mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Adriana mica Daca nu ai avut simptome suparatoare nu are rost sa-ti faci griji. Fa-ti acuma urocultura si vezi daca e nevoie de tratament. Daca aveai febra sau dureri si usturimi iti dadeai seama, altfel stai linistita si bea multe lichide.
Mirabela 28+
POZE
katia spune:
Alessia sa inteleg ca faci box cu mine diseara daca uit?
Flory, in sfarsit am reusit si eu sa vad pozicile tale...super! Sa nu te superi da nu mai gasesc mesajul in care scriai de cosulet...ne mai scrii o data cum ai facut ca si Cri am inteles ca e curioasa! Arata bestial cosuletul si mi-a zis o proaspata mamica ca e foarte util sa ai ceva in care sa-l pui pe bb ca sa poti sa-l porti mai comod dupa tine!
30s cu bb Katia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
lullabay spune:
Salutare burtici!Multumesc mult de aprecieri..astazi o sa ajunga tricourile la ai mei ..deabia astept sa vad reactia.
Mephala cred ca mai mult decat frumoasa eram tare fericita in poze..si foarte relaxata..graviditatea m-a facut sa fiu o mireasa relaxata (aveam 21 de saptamani in pozele de la nunta).Multumesc .
Sephoraam fost la un centru de imprimari in Iasi..sigur tb sa fie mult mai multe in Bucuresti .......cu fotografiile de la echo...nu conteaza in ce format le aduci..discheta,cd,hartie ..ei oricum le scaneza si apoi le imprima...dureaza 10 min...eu am luat tricourile de la ei..cred ca puteai sa vii cu orice material textil...in schimb nu imprimau decat pe materiale textile..eu as fi vrut si pe cana..dar nu s-a putut...toata operatiunea m-a costat 170.000/tricou.Sper sa gasesti si tu ..e un cadou frumos.
Scumpikbine ai venit!!!!!!!!!
Multumesc OanaCn eu nici macar nu am vazut ca ordinea e dupa DPN..oricum nu conteaza asa de mult..zic eu...ca ei oricum vin cand vor
Inniam asa un feeling (nu pot sa imi explic de ce)ca o sa nasc la sfarsitul lui august...poate ma insel si ma vezi pe la 41 de sapt rugandu-ma de el...nu ca m-as supara...dar mai am asa de multe de facut pana se naste..incat parca as vrea sa fiu gestanta ca o elefanta..mai mult timp... sa reusesc si eu sa rezolv toate problemele.
Va pup pe toate!!!!
31+
http://community.webshots.com/user/lullabay79
eloise spune:
Buna fetelor! Tocmai am venit si eu de la piatza cu 3 sacose pline (carate de el, nu de mine, desigur), am luat ingrediente pentru gatit borsh de pui si fasole verde cu usturoi, caise parfumate si multi, multi shtiuletzi de PORUUUUUMB. In sfarsit, am si eu PORUUUMB!
Alessia nu te panica, si eu la 24 saptamani aveam placenta grad I spre II. Cred ca la halul de poluare care exista in ziua de azi, si la cate E-uri bagam in noi fara sa stim, e destul de greu sa ai o "placentzica" asa de fresh ca a Mirabelei. Se mai adauga si metabolismul fiecarei femei, care poate influenta gradul de calcifiere. Atunci cand am venit de la echo m-am panicat si eu si am cautat info, iata iti dau un link sa te mai linistesti:(asta si pt Cri care intreba de repartizarea pe luni de sarcina)
http://www.learningradiology.com/notes/gunotes/placentapage.htm
Si un citat din alta parte:
"There can be considerable calcification before there's really any compromise to the baby. Certainly a placenta that's very calcified (Grade 3) during the 2nd trimester, instead of the 3rd trimester, will be a concern. But for the most part, the grading of the placenta (Grades 1, 2, and 3) is a fuzzy parameter at best. It can be useful, though, in warning of the bad effects of smoking and hypertension on a placenta, and with it, on a pregnancy."
Eloise 26 cu
EU
Virsta bebe
inni spune:
Sa va povestesc ce-am facut eu azi. E cam rusinos dar haios.
Am coborat putin pana la un butic din fatza blocului si cand am ajuns afara si am dat de adierea vantului mi-am dat seama ca nu am chiloti pe mine . Si nu m-am mai intors..ca imi era greu. Asa m-am dus..noroc ca rochia e lunga..pana in pamant.
Eu stai in casa intr-o rochita scuuuurta si tot fara chiloti (rusine sa-mi fie)..pt. ca transpir imediat si ma deranjeaza...si ma duc si la pipi de X ori pe zi ..
Asa ca n-am facut decat sa mi-o scot pe aia si sa o pun pe cealalta.
De chiloti am uitat complet.
Dar pot sa va spun ca a fost tare bine ...adia vantu'...parca eram in poeziile lui Cosbuc...pe camp...vara
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
Mirabelac spune:
alessia80 Legat de prietena aia a ta care are E coli si pt. tine eventual: tocmai acuma vb. cu o prietena pe mess care are de vreo 2 luni E coli, are 28 sapt. acuma, a facut urocultura, a facut tratament cu Cefuroxin si cu Augmentin si tot nu i-a trecut. Ieri era disperata ca nu i-a trecut, a citit si ea tot felul de cazuri, la a 3 urocultura i-a iesit din nou. Si s-a dus la un urolog (cel mai bun din orasul ei) si stii ce i-a spus? ca nu tre sa o mai trateze ca e indusa de sarcina si nu-i va trece orice ar face, mai ales ca ea nu are simptome suparatoare. I-a spus sa stea linistita, ca nu face rau la bebe, sa bea multe lichide si sa-si repede urocultura. Sincer, pe mine m-a mirat chestia asta dar e totusi urolog, nu medic de familie sau ginecolog si e si f. bun. Trage si tu concluzia care vrei. Eu nu stiu ce sa spun...
Mirabela 28+
POZE
inni spune:
Lullabay..sa stii ca si eu am acelasi feeling....de fapt mi s-a infipt data de 15 august..nu stiu de ce. Parca nu as vrea totusi sa ajung la 40 sapt...cred ca prin sapt 38-39...ar fi ideal daca as naste..
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
laliq spune:
Va salut,
Am fost silitoare si am reusit sa citesc ce-ati scris cat am lipsit.
Roxana01, am inmarmurit citind mesajul tau… Sa te fereasca Dumnezeu sa mai treci vreodata prin asa ceva! Decizia pe care o vei lua va fi cea buna pt ca tu iti cunosti cel mai bine sentimentele, dar si limitele de toleranta.
Indiferent de aceasta decizie, e groaznic ca trebuie sa treci prin astfel de momente. Am incercat sa ma pun in situatia ta, sa ma intreb ce-as face, dar mintea mea refuza sa functioneze. Cred ca in acele momente, impulsiva cum sunt, i-as fi crapat capul cu ceva domnului tatic, dupa care plecam oriunde, sa nu-l mai vad, macar pt o vreme. Dincolo de orice gest si explicatii ramane amaraciunea din suflet, si cu asta traiesti mult, si in final iti schimba viata. Iti doresc sa fii puternica si acum sa incerci pe cat posibil sa te gandesti doar la miracolul care creste in tine. Restul le vei rezolva la timpul potrivit.
Si eu vreau la intalnire cu gravidutzele. Sper sa mai fie una in iulie, ca din august incep nasterile...
Eloise, Itzy - facem galerie foto cu vanataile de la cazaturi? Doamne fereste de mai rau!
Fetelor, multumesc pentru mesajele si gandurile bune. Revin cu vesti despre noi cand ma intorc de la ecografist. Azi la 14:30 am programarea.
Katia,vad ca si tu mergi azi - sa aduci vesti bune de la eco!
Larisa 24+ Horia Matei
alessia80 spune:
KATIA- putin, da! sa vad daca nu mi-am iesit din forma...cred ca mai degraba am face cu burticile
LULLABAY- sunt convinsa ca vor fi mail mult decat entuziasmati de asemenea cadou Sa-ti traiasca sa fie fericiti inca 30 de ani
ELOISE-am intract pe link si nu prea m-am linistit, pt ca ar trebi sa am placenta gr 3 la 39 saptamani
29+
ALESSIA80
poze
ANGEL