Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut fetele!
Am reusit sa va citesc la birou,dar de scris n-am reusit.Macar bine ca nu scrieti asa mult,ca altfel
DANA ENE si eu sper sa continui ,o sa trimit si eu poza cu Diana la 6 luni,numai sa reusesc sa ii fac intai!

Deocamdata am mai pus 2 filmuletze,din pacate facute tot seara,ca atunci apuc.Unul e cu albina uriasa si altul cu niscaiva rasuciri,nu cine stie ce ca tocmai bagase in ea un castronel cu mar si biscuiti rasi si era cam plina gagica.

Eu chiar ca sunt scumpa la vorba (Ana ) din motive de PC si parca vad ca pe cand vine asta sa imi faca Pc,o sa intru in linie dreapta cu bilanturile si dupa aia plec in concediu (sper).

Dar tot sunt constiincioasa si citesc tot pe aici,poze mai putin de vizionat,ce mai reusesc sa fur la birou pe fuga,de obicei alea de la semnatura.Ca in albumul comun ,cred ca n-am intrat de-o luna Chestie de PC virusat

Va las acu,incerc sa fac niste conta si pentru asta trebuie sa restartez PC si sa nu mai intru pe net,sa nu se mai blocheze...

Pusi la sectante si la bebeii cazatori (si nu numai)

Apropo iar a zburat Diana din pat aseara! O culcasem la san in pat si ca sa nu o trezesc o las de obicei in patul nostru pana adoarme tun,evident intre pernempe urma o mutam....Dar mai nou se rasuceste prin somn de nu-i adevarat!
Am venit dincoace si ... dupa un sfert de ora urlete! Iar pe spate pe carpeta! Asta e a treia oara deja

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Io tot caut bilete de avioane!
Ce fac io cu bebe daca plec, cum ii dau sa suga? Ca o sa lipsesc cam doua zile, sper sa nu fie trei!
Ca sa nu mai zic ca maine trebe sa alerg si dupa pasaport, ca ala vechi a expirat, si dupa cazier si dupa permis de conducere!
Da' sunt fericita!
Sotu' e in soc, inca nu ii vine sa creada, io tot ii zic ca o sa plece taranu' la Luxembourg

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Pisoi, incearca sa cauti pe site-uri la companiile de zbor, ( airfrance, klm, alitalia, etc) sau suna niste Agentii de Turism din Bucuresti si intreaba ce preturi au la zboruri pt perioada care te intereseaza.

Dana si Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, chiar acum continui sa lucrez la site, sper ca pe seara sa trimit primele completari.

Oana e plecata iarasi la bunici (stie ca e mai alintata acolo, asta-i treaba), iar Roxanica deja a adormit.
Deci am timp de lucru !

Va pup !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CEau fetele si pupici bebeilor,

Azi mi-am luat laptopul de la reparat ca mufa de la cablu d eputere se bulise si a trebuit inlocuta, ciudat pt un toshiba, dar de..
Azi ep seara treb sa aflu rezultatele testelor sa vedem ce am la stomac si ce tratament fac, pina atunci traies cu pastile trimise de mama si slava domnului cu ajutorul lui tata care e f. bun. De miine treb sa fac conta si am de recuperat 2 luni si am hartii la greu de bagat si de facut rapoarte, asta pt firma sotzului.
Am reusit sa vad poze, frumosi totzi bebeii, si pupicei d ela noi.
Emam de vreo 3 zile s-a dta pe brazda cu linguritza, papa mai repede dar nu sare de 125 gr, doar ca apoi bea lapte, ceea ce e ok, sa-mi spunetzi si mei d urmatorul program vi se apre ok pt aprox 6 luni.

8.30- 9 dimi-cereale cu linguritza-120gr;
10-10.30=180ml lapte si somn 2h;
2pm-125gr leguem cu carnitza; 3- lapte 200 ml cu cereale inauntru si somn 2h jumate;
6-6.30-125gr fructe cu o masura de cereale;
9.30= lapte cu cereale 250-270ml;
4-4.30 dimi-lapte 200ml.
LA 5 luni jumate avea 8200kg si e intr-o miscare continua, nici macar cand papa nu sta, doar cand be alaptele e mai linistita si mai nou merge cam 20 d epasi dc o tzinem de subtziori si in fund sta aproape perfect, vad ca cei 2 dintzi care ne chinui de 2 luni nu mai ies.
Diana, Moni,Linda. Bee, Mirela si restul fetelor care atzi intrebat d enoi-pupicei si numai bine.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ursoaica, am luat pozele !

Fetelor, va rog mult uitati-va pe site si spuneti-mi ce poze sa adaug.
Site-ul este:

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006Astept !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SURIOARELE

Mergi la inceput

DANAST, merci mult pentru raspuns, pe site-urile astea sap acum, sper sa gasesc ceva la un pret convenabil.
DANA, promit sa trimit si eu niste poze cat mai repede. Eu am poze multe cu Mark puse la semnatura, nu am avut timp sa le pun pe contul comun.
Multumim mult de tot ca te ocupi de site, e super frumos.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anda, m-am uitat la pozele lui Mark, e atat de frumos .
Nefiind insa datate sau cu un titlu sugestiv imi e greu sa aleg dintre ele.
Macar poti sa mi le indici tu pe care sa le iau pentru site,

SURIOARELE

Mergi la inceput

Dana, sigur, ti le trimit maine sau poimaine, promit.

toujours optimiste

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dana, eu am pus in albumul comun doua poze am scris la 4 si 5 luni sunt ultimele.....vad ca ai pus una la 4 luni e buan si aia, nu conteaza!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput