mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
Oanacn spune:
Inni ce anume duce la imbatranirea placentei, stiu ca unul din motive este fumatul, ce altceva mai poate degrada placenta?
Mini ma bucur ca esti mai bine. Ai grija cu fast food-urile.
Oana 31+ cu Lisa Maria
Poze
inni spune:
Scumpik sarcina usoara si bebe sanatos si pufos. Bine ai venit printre noi. Sa ne spui de bb...fetita sau baietel ?
Lakioana bine ai revenit !
Lexi bine ai revenit si tu. Sper ca te-ai intors mai destinsa.
Tasia ...ce sa-ti zic...eu am facut gusa sub barbie..cand am citit de tine...m-am dus la oglinda si m-am chiombit in ea...sa ma vad si eu altfel..da' de unde...parca sunt o gonflabila. Mai, mai, mai..
Laliq..si tu ?..tot la mare ? Sper ca te-ai distrat bine..
Lullabay foarte frumos cadoul...... Am vz ca avem acelasi DPN.
Roxana ai grija de tine si de bebe.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
mini_me spune:
Buna seara, Ionica
Eu cred ca pe copiii nostri nici macar sunetul tastaturii nu o sa ii adoarma!
Ionica, sotul tau vorbeste romaneste? Al meu incearca, citeste cu voce tare de unul singur dintr-o carticica si ma intreaba cand se impotmoleste, dar e haios rau.
mini_me 27+
poze
inni spune:
Vad ca burticile cu fetitze sunt cam somnambule...
Oana sincer in afara de fumat si alcool (probabil) nu stiu ce se intampla cu placenta. Nu intotdeauna cauzele tin de modul de viata al mamei.De multe ori...e ceva intern..nici medicii nu-ti pot spune cu siguranta de ce imbatraneste placenta. Poate fi si o problema de irigare cu sange a vaselor ei...ma gandesc...ca nu se mai oxigeneaza bine si incet incet moare. Cauzele nu prea sunt bine cunoscute. Eu cunosc o persoana care are o burtica de 5 luni si are placenta gradul II cu calcifieri...care s-au marit de la o eco la alta. BB e pus sub semnul intrebarii. Toata lumea se roaga sa reziste placenta pana face bb 7 luni. Iar mama e o sfanta..nu bea, nu fumeaza, mananca multe fructe. E cam ca Tasia
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
mini_me spune:
Oana am mancat numai o pizza mica vegetariana pentru ca nu vreau sa am o recadere si am baut numai apa plata.
Inni eu nu stiu cum sa ma mai imbrac: daca iau ceva mai stramt (nu sa tipe pe mine) mi se pare ca sunt enorma, daca iau ceva mai larg imi pare ca imi iau zborul. Cum o dau, cum o iau nu e bine. La fata nu ma vad inca umflatica rau, dar asta pana in clipa in care o sa imi cada in mana vreo poza de la nunta de anul trecut si voi fi asa
Fetelor imi cer scuze daca m-ati intrebat/urat ceva in paginile anterioare, am citit dar nu am retinut nimic pentru ca eram cu un ochi la slanina si unul la faina. Maine va recitesc cu mintea limpede.
mini_me 27+
poze
Oanacn spune:
Inni, nu poti sa dormi din cauza lui bebe ca se misca mult sau ai doar insomnii, de 2 zile m-am culcat si eu la 6 dimineata, intr-adevar la mine bebe misca mult mai mult noaptea decat ziua, cum vine ora 11 seara incepe show-ul. Sper sa nu fie pasare nocturna si dupa ca . Nu stiu sigur daca asta e motivul pentru care nu pot sa dorm sau nu, sper sa pot dormi totusi in noaptea asta ca maine dimineata tre sa ma duc la doctor.
Oana 31+ cu Lisa Maria
Poze
inni spune:
Oana de regula nu pot dormi pt. ca n-am somn. Eu daca am stat acasa de la 4 luni jumate si nu m-am mai dus la serviciu, mi s-a acrit de atata somn si banuiesc ca organismul meu e cam saturat. Chiar nu mi-e somn deloc. Nu stiu sigur daca asta e explicatia corecta.
Insa in seara asta m-au apucat niste contractii din-alea nedureroase care sunt foarte dese ( cam la 5-10 min)...vad ca de 1/2 ora s-au mai potolit.
Si a miscat si bb prea mult. Si-a schimbat pozitia..are picioarele in dreapta si eu acolo am numai bunatati bune de boxat...dintre care cel mai indicat este apendicul
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
inni spune:
Am vz ca nu a modificat nimeni in lista la Tasia si la Scumpik.
Le-am facut eu.
Si am adus si ultimul capitol in linie cu celelalte.
Aplaudati..
Poze
Poze tort si pizza
Inni 32+ cu ....
Oanacn spune:
Felicitari pentru listuta.
E cam plictisitor sa stai atat acasa, eu am stat numai o saptamana si m-am saturat deja de atat somn si inactivitate, sper ca dupa vizita de maine de la doctor sa ma lase sa ma reintorc la servici. Oricum, si acum am lucrat de acasa dar nu in acelasi ritm ca si la servici.
Oana 31+ cu Lisa Maria
Poze