mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata burticute

osna bine ai revenit ! si eu ma gindeam la tine ca nu ai mai dat nici un semn...felicitari pt bb grasunel ,si spor la treaba!
ramomar mi-a trecut piciorul(ca numai la unul aveam mincarimi) si multumesc ca ai intrebat de mine.!
microbu tu pe unde umbli?
lullabay frumos cadoul pt parintii tai!
Ioana tu esti mai bine? mai intrebat cad e nascuta Shion, 13.01.2005 putin mai mica decat goanga ta si treci si la mine ziua de nastere daca esti draguta ca nu stiu cum sa fac...28.10.1977 te pupic
floricica frumoase hainutele! si cosuletul..sa le poarte bb sanatos!
cri, gripo, tasia felicitari pt intinlire !!ce bine de voi ca puteti sa va intinliti daca eram in Rom.veneam si eu !!!
tasia ti-am vazut si eu foto si sint superbe!!!eu ti-am mai spus tie odata ca esti o graviduta sexi
Scumpik bine ai venit printre noi! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!!!
Noi sintem bine, bb e foarte activ am avut si eu zilele trecute niste dureri de burta si spate.....nu stiu de la ce,dar am vrut sa dau fuguta la doc. astazi nu mai ma doare nimic?? nu stiu ce o fi fost...ca nu au fost contractii,
Va pup pe toate si ma duc sa mai citesc din urma ca nu am apucat sa citesc tot!

Tina29+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Eli !Am modificat in listuta(adica am completat) si la voi!Acum ti-au trecut de tot durerile de spate si de burta?Eu nu-l mai iau deloc pe Alesio in brate(ma rog...aproape deloc), dar tot am dureri si de burta si de spate....acusi trec ele de tot(dupa ce nastem)!

Bobociu nasol cu placenta de gradul III.....sper sa reziste cat mai mult si sa fie ok bebelina ta!

Mai fetelor voi chiar n-aveti somn???Va vad eu dupa ce nasteti....asa cam la o luna-doua.....atunci vine somnul.....!

Noi am dormit multumitor azi-noapte....pe la 3:30 s-a trezit si nu m-a vazut in patul din camera lui si m-a strigat, m-am dus la el si dupa ce a adormit am plecat iarasi, dar dupa vreo 10 minute iarasi m-a strigat, asa ca m-am dus la el, l-am linistit apoi m-am culcat in patul din camera lui si n-a mai facut scandal....inca nu s-a obisnuit sa doarma singur, dar ma bucur ca a scapat mititelul de cosmare!

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, mi-am mai luat si eu azi tensiunea, de dimineatat era 14 cu 7. la limita aia la care is oarecum in normal. Deci cat sa nu ma ia iar cu nervi.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

Azi m-am trezit mult mai vesela, chiar fara motiv intemeiat. Mi-am zis ca am atatea bucurii de la viata si ca merita sa traiesc fiecare clipa intens, fara regrete. Voi lua niste decizii, dar acum astept weekendyl, sa se intoarca sotul din delegatie si sa discutam.

Si cum eram eu vesela, cand sa urc in masina sa plec la serviciu, un binevoitor mi-a stricat toata veselia: pe usa soferului ditamai zgarieturile cu o cheie sau un cui. Foarte nasoale, aproape ca mi-au indoit si usa. Facute probabil ca am parcat undeva unde nu trebuia (stiti voi, mutatul in bloc nou...)

Oricum, mi-am dat drumul la radio si am inceput sa cant si sa dansez (se scaun, la volan) pana am ajuns la birou. Nu mai vreau sa ma stresez. In plus am dormit extraordinar de bine azi-noapte, spre deosebire de multe dintre voi. Nu m-am dus la toaleta decat o data, ceea ce este o performanta.

Ignatica, spuneai de burta care dupa 30 sapt se umfla ca o coca la dospit. M-am uitat la DNP-ul tau, esti cu cateva zile inaintea mea. Sunt total de acord cu tine. In ultimele saptamani nu stiu de unde mai are loc sa creasca burta. uneori am impresia ca va exploda, ca pielea nu mai poate tine ditamai burta. In plus, tot timpul am impresia ca imi lipseste aer (mai ales pe caldurile astea).

adameasca, eu toata sarcina am avut tensiunea in jur de 11/6, asa ca nu imi pot imagina ce inseamna sa te mai necajeasca si tensiunea pe langa altele ce vin cu sarcina. Sper sa nu te mai necajeasca mult timp. Oricum, mi avem putin.

cri19, imi pare rau ca nu am ajuns si eu la intalnire. Mi-ar fi placut sa cunosc fete noi de pe forum. Oricum, la sfarsitul lui iulie imi iau concediu si atunci sigur te voi vizita la terasa. Apropo, te-am intrebat ce-i cu notepad-ul, ca nu stiu daca si unde sunt scrise numerele de telefon.

Oanacn - te inteleg perfect cu plictisitul daca stai acasa. Tocmai de aceea inca mai vin la birou, cu toate ca imi este destul de greu. Dar alternativa de a sta acasa nu renteaza. Mai ales in perioada asta, munca imi lunga gandurile negre si ma face sa ma focusez in alte directii.

Fetelor, voi ati mai facut ecografii sau ce alte analize ati mai facut? mie la ultimul control nu mi s-a verificat nici colul, nu stiu nici greutatea bebelui, nici de stadiul placentei. Cum ati aflat voi informatiile astea?

Inca o data va multumesc tuturor. as vrea sa va cunosc pe toate sa va spun fata in fata ce mult a contat sprijinul vostru pentru mine.

Va pup,

Roxana, +33 sapt cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'Neata la burtici !

Ro-Ana sa ai parte in continuare de o sarcina la fel de super si sa nasti usor si ..cu spor .Dar sa speram ca mai vorbim pana atunci, nu ? Am modificat eu la tine, in lista.

Roxana eu am facut eco de 31 sapt si acolo mi s-au spus toate. Dar de fiecare data cand am facut eco am stiut cat col a mai ramas si ce tip de placenta am.La mine, acum la ultima eco, mi-a zis ca placenta e de grad I spre II..deci...s-a mai ramolit si ea nitel.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Suntem bine si noi, Itzy-Bitzy multumesc ca ai intrebat de noi!

Finlanda, Finlanda dar de vreo saptamana buna s-au pus niste calduri pe aici de nu stim cum sa ne mai racorim. Eu de 6 ani de cand traiesc aici nu am mai simtit asa calduri pe o perioada lunga. De azi se anunta scaderea temperaturii pe la 23 de grade asa ca sper sa fie mai bine. Noi locuim si la et. II din II asa ca s-au incins bine peretii plus ca pe aici sunt aragaze electrice asa ca va inchipuiti cum se incing plitele si ce incet se racesc.

Am fost si noi la eco saptamana trecuta, la o clinica privata ca aici numai 2 ecografii se fac in mod normal daca nu sunt probleme deosebite. E bine dupa cum zice nenea doctorul,bebe e dezvoltat normal, lichid in cantitate normala, colul lung si inchis, nu sunt semne de nastere prematura. Oricum a zis ca dupa 34 de saptamani nu ar trebui sa mai existe nici o problema daca bebe vine mai repede. M-a "ofticat" putin ca nu a vrut sa-mi zica sexul (nu stiu de ce au retinere oamenii astia pe aici). Eu ma mir ca am aflat la 20 de saptamani, ca la 2 prietene de-ale mele n-au vrut sa le spuna cand au avut ecografia morfologica. A si despre kg-le lui bebe, nici pe alea nu mi le-a spus doar ca e bine. si aici a zis ca eroarea este de
+10/-10 la suta din ce arata ecograful.

Am inceput sa simt si eu contractii si intarituri de butica, dar de pe acum sper ca sunt normale.

Va imbratisez si va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebici!

Sper sa intru mai des daca se mai racoreste , ca altfel curge apa pe mine si imi transpira mainile ingrozitor de ud toata tastatura

Pupici,

Vauva 33+ cu Bianca

[url= " http://community.webshots.com/user/Vauva101
" ] POZE [ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Bobociu stai linistita ca Clexane stie sa-si faca treaba.O sa-ti tii bebelul in brate la termen.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Am incercat sa pun si eu link-ul de poze mai scurt dar vad ca nu am reusit. Stie cineva ce am gresit?

Vauva 33+ cu Bianca

[url= " http://community.webshots.com/user/Vauva101
" ] POZE [ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Buna Gravidutzelor!

Pai sa-mi actualizez datele: dr. Anca Moisa - Spitalul Giulesti, si este baietzel......si acum sunt in saptamana 25.

pupici

ena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vauva, fara spatii inainte si dupa POZE.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput