mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Inni, la tine e scuzabil, stai acasa, frigiderul aproape.........cand o sa raman acasa sper sa se lipeasca frigiderul de mine, sa devenim prieteni
Si eu m-as alatura fetelor din grupul "jos chilotii", dar ce ma fac cu secretia aia care exista, nu abundenta dar este prezenta?

Dani25+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Nici eu nu prea pot sa manac....da' eu nu pot sa bag chiar nimic, ca mie legumele si fructele imi fac rau. Eu inca mai am starea de greata care se agraveaza dupa ce mananc fructe si care nu ma lasa sa mananc mancare normala. Asa ca daca imi e pofta de ceva, prestez repede da' bag cateva guri si gata. Eu v-am zis ca pe mine o sa ma tina greata si vomatul (acum cam o data pe saptamana) pana la sfarsitul sarcinii, stiam eu ce stiam!
Adameasca....shmecher Luca al tau....o vrea pe Ilinca zici?

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu stiu io cat de mult o vrea el pe Ilinca, numa' ca ma verifica din cand in cand sa vada dc e la locul ei. Pai din cate ontelegem noi o vrea in masura in care mandra mica nu atenteaza la bunurile lui proprii si personale gen patutz, carutz, jucarii. I-am aratat azi cele 2 body-uri de le-am luat ptr fata si intai a zis ca-s ale lui, cand a inbteles ca nu-s, parca s-a cam pleostit.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi si Katia tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco.
Lili bine zici! Ia sa nu ne mai inhibe si complexeze atata! Si Inni nici eu nu inteleg cum de nu pot sa pape fetele astea, ca eu numai in trimestul I cu toate greturile si tot am luat 8 kile, iar acum cu toate caldurile de afara tot am apetitul intact....nici vorba de fructe si branza cu roshii...adica si fructe si branza cu roshii da' si carnitza, borshuletze, fripturici, cartofi si alte garnituri, prajituri felurite si ciocolate si inghetate si budincutze si sufleuri si tarte s.a.m.d...

Eloise 26 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eloise, draga mea draga, da' chiar ma nervozezi. pai io mananc cat mancam si inainte, chiar mai cu atentie la dulciuri si alte fainoase, da' se pun kilele pe mine intr-un ritm ametitor. Se invarte acul ala la cantar de ma ia si pe mine cu ameteala, nu alta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ignatica Eu zic sa nu-ti faci griji de col in masura in care esti deja in sapt. 34. Pina la nastere colul se "sterge" si apoi incepe sa se dilate. Dar ar fi bine sa stai cit mai linistita.

Azi imi iau si eu cintar si o sa vad cit am pus pe mine ca de vreo 4 sapt. nu m-am cintarit si am stat lipita de pat si de frigider.

Mirabela 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DANIP- aranjam- sa mai crestem putin in burtici si prestam
MAMILILI- Nu fi suparata ca aranjam o partida si la categ 60-70 kg
Ignatica- welcom to the club!
Incearca cu Lactulose- e un sirop si nu are contraindicatii in sarcina! Ia dimineata pe stomacul gol 2 linguri, timp de 2-3 zile si-ti revii...Ah si fa cat mai multe amestecuri

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

mama da ce mai scriem in ultimele zile! 8 pag de aseara pana acum!

lexi, f frumoase pozele! m-a luat nostalgia! ce m-as mai duce si eu la munte! dar parca mai rau as trage o fuga pana la mare! daca am avea o masina calumea sa putem pleca cu ea atatia km....nici n-as mai sta pe ganduri!
succes la ! sa ne zici ce-ai facut!

katia, succes mult si tie la ! sa vii cu vesti bune!

flory, mie mi s-a parut cosuletul nemaipomenit! te rog, da-ne si noua mai multe detalii, de unde l-ai luat mai exact sa nu cautam prea mult ca suntem si noi gravidutze si pe caldura asta....si daca l-ai luat cu tot cu chestia aia albastra. asa parea, ca ar fi de la el, nu parea luat separat!

ileana, e bine ca se mentine acolo la limita tensiunea! la mine nu stiu de ce, dar de doua zile e 11 cu 5-6! e bine, nu ma mai mir ca o deochi! cel mai mult sufar de cioco, cafea, cola ...innebunesc de pofta. tu consumi din astea? eu am mancat o data o cioco intreaga si mi-a crescut brusc la 15! totusi cam la doua zile beau cate un pahar mic de cola! ii spun "stropul meu de fericire". rade marius de mine....imi ia cate o sticla de 0.5l la 3-4 zile! noi care luam cate 1 st de 2l pe zi....offff ce vremuri!

m-ati facut curioasa cu placenta si m-am uitat si eu pe eco morfo de la 23 sapt si era gradul 1. deci e ok!

mai vb de mancare! nici la mine nu intra prea multa! mananc chiar f putin! muuuult mai putin ca inainte de sarcina! in schimb mananc cateva kg (2-3) de fructe! pepenele rosu nu prea-i de mine! nu mi-a placut niciodata! am luat o sg data si am papat doar 1 felie! in schimb as papa pepene galben intr-una! cam 2/zi mananc!aaa....si am facut din nou azi crema de zahar ars! cam atat despre domeniul culinar!

sa va zic acu' si de sotul meu si simptomele lui de "gravid"! i-a aparut undeva pe burta intr-o parte o vergetura mica! si rosie! e asa haios! mor de ras de el! i-e rusine si mereu si-o ascunde! bine, ca s-a si ingrasat exagerat de mult! cand l-am cunoscut acum 6-7 ani, avea vreo 65 kile! acum are 98! face ma-sa crize cand il vede in poze!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danip

MamiLili, vreau si eu o burta mai maaareeeeee, dar ce sa fac daca nu am pofta de mancare??? Pap multe fructe, mancare mai putina ca nu intra mai multa. Oricum cine ma vede nu-mi da 6 luni de sarcina si eu ma oftic la maxim, dar bebe sa fie sanatos, sa ia el in greutate cat trebuie.

Dani25+Ovidiu
Burtica

Poti sa te indopi cat vrei, tot asa iti va arata burtica. E vorba de conformatia ta, nu de cat mananci. Nici macar nu are legatura cu cat de mare-i bebe. Are doar legatura cu varsta sarcinii. Stai linistita ca pe langa aspectul de burticutza mare vin si o serie de inconveniente: te misti mai greu, te apleci mai greu, dureri de spate mai mari, apasare, dureri de coaste, senzatie de full etc.
Decat o burtica rotunda si mare ca o geamandura, mai bine mai micutza, nu?
La mine s-a tzuguiat burta asta de tot in fatza de parca-i nasul lui pinochio. Si mai am vreo 13 sapt. de crescut si dospit... Mi-e greu sa m-aplec si-mi gasesesc tot mai greu o pozitie comoda in scaun. Si mai am inca 2 luni de serviciu... ufff...

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by katia

Nici eu nu prea pot sa manac....da' eu nu pot sa bag chiar nimic, ca mie legumele si fructele imi fac rau. Eu inca mai am starea de greata care se agraveaza dupa ce mananc fructe si care nu ma lasa sa mananc mancare normala. Asa ca daca imi e pofta de ceva, prestez repede da' bag cateva guri si gata. Eu v-am zis ca pe mine o sa ma tina greata si vomatul (acum cam o data pe saptamana) pana la sfarsitul sarcinii, stiam eu ce stiam!
Adameasca....shmecher Luca al tau....o vrea pe Ilinca zici?

Katia, stai linistita ca si eu am vomat ieri de dimineata. Pe la 24 de sapt. am avut vreo sapt. cat am vomat zilnic. Si sincer fac uneori eforturi dimineata ca sa nu vomit. N-am greata deloc, doar ca-m ivine sa vomit si apoi gata. Ma spal pe dinti in reprize ca sa nu declansez vreo

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput