mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Mirabelac spune:
inni, cri19 Nu stiu exact cum e cu gradele astea de maturare a placentei insa pot sa va spun ca mie la 21 si 28 sapt. mi-au gasit gradul 0. Deci primul grad este 0 din cite stiu eu, am cautat si pe net dar nu am gasit mare lucru. Si mai stiu ca si de la poluare se matureaza mai repede, fumat, alcool, unele medicamente: calciu in exxces si alte minerale, dar asta e din organism. Atit stiu eu, poate-si mai da lumea cu parerea.
Mirabela 28+
POZE
alessia80 spune:
Buna burtici
PUTZURUCA-eu sper sa deschidem toate clubul mamicilor cu bbi sanatosi si nascuti cat mai tarziu...
ROXANAE- la cate saptamani ai nascut?
TASIA- Si eu voi naste la Elias- tinand cont ca ne 'desparte' mai putin de o saptamana, poate ne vedem plimband bbi prin salon...
Fetelor, m-ati speriat rau cu placenta!
M-am uitat pe echografii si am vazut ca in luna 5 si 6 am avut gr 2 de maturitate iar luni mi-a scris Iosup ca am gr 3! Ce ma fac? Nu mi-a spus nimic de injectii sau alte lucruri si la drta mea ma duc pe 26 iulie!
Se poate intampla ceva rau pana atunci?
29+
ALESSIA80
poze
ANGEL
Vauva spune:
Multumesc mult Ileana!
Sa testam...
Vauva 33+ cu Bianca
[url= " http://community.webshots.com/user/Vauva101
" ]POZE[ /url ]
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Multumesc mult Ileana!
Sa testam...
Vauva 33+ cu Bianca
[url= " http://community.webshots.com/user/Vauva101
" ]POZE[ /url ]
vauva, intre rpiam paranteza patrata si ultima nu trebuie sa exista NICAIERI spatiu. Sterge toate spatiile si ar trebui sa mearga.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
Alessia, imi pare rau, dar nu stiu mare lucru despre placenta si gradele de imbatranire. Acuma eu as merge pe mana dr, dc el n-a zis nimik, inseamna ca poate nu sunt semne de ingrijorare.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Mirabelac spune:
alessia80 Sun-o pe dr. si spune-i daca nu a vazut echo. Asta pt. linistea ta, eu nu cred ca e problema. Stiu pe cineva care a avut gr. 3 de la 30 sapt. si a nascut peste 40 sapt. o fetita perfecta. A monitorizat-o mai atent dar a fost mai mare stresul ei. Pupicei.
Mirabela 28+
POZE
inni spune:
Mirabela..am uitat sa pomenesc de gradul O. E cel mai bun. Fii fericita pt. bebele tau ca are o placenta super.
Super tanara.
Chiar am uitat de "el" aseara. (de grad)
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Am si eu ceva problemutze: ultimele analize au iesit usor deviate de la normal. Aici ma refer la o usoara anemie (hemoglobina la limita inferioara), calciu si glicemia la limita inferioara.
Dar ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca mi-au iesit leucocite si flora microbiana in sumarul de urina; voi face acum si o urocultura sa verificam daca este vorba despre infectie urinara (eu nu am simptome!) sau nu am "prelevat" tocmai corect proba initiala.
Analizele facute la debutul sarcinii au iesit super bine si de aceea nu mi s-a mai recomandat sa le repet pana acum; este posibil sa fi avut infectie urinara toata aceasta perioada si sa nu imi dau seama, riscand astfel sa ii fac rau lui bebe?!
Adriana 27+
Pozici
Varsta bebe