mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mi-am bagat ghearele si mai adanc in listuta.
Vauva este pe prima pozitie iar pe nata_b si liduta mi-am permis sa le trec jos...la date netrimise..pt. ca le-am dat PM in acelasi timp cu cel pt. bobociu si nu au raspuns.( ele nu ne-au dat nici un detaliu..)

Daca citesc sper sa nu se supere. Noi mai asteptam sa ne mai scrie.
Sa speram ca sunt bine si ele si bebeii lor.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

cred ca ma duc sa ma culc.

Noapte buna ionica, mini_me si oana.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Noapte buna tuturor.

Oana 31+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mini_mi, sotul meu vorbeste perfect romaneste,dealtfel a fost prima conditie cand nea-am casatorit!
El este francez si acasa vorbim in franceza,dar cand ma enervez tip in romaneste si el este asa de haios cand imi raspunde,are un accent trés sexy!!oopps

Inni noapte frumosa!

+30SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dragele mele burtici

de vreo 10 zile ne-am intors cu bine din romania.bebelul a fost foarte cuminte si pe drum spre surprinderea mea nu am avut nici o problema desi am mers si la dus si la intoarcere cate 15-18 ore continuu,cu mici pauze de 10minute cand m-am mai dezmortit.am avut parte de calduri ingrozitoare si am stat numai la umbra.nici in oras nu am reusit sa merg ziua,tot pe seara mi-am scos nasul afara.
intre timp am fost si la control,totul este foarte bine,uite ca de la caldurile astea nu am mai mancat atat de mult(am baut apa si am mancat fructe si iaurturi la greu) si am luat in ultima luna numai 1,5 kg.in schimb bebelica matei are deja 2 kg.
intru mai rar pe la voi,in 3 saptamani ne vom muta in noul apartament si sunt foarte multe de facut.
am un baiatel foarte activ,ma trezeste dupa 5 jumate in fiecare dimineata,cred ca face gimnastica ma loveste cu picioarele,manutele in burtica si pur si simplu nu mai pot dormi.

va doresc o saptamana minunata,va pup pe toate si mai scriu cand mai am putin timp liber.sarcini usoare in continuare

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici. Vad ca sint din ce in ce mai dese noptile nedormite.

Azi noapte bebelina mea iar s-a intors si nu nu avea chef sa doarma pe nici o parte. Mi se facea burta numai gilme cum se foia ea sa-si faca loc. In doua saptamini s-a intors de 2-3 ori.Acum este cu picioarele in stinga deci cu capul cred in dreapta sus. Pina cind so mai intoarce asa??? Am crezut ca daca e intoarsa cu capul in jos gata asa ramine dar vad ca e incapatinata si face numa ce vrea ea

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna burtici,
Imi cer scuze ca nu am fost activa in cadrul forumului, dar sper ca in curand sa se remedieze acest lucru, asa ca va rog sa ma incadrati si pe mine la capitolul viitoare mamici de baieti.Pana acum am avut o sarcina super si sper sa ramana asa in continuare.
Va pup.

32+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Osna, de vreo 3 zile ma gandeam la tine ca nu mai apari. Bine c-ai aparut si spor la mutat!

Vad ca iar ati fost bufnite azi noapte! frumos va sade, pe cuvant. Ah, abia astept sa va vad dupa ce nastem.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineata burtici,

Cri19 imi cer scuze ca ti-am dat batai de cap, altadata cand nu o sa am acces la net o sa iti trimit un mesaj pe mobil.
Nu stiu cum simtiti voi, dar mie mi se pare ca trec saptamanile foarte repede acum. Eu ma simt din ce in ce mai inconfortabil, obosesc foarte usor, burtica a crescut in ultima vreme ceva de speriat. Fetelor care aveti mai putine saptamani ca mine si va faceti griji ca e burtica prea mica, stati linistite, dupa 30 de saptamani nu o sa va mai recunoasteti. Eu am impresia ca nu ma incape pielea.

Va pup,

Ignatica

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobociu spune:

Buna burtici!

Vin si eu cu niste lauriri despre placenta.Eu a 31 saptaani si gradul de aturare (ibatranire) a placentei este deja III.Drept pt care a trecut de o saptaana deja pe injectii cu Clexane (un fel de heparina).La ine cauza este o problea de coagulare a sangelui (analiza de lupus anticoagulant i-a iesit prost, asa ca le repet in fiecare luna).
Intr-adevar, asa cu spunea si inni, gradul de aturare a placentei indica faptul ca nu se iriga bine cu sange si subsante nutritive...deci exista anuite riscuri pt bebel (nici nu vreau sa le poenesc).

O zi buna la toate va doresc.

bobociu

Mergi la inceput