mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
inni spune:
Ena bine ai revenit. Sarcina usoara. Cum a decurs pana acum ? Ai avut ceva probleme ? Bebe e saltaret ?
Te asteptam si cu alte detalii.
Se va modifica imediat in listuta.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
danip spune:
Roxanae, vad ca esti din Ploiesti ca si mine, tu unde-ti faci analizele, la ce laborator? Si ai grija de tine si odihneste-te!
Dani25+Ovidiu
Burtica
Vauva spune:
Nici eu nu stiu nimic despre placenta. Nici de-a mea nu stiu ce grad e . De pe forum am auzit si eu ca e pe grade (placenta). dar si eu zic ca daca doctorul tau Alessia nu a zis ca e ceva problema atunci nu o fii. Da pentru linistea ta mai intreaba pe doctorita ta.
Ileana multam. Incerc din nou. Sper sa nu supar pe nimeni cu testele mele. daca nu reusesc revin mai tarziu ca tra sa plec.
Pupici la buritci!
Vauva 33+ cu Bianca
POZE
bobociu spune:
Alessia80...ecografistul nu poate decat sa constate ceea ce vede...nu-ti va spune niic..nici ie dr.Pop cand i-a facut ecografia la 29 saptaani nu i-a spus niic.Doar a scris acolo placenta gradul III si zone de necroza nu stiu cu. Dr. Uscatescu de la Fundeni care a onitorizeaza cu analizele de coagulare a asangelui a luat a interpretat ecografia si i-a copletat trataentul (eu era deja pe aspenter).Asa ca.. pentru a fii ai linistita...suna-ti doctorul sau incearca o prograare ai devree. Poate nu este nici o problea...dar ai bine sa fii sigura.
Eu -a dat "exeplu" pe ine, dar la ine analizele au iesit proaste...asa ca nu e o regula .
Inni ...saruana pt urari...asa sa fie pt toate.
Bobociu
katia spune:
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ma enervez ca nu mai stiu ce si cui am vrut sa-i scriu.
Cri, Roxana era cea care nu stia cum e cu notpad-ul. Roxana, intri pe adresa de mail comuna si vezi ca in stanga sus, deasupre la "check mail" si "compose" ai mai multe optiuni; "mail" "addresses", "calendar" si "notepad" -ul mult cautat. Dai click pe el si de acolo sunt convinsa ca te descurci. Ma bucur ca azi te-ai simtit mai bine.....nu stiu daca e o coincidenta dar si eu ma simt grozav de dimineata....m-am trezit cu asa o pofta de viata!!!! M-am si machiat azi, m-am facut "bella si rachitoare" da' m-am uitat in oglinda doar de la decolteu in sus
Vauva, osna, ma bucur sa aud vesti de la voi!
Pufy, eu cred ca ai avut dreptate, ca la un moment dat mi-a trecut durerea ca luata cu mana, desi bb a ramas agitata...si azi e la fel...in schimb noapte doarme, foarte rar o simt si daca pun putin mana pe burtica se calmeaza repede.
Eloise, Laliq chiar ca parca ar fi o epidemie de cazaturi! Aveti grija, bine ca ati ramas numai cu vanatai! Eu citisem undeva ca daca timp de 5 ore de la cazatura sau lovitura nu se intampla nimic (adica nu ai crampe sangerari etc) inseamna ca nu a fost afectat bb.
Mini me, Inni, oana eu nu stiu cum nu puteti voi dormi ca eu pic de somn seara
Noi astazi avem programare la doctor....ne ducem s-o vedem pe aia mica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
martha78 spune:
Adriana, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji, daca nu ai simptome- usturimi sau arsuri in timpul urinarii, nu cred ca ai infectie.
Daca ai hemoglobina mica ar trebui sa iei Fe daca nu iei deja..
De placenta nu stiu nici eu nimic; la mine pe eco scrie structura grad de maturitate, dar care grad nu scrie..si asta la 18 sapt..
Martha 32 weeks
bebe
katia spune:
Adriana, eu am facut infectie urinara si tot asa nu aveam simptome. Dr mi-a dat un antibiotic 5 zile. A zis ca daca nu am usturimi si alte simptome e ceva inofensiv. Oricum intre momentul in care mi-a dat dr sa fac urocultura pana in momentul in care am inceput sa iau pastilele au trecut vreo doua saptamani. Eu zic ca daca e intradevar infectie la tine, e ceva usor si la indicatiile doctorului o sa iei medicamente si o sa treaca, nu are rost sa te alarmezi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
alessia80 spune:
Bobociu & Vauva- Va multumesc de raspunsuri dar nu o mai sun pe CB-dcta mea- voi mai astepta pana pe 26- sper ca in 2 sapt nu are ce sa se intample prea drastic....SPER!
Katia- sa ne aduci vesti bune de la Echo
29+
ALESSIA80
poze
ANGEL
martha78 spune:
Katia, bafta la eco si te asteptam cu vesti
Sibylle, eu am facut vaccinul la 28 de sapt, nu doare deloc; tu ai anticorpi sau il faci preventiv?
Martha 32 weeks
bebe
katia spune:
Alessia, acum ca tot s-a vorbit de placenta (ca eu habar nu am de asta) imi aduc aminte ca parca si la mine pe fisa de la eco morfologica de la 20 de saptamani era tot placenta de grII, n-am fisa la mine sa ma uit! Hai ca daca vrei, pentru linistea ta si daca nu uit il intreb pe doctorul meu diseara despre placenta, sa vad ce-mi spune si iti scriu, k? Sper sa nu uit! Ca am mari probleme cu memoria!
30s cu bb Katia