Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aaaaaa, Pisoi, ce bine ca apari! Chiar ma intrebam... nu stiu de zbor, depinde ce companie alegi.

DanielaMarch, ai poze de la intalnirea cu Alina si Ayan? Ca eram si io doritoare de poze.
Noi bine, luam un tratament homeopat. Pediatra lui razvanel merge mult pe homeopate acolo unde este cazul. Ne-a dat si o cremusoara pt. putzulica, inca n-am inceput sa-i aplic. Si ne-a mai dat Osteocynesine (am pus denumirea corecta ca nu stiu de unde am scos balaria aia cu Homeocysteine ), pt. oase frumoase . De azi am inceput.

Hai ca mai vin, ca plange puiu', vrea atentie...

Gata, am aormit puiu', de fapt el adoarme singurel, cu suzeta in gurita (pe care intre timp a invatat s-o tina singurel in gurita) si cu omida sau papusa cantatoare pe fata/ochi, dupa caz. De preferat papusa, ca tine melodia mai mult.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pisulina, daca zbori la luxemburg tre sa zicem : felicitari! sau bafta!-zicem......de zbor nu stiu

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani bebelacilor nascuti azi: Rares Alexandru, Stefan Lucian si Ioana - Catalina. Sa cresteti mari, frumosi si voiosi si sa va bucurati mamicile.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors si noi din oras.Mare lucru nu am rezolvat si ne-a prins si caldura.
Aseara am pus castraveti la soare, dupa reteta lui Nico sa vedem daca se acresc.

Fetele cu baietei si decalotari : l-a decalotat Clau pe Marco aseara, pana i s-a vazut varful, a si iesit putin, dar pe urma pa. El zice ca nu poate mai mult ca e lipita pielicica acolo. nu stiu ce sa fac? sa-l mai pun sa traga sau sa lase asa? voi ati patit asa? oricum mie m-i s-a facut rau, el nu avea nimic, dar i-a dat putin sangele, caci s-a crapat pielicica.

Florinini imi pare rau pt. David. Stai linistita, si eu zic ca si fetele, nu e mare temperatura. si eu ii dau numai dupa 38, medicamente, dar nu a prea facut febra. Am auzit ca trebuie lasat pana la 38 ca sa lupte putin si organismul. Iar acum vara am observat, cel putin la Marco, ca e mai ridicata temp. corpului. Insanatosire grabnica si stati super bine cu kg!!!
Cosmi spor cu musafirii. Imi imaginez ce harmalaie e la tine.
Anymony am vazut pozele , e o scumpa si uite cum isi duce piciorusul la gurita.
Anda l-am vazut pe tizul nostru frumos, cum s-a incolacit el cu mainile in salteluta, in tarc cu jucariile si cu omida ce frumos doarme. M a chiare intrebam pew unde esti de nu ai mai dat niciun semn.
Daniela te cred ca era maraita Ioana, ca era cald afara. i-a zi, ceva poze cu Ayan si Alina ati facut?
Canda lasa ca trece. bine ca nu s-a lovit. ne vedem diseara, nu?
si Marco azi era iar sa pice.L-am pus in pat in mijloc si perpendicular pe el- aviz Liliana - o secunda am fost la baie, cand ma intorc, el pe marginea patului. intr-o fractiune de sec.am fost langa el.noroc ca am ajuns la timp.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova - eu nu stiu ce sa-ti spun ca noi nu umblam acolo........chestia asat cu decalotatu e asa de controversata ca noi am lasat-o cum o fi. in principiu unii dr zic ca pe la 3 ani (daca tin eu bine minte) se desface de la sine odata cu dezvltarea zonei, cazurile cand nu se intampla sunt relativ rare, asa ca neintervenind acum exista riscul ca sa tr sa intervina dr, dar riscul asat ea asa de mic..ma rog, eu bag modul de actiune al dr din rom in chestia asat cu decalotarea in ac oala cu recomandarea ca toate mioapele sa faca cezariana.daca mai ti tu minte cand m-am dus au la oftalmolog inainte de nastere si printr-un simplu fund de ochi( nu cine stie ce chestie performo-complicata) mi-a spus ca nu e cazul sa-mi fac griji........si nu a fost. daca eram: in rom-cezariana scria pe mine, ca doar sunt mioapa.....
acu voi faceti ce credeti, da daca nu mai vrea mai departe dezbracatul, eu zic sa nu fortati

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Am pus poze noi in contul comun.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stiu Ana, ca si noi mergem la o dr. aici, super buna, care vad ca se ia dupa franta si ne-a sfatuit sa nu intervenim pana la 3 ani. dar mi-e frica sa nu intervina dr. atunci. of, of.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CRISTINA, as vrea cu o companie aeriana care sa nu fie prea scumpa. Un charter, ceva.
ANA, merci mult pentru felicitari, am reusit la concursul ala, acum trebuie sa fac vizita medicala. Sper sa iasa totul bine si sa nu imi gaseasca vreo problema, adica sper ca s-a rezolvat anemia aia pe care am capatat-o dupa nastere. Ca am inteles ca trebuie sa nu am nici o problema medicala. Acum sa vedem ce si cum, azi am aflat si io si acum sunt in cautare de zboruri, caziere si in plus mi-a expirat si pasaportul.
GIO, ma bucur ca ti-au placut pozele, de acum inainte o sa pun poze mai multe, ca doar am cu ce.
Cu decalotatul nu stiu ce sa iti zic, pe Mark l-a decalotat dr. si nici nu am avut timp sa imi dau seama cand. Nu a plans deloc, e adevarat ca a fost si super rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova sa sti ca doctoritza mea i-a tras de putza la Filip pana i s-a vazut varful si dup-aia a curs un pic de sange si mi-a spus sa ii pun comprese sterile cu rivanol cand il schimb. Cand ii fac baie trag de pielicica si eu dar nu reusesc sa ii trag asa tare ca doctoritza. Cred ca e ok daca se vede varful la Marco ... cu timpul o sa se decaloteze complet ... parca Teolinda zicea ca la Nicolas se poate trage pielicica de tot in jos.
Sper sa ne vedem azi in parc ... daca nu vine o ploaie ca parca asa ziceau la meteo ieri.

Cosmi succes cu musafirii ... multa rabdare si "ia un algozon" in caz de dureri de cap

Anymony vazut pozele tare scumpica Iona ... in pozele cu paturica portocalie am crezut ca i-ati pus aripioare

Ali parca tu ai zis ca bebeica ta plange la alte persoane. Parca stiam ca la 5/6 luni incep sa cunoasca care sunt de-ai casei si care nu ... o sa isi revina, dar tot o sa ramana cu preferintze ... la unii o sa planga la unii nu.

Anasebe am vazut si eu scaunul de masina ... arata tare fain. Noi avem scoica de la Miniblu si suntem multumiti, singura chestie aiurea e materialul ca transpira copilul ... Cred ca si la scaun e acelasi material.

va tzuc ca trebuie sa stau cu ochii pe Filip sa nu mai faca vreo una nefacuta pana acum

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Oachi, eu am scaun Baby Care. E exact la fel ca alea scumpe, Chico, Cam, si sunt f multumita de el. A costat 220.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput