Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_ene spune:
Anda, ok, astept.
Mira, iau pozele indicate de tine. Doamne, ce ochi mari si frumosi are Selin !
Ali, am adaugat si pagina Iarinei, dar am f.f.f. putine poze si date.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Dana Super site-ul. Saru'mana! Iti trimit mainre poza pt 6 luni.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
dana_ene spune:
AnaS, tu esti una dintre cele mai constiincioase mamici .
Astept poza lui Tibi.
pentru maine !
Si LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti ai zilei .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
miraklucker spune:
Fetelor, eu va pup, ma duc la culcare.....mai vroiam sa va zic o gramada dar nu mai stiu ce!!
....i-am dat zilele astea la Selin o coaja de paine sa o roada, daca tot statea cu noi in bucatarie.....destul de mare si de tare sa nu am surprize, si cand colo numai ce ma uit la ea, ea disperata da din maini si din picioare si gura plina cu coaja de paine....nu se ineca-se doar ca nu stia ce sa faca cu ea.....dar ii place tare tremuratoata cand ma vede ca ma apropii de ea o prinde cu amandoua mainile si o moflaie pana la ultima faramitura!
asistenta de copii mi-a zis pentru dintisori ca pot sa-i dau o bucata de morcove din frigider sa-l roada...va zic si voua poate va pica bine.
Bee, a ta a inceput sa vrea in carucior, a mea sa nu mai vrea.....ma cunosc deja toti vecinii, ieri cand m-am dus sa-l iau pe David de la gradi a plans tot drumul si inaite si inapoi....o vecina ma compatimea, azi cand m-a vazut cica " e cuminte azi bebele?"
Canda, si baiatul prietenei mele, e de varsta Dariei bea noaptea nu 1 ci 1.1/2 l lapte, seara ii face vreo 4 sticle pline care deobicei nu-i ajung...
Tatiana, cam nasol cu caruciorul la cumparaturi....si eu ma duc cu toti 3, sau cu masina sau pe jos, si eu am unul pentru frati pentru fete, dar aici nu e nici o problema, poti intra peste tot cu caruciorul, si daca treci strada bordura e adancita sau e facuta panta .....zicei ca le dai de mancare cu o singura lingurita....asa facea si prietena mea cu gemenele, in parc, le punea in carucior,fata in fata, si ele deschideau numai gura...abia apuca sa le dea cu o lingura ce sa o mai si schimbe
ei acum chiar ca nu mai stiu ce vroiam
anda, Carpatair ai incercat?,wizzair,easyjet,skyeurope
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
anasebe spune:
Dana
Am mai pus cateva poze la semnatura.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
dana_ene ce date sa iti mai dau? Acuma tre sa termin albumul si te anunt, ca foarte incet se incarca, nu stiu de ce. ok?
pupici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
pisoi3 spune:
MIRA, merci mult, acum intru sa vad ce si cum, de companiile astea nu stiam.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Florinini spune:
Va multumesc tuturor celor care m-ati sfatuit si m-ati incurajat...sunteti ca intottdeauna foarte prompte si dragute.
Astazi se simte mai bine...nu a mai facut febra...dar de mancat mananca foarte prost...noroc ca mai bea lapte in timpul noptii. Oricum e bine cu kg asa ca nu ma plang daca mai face greva foamei o zi
Am citit din urma si eu si vreau sa te felicitDeea ptr. reusita ta si sa fie la cat mai multe de acum inainte. Succes si esti o mamica tare norocoasa..si cu printzesica frumoasa... si porti deschise spre un viitor creativ si inspirat.
Ptr. cele care va plangeti ca bebei nu mai vor papa de la bibe..eu ii dau noaptea in somn sau ziua cand doarme mai profund, cel putin sa ajunga la 400 ml lapte/zi...
Am reusit sa termin si eu albumul de 4 luni..rusinica la mine
Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini
Giova spune:
Neatza!!
David, Tiberiu, Ayan, Razvan, Andrei si Clara !!!
Dana e misto site-ul, mie imi place.
Anda ce sa zic, mai mult decat pe mess. nu stiu, dar ma bucur foarte mult pt. voi, sa dea DD sa treci cu bine peste vizita si sa ne auzim din Luxemburg.Chiar ii ziceam lui Clau aseara de tine .
Nu te poti mulge, ca sa aiba Mark provizii pt. zilele cat lipsesti?
Spor si bafta cu actele.
Denisa e normal sa se mai strice si laptopurile, pot ele sa fie si Toshiba, doar nu sunt nemuritoare.
Sa ne ti la curent cu rezultatele analizelor. la Emma, care papa din lingurita.
Mira, AnaSebe, Ali fug la masaj si pe urma iar prin oras.
Despre noi: ieri am luat o barcuta cu Nemo si s-a balacit aseara copilul meu de n-a avut treaba. In rest nimic nou sub soare.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
marchplayer spune:
`Neata!!
Ce mai fac fetele?
Nu stiu ce sa fac...Ioana inca suge noaptea si nu stiu sau nu pot s-o dezvat de acest obicei! Poate nu se satura...nu stiu ce sa zic!
cred ca trebuie sa diversific mai intens...masa ei deocamdata este compusa astfel: 8 lapte(san) nu stiu cat. 10 fructe completare lapte. 12 lapte. 14 legume. 16 lapte. 18. branza cu fructe. 20 lapte. 24 lapte si mai continuam noaptea cu lapte! Oare n-o mai fi atat de consistent laptele meu? Chiar nu stiu ce sa fac!!!! Copilul arata bine si cred ca are greutatea normala doar ca ma tzitzileste cam des!
Canda, multumim de urari, i-am transmis Alinei salutari!
Astery, mai ramane Irina cred ca pana in august asa ca hai la C-ta!!!
Mirela pupici si sa scape Dani cat mai repede de ciupercuta!
Dana eu cred ca este un fel de pauza de vacanta acum dar si parerea mea este ca ar trebui continuat cu site-ul, asta numai daca vrei tu si ai chef! Eu oricum iti multumesc pentru ce faci si nu stiu cum de gasesti timp! Ma bucur ca v-ati distrat la mare.
Teolinda, am vazut si eu ce frumos se joaca papanasul cu ziarul! Am incercat si eu schema asta cu Ioana si primul lucru pe care il face este ca il baga in gura si nu prea imi convine!
Giova, eu nu am aparat de fotografiat si n-am facut poze, a facut ceva poze Alina asa ca... n-am cum sa vi-l arat pe Ayan. N-am fost la plaja cu Ioana si baie in mare nici atat!
Am fost aseara in oras si ce-mi veni sa-i cumpar un balon umflat cu heliu, l-am agatat de carut si pana acasa s-a uitat numai la el, nu va spun ce s-a ales de bietul balonas cand a reusit sa puna mana pe el, l-a calarit efectiv pana s-a spart! Bine ca n-a pocnit!
Bee misto rau poza cu Ana pe plaja, aia cu piciorusele in sus!!
Pupici la manechina si sa se faca bine, sper ca nu mai are diaree!!
PUPICEI la toate lumele
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze