Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
szaboali spune:
buna dimineata spunem si noi dada_eneam pus si eu pozele alea la semnatura numai acuma, ca aseara mi-a picat net-ul si nu am mai apucat. Daca mai vrei ceva date sa imi spui si daca sunt bune pozele.
Acum mai treaba dar ma intorc mai tarziu. pa pa
pupici la pitici
![]()
si la mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea.
Daniela, noi venim la mare peste 10 zile, sper sa ne vedem. Am vorbit si cu Irina si zicea ca voi va vedeti zilele astea dar poate mai facem o intalneala si cand vin eu.
Fetele cu bebei bolnaviori sau cu probleme va doresc multa sanatate (si noi am terminat tratamentul ieri..uff
) si voua si la bebei.
Va pupic pe toate si va doresc o zi buna......aaaa, apropo de faza cu ceaiul (Bee). Eu am o prietena careia i-a spus pediatrul sa ii mai sara cate o masa bebelului ca e prea gras (8.000 kg la 4 luni) si sa o inlocuiasca cu ceai, doar ca banditul nu vrea ceai chior asa ca la 200 ml de ceai ii pune si o masura de lapte praf si bea baiatul la ceiut.........
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anymony spune:
Dana, vezi ca pe noi ne-ai sarit si la luna a 4-a si la a 5-a. Poze ia de la semnatura...ultimele sunt de la 5 luni.
Azi mergem la pediatra sa vedem cum mai e cu diversificarea si cum se prezinta bb la 5 luni-am asa emotii ca mi se pare ca nu-i asa marutza. Om vedea.sa o intreb si de vigantol cite pic sa-i mai dau pe zi ca fontanela aproape ca s-a inchis si mi se pare cam prea devreme... In rest noi papam lapte la greu...cam 700ml/zi si fructe rase - cu lingurita..asa ce ne place!!!
miine plecam la bunici-numai sa nu ne ploua ca ne intoarcem rapid!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
anasebe spune:

LA MULTI ANI DAVID, AYAN, RAZVAN, ANDREI SI CLARA!

Na ca facu fii-miu si 6 luni!
Gio Datele la 6 luni sunt: 9,5 kg si tot 73 cm.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Azi Tibi a facut in felul urmator: l-am pus in fund pe fotoliu, a stat s-a jucat si la un moment dat si-a sprijinit picioarele in calcaie si s-a ridicat in picioare, sprijinit de spatarul fotoliului. voila
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
anasebefelicitari pentru ridicatul in picioruse
, maine-poimaine iti aduce cafeluta la pat ![]()

.
la pitici...si la mamici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
oachi_79 spune:
LA MULTI ANI David, Tiberiu Stefan, Clara Maria, Andrei Razvan si Ayan. 

Si uite asa Razvan al meu a facut 5 luni. 

Se rastoarna de pe o parte pe alta de zici ca-i arc. Mai mult pe dreapta, dar progresam si pe stinga. Si cind ma prinde de par, tine-te nene ca nu mai da drumul. Si uite asa imi mai cade si mie cite un fir de par.
Fetele din buc, stiti pe unde pot gasi scaun de masa Chicco, Cam sau Neonato? Ca vin miine in buc si as vrea sa-i cumpar si nu cred ca am timp sa ma plimb pe la toate magazinele. Mai ales cu sotul dupa mine care are rabdare mai mult de o gramada. Multam fain.
Oana si
Razvan-Stefan
asteryaro spune:
Ha, buna treaba cu cafeluta si Tiberica!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi bine, ne-am intalnit cu Dana Ene si Sansana la plimbarica. Saraca fata, i-am facut capul mare cu problemele mele... Dana, iarta-mi logoreea
.
Gio, intrebai daca stau aproape de Dana. Pai Buzaul este, din fericire, un oras care poate fi parcurs "la picior" fara mare greutate. Da, locuim aproape relativ, asa era si pana sa ma mut, iar parcul Crang este punctul de atractie pt. mamici cu bebici, si nu numai.
Anda, poate in vara asta veniti sa vedeti parcul, este superb!
Denisa, mie mi se pare bun programul tau. Depinde insa daca si tie iti convine si cat de bine se simte Emma cu el. Iti doresc multa multa sanatate, sa te faci repede bine si sa nu fie nimic serios. Pupa si pe Emma de la noi.
Janina, tu pe unde mai umbli? Mai scrie si tu un rand, doua.
Daniela, tare-tare ma mananca "undeva" sa venim la mare cu Puisorul... inca ma gandesc, poate iese ceva. Ca tare mult mi-as dori sa ne cunoastem cu voi si cu Irina. daca vorbesti cu ea, spune-i ca ne este tare dor de ea si de Gogosar.
Bee, mai da si tu o pata de ulei, ca-mi lipseste. Sanatate micutei Anuska! Azi imi vine in vizita o fosta colega de la gimnastica (am facut de performanta
in copilarie si putin din adolescenta, de acolo mi se trage necazul cu coloana) care este kinetoterapeut. O sa-l vada pe Puiu mic si ma vede si pe mine, sa vedem ce ne spune. Oricum, vreau sa spun ca ieri n-am avut de lucru si am facut niste exercitii cu Puiu, niste rasuciri de pe spate pe burtica, si ce credeti? Azi dimineata la 6.00 cine era pe burta, cu capul sus ca un steag, intepenit cu nasucul in plasa patutului? Ghici... ca doar nu eu
.
Ioano, ai intrat si matale in greva de scris? Ca daca ai treaba, inteleg, dar altfel nu, parol!
Pupiloi la toate mamicile si bebicii!
Ete ce m-am latit si io... parc-ar fi fundul meu maaaaaare ![]()
.....
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Ano felicitari pt. ridicatul in picioruse. E mortal in poze. Zici ca e cetateanul turmentat
.
Daniela, da...nu ai aparat caci l-ai inapoiat, dupa ce a facut o baie in apa. Papa mult Ioana, dar vb. ta, poate nu se satura cu laptele de san. Daca ia in kg eu zic ca se satura, numai e fomista rau.
Oana felicitari pt. rostogolirile lui Razvan.
Astery pai am fost si eu prin Buzau, dar numai prin centru, pe bulevardul ala lung, la Mc Donald's. eram sus intr-o tabara: Poiana Pinului sau cum ii zice. la un curs pt. animatori de tabere, cu niste francezi. a fostt super misto!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
marchplayer spune:
Iaaa uite ce cheliuta este Marcolino! Ce i-ai facut fata? Misto rau pozele in lanul de floarea soarelui! Giova, zici ca Ioana papa mult? Pai...suge cam mult, de fapt cam des dar cantitativ n-am idee. Tu cred ca esti in mari pregatiri de nunta! Spor la pregateli cat si la amenajat cuibul!
Denisaaaa ce faci? Vad ca ne-ati depasit la greutate, Ioana la 5 luni jumate are 8kg. Pupici Emmei!!!
Mai dati-mi si mie idei de piureuri. Vreau si eu sa ii mai dau si altceva decat celebra supa, adica ceva legume din supa pasate!
Am vazut ca era cineva pe aici in dilema cu cerealele puse in fructe...si eu le pun direct in fructe, de ce ar trebui imuiate inainte? Astery nu mai sta pe ganduri...hai pe litoral ca ai baiat mare.
Anda, de ce imi dai fata statuia aia? Ce-am facut s-o merit?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze