Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Florinini spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE SI CELOR DE ASTAZI...va spunem si noi mai cu intarziere. Multa sanatate si sa cresteti mari si cuminti puiutilor
David a facut de 2 zile febra si e tare marait nu prea manaca si nu stiu cum sa-l mai impac. Am fost la medic si a zis ca sa urmaresc sa nu faca febra mai mare de 38 si numai atunci sa incep sa ma alarmez...astia sunt tampiti cu totul...daca copilul arde si nu are mai mult de 38 inseamna ca e ceva usor, auzi la ei o forma usoara de viroza sa nu ma alarmez...si astazi a fost toata ziua tot 37,8 daca maine nu scade ma duc iarasi pe capul lor..., plus ca vomita cam de 2 ori pe zi tot ce mananca in jeturi de ma speriu rau si el face niste ochi de zici ca e broscuta.
Cu ocazia asta l-au si cantarit si deci la aproape 6 luni are(l-au cantarit luni) are 9180 gr...de masurat nu s-au mai obosit ca era tare marait micutul.
Pana acum nu a fost bolnav dar e tare nasol mai ales ca sunt obisnuita cu el sa fie activ..acum zici ca e ca un pisic mic si cuminte se uita cu niste ochi rugatori sa-l ajut si io ca proasta nu pot mai mult decat sa-i dau Tylenol...imi vine sa plang numai cand ma gandesc
Va pupam pe toti si toate si sa fiti sanatosi ca e cel mai important lucru din lume
Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini
szaboali spune:
Florinini imi pare rau pentru micutul tau. Cat despre temperatura si mie dr. pediatru mi-a spus ca numai la 38 cu 2 sa imi fac probleme, cica la bebelusi temperatura corpului este mai ridicata. Insanatorire grabnica. pa pa
pupici la pitici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
LunaNoua spune:
Florinini, 37 cu 8 nu e mare temperatura. E mai ridicata, dar nu e cu probleme. Ai grija sa fie hidratat bine micutul. Se poate sa faca febra daca ii e prea cald, sau sete. Cum zici ca si vomita, e neaparat nevoie sa il hidratezi. Poti sa il mai racoresti si daca ii faci baita cu apa mai rece un pic. Intai pui apa la temperatura la care ii faci de obicei, si apoi treptat o racesti, dar nu mult, sa nu ingheti copilul . Fi tare pentru bebelicul tau, si o sa vezi ca o sa ii treaca. bebelusii sunt mult mai rezistenti decat ne inchipuim noi. O sa lupte cu viroza sau ce-o fi, si o sa se insanatoseasca. Pupici
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
cosmi1975 spune:
Fetelor multumim de urari si spunem si noi la ceilalti bebei sanatate si sa creasca mari.N am mai avut timp sa intru deoarece la mine e mare aglomeratie am o prietena care a venit cu familia adica sot si 2 copii unul de 9 ani si celalalt de 1 an , asa ca va inchipuiti ce i la mine.BALAMUC.Copii mari vor la calculator apoi la magazine cei mici agitati sotii la fel noi cu toti copii dupa noi vai de capul nostru .Asa ca cele care aveti mai multi copii si va descurcati jos palaria ca eu sunt ZOMBI.Stefanut e bine papa mult de ieri ainceput sa se intoarca de pe spate pe burta chiuie rade dar nu spune ceva ca sa inteleg si eu dar asta este unii sunt mai lenesi . va pup si sper sa mai vb si acum fug sa pun la foc supa si sa beau o gura de cafea ce bine ca s toti plecatiiiiiiiiiiiiii
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
canda_h spune:
Ciao fetele,
In primul rand Tatiana si Deea mii de pupici ... am avut o noapte ceva mai buna dupa ce am pus in aplicare ce ati spus voi. Am mai incercat si pana acum sa ii dau pe intuneric papa si sa nu il ridic sa ragaie dar a facut mare scandal pentru ca lui nu ii place cu "aer" la stomac. Azinoapte i-am dat numa' putin ceai si l-am lasat asa in patut si a adormit singurel ... faza asta s-a repetat de doua ori. Sper sa se mai repete minunea . Oricum s-ar putea sa fie si din cauza ca ieri a avut 6 mese (s-a sculat mai dimineatza ca de obicei) si de in general el se lauda cu 5 mese/zi. M-am mirat si eu ca nu s-a suparat ca ii dau numa' un strop de ceai.
Cu pireul ramanem la portie de 150 si mai bagam laptic completare ... ma gandesc sa ii dau asa pana bagam carnitza.
Hai sa ma "laud" si eu cu una bucata copil cazator. L-am lasat in mijlocul patului si m-am dus pana la bucatarie ... n-am apucat sa ajung ca am auzit o bufnitura. L-am mai lasat asa dar niciodata nu s-a miscat prea mult ... nici nu-mi imaginez cum a facut atataea tumbe in asa timp scurt ... l-am gasit cu fatza la parchet. Sper ca n-a patit nimic.
Florinini sa nu iti faci griji ... poate David s-a ales cu rosu in gat. Asa a avut si Filip acum 2 saptamani si tot la fel vomita si facea febra pana in 38. Noi ne-am tratat cu Nurofen si Ambroxol. Cum au zis si fetele incearca sa ii dai multe lichide. Sper sa se faca bine repede!
Anasebe l-am vazut pe Tiberica cum mananca singurel ... mama ce ti-a facut acolo! Pupici la voinic!
Moni am vazut ca ai zis de Di ca are lamblii ... sa sti ca majoritatea oamenilor au dar putini au ceva reactii. E posibil ca din cauza asta sa nu ia in greutate. Stiu ca tratamentul este foarte toxic ... nici n-am stiut ca exista tratament si pentru bebelusi. Ceva mai safe sunt niste siropuri homeopate dar nu stiu sa iti zic cum se numesc. Eu cand am avut m-a pus doctoritza sa fierb toate vasele si sa ma tratez. Oricum labliile se refac cam la un an de zile ... asta in conditiile in care apa de la robinet e infestata si toate vasele le spalam cu apa asta.
Gata ca m-am intins ca uleiul lui Bee ...
Angi de motanel (5.02.2006)
poze Filip
pisoi3 spune:
Salutare fetele
Mie mi-a crapat intai netul si pe urma PC-ul!
Asa ca nu mai stiu ce si cum.
Am si io o intrebare pentru fetele care stiu: unde gasesc si io un zbor cu avionul spre Luxemburg?
Pupici si ma apuc sa citesc si io.
Am pus poze cu Mark si pisicul mic la semnatura.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
oachi_79 spune:
Canda bun venit in rindul mamicilor cu copii cazatori. Sper ca nu s-a lovit tare.
Noi ne laudam pina acum cu 2 portii de kk, din care una cind il tinem in brate la calculator. Nu stism de ce era asa calc pampersul. Eu crezusem ca facuse pisu. Noi mergem vineri in buc, vrem sa luam scaun de masa si premergator, precum si alte maruntisuri. Scaun Polly am vazut in metro cam cu 5 mil si vreo 4 sute de mii. Voi cit ati dat pe el? Si unde gasesc mai ieftin? Ca si mie tot ala mi-a placut din tot ce am vazut.
Oana si Razvan-Stefan
andiaroro spune:
iar am muuulte de spussi sigur o sa uit lucruri imp...
Piticuti aniversati- la multi ani!
Am inceput si noi diversificarea...pe langa san tot incercam sa bagam si piciorusele prin guritza.....Si daca tot vorbesc de diversificari, Diana parca intreba de branza...........in principiu branzica din casa, aia adevarata, se face din lapte prins, asa ca puteti cumpara lapte pe care sa-l lasti la loc cald si in max 24 de ore se va prinde. cand laptele "s-a transformat" se pune la foc mic,se amesteca sa nu se prinda s la un moment dat va incepe sa s coaguleze. pt bebei nu cred ca tr lasata f mult pe foc ca sa nu devina inecacioasa.patilele de calciu, lamaia, iaurtul sau chiar otetul nu fac decat sa grabeasca procesul de coagulare, in sensul ca se sare peste etapa "prinderii" laptelui, dar in rest procedeul e ac......aici nu ma bag in explicatii ca BEE e chimista.......si am reusit si eu sa obtin, intr-un final iaurt cu iaurtiera mea, data trecuta am fost prea nerabdatoare si am drecut prea repede la degustare. daca gasiti, merita cumparat o chestie din asta- parerea mea. cica face si branzica, dar nu am incercat inca....
carti......fiecare cu preferintele lui, unii cu cateii, altii cu constructiilealexandre a trecut de la linsul cartilor de bucatarie la cititul revistei carrefour-ului ( cred ca am pus si pozele in album acu vreo 2-3 sapt, dar am uitat sa suflu in goarna).....dar nu pot sa zic ca asta inseamna ca va fi comerçant ca pe prima pagina era o reclama cu o blonda si el pare interesant de "aurii" poate asta era motivul...........da nu-mi fac griji la chestia cu blondele ca si tac-su cica-i fan brunete si s-a insurat cu o saten-roscata
Danielo - bine ca mai aparusi ca m-am tot gandit la tine, dar am uitat data trecuta sa te nominalizez, asa ca acu iti dau oscaru fara procedura preliminara! da nu ti-as da chiar toata statuia ca esti cam zgarcita la vorba. dar poate mai bine asa ca ai vazut ce noroc ^ pe capu lu venus aia din milo, dac avea si mana ailalta poate nu era as cunoscuta-aberez
mireuls-invartescus - e mai interesant cateodata cu agentii de curtaj ca astai au rel in interiorul ag bancare si pot obtine taxe f bune, dar nimeni nu va impiedica ca dupa ce vine ei cu oferta-n bot, sa va duceti la alte banci si sa spuneti iaca ce avem noi, daca voi ne dati mai bine ne muta cu arme si bagaje( conturi si salarii la voi) si crede-ma........fiecare procent in - la dobanda reprezinta ceva banuti in buzunarul vostru.......puteti cauta asa si juca pe degete concurenta fara pb, chiar si dupa ce ati semnat cu o banca aveti un termen de razgandire care nu va costa nimic si care e in principiu e de 7 zile. daca ei v-au gasit o oferta buna fiti atenti si al detalii minore pe care le puteti negocia in interesul vostru: sa nu va penalizeze daca la un moment dat dati inapoi mai mult; sa puteti eventual modifica rata, daca incepeti sa aveti niste joburi bune, etc........semnati, dar cititi de multe ori contractul si cereti explicatii la tot ce nu intelegeti, eventual renegociati, amenintati cu razgandirea....imposibili sa nu existe forumuri unde discuta spaniolii despre credite imobiliare si unde sa gasiti inf importante ...noi de obicei facem echipa la negocieri din astea: eu sunt aia proata da nemultumita, care nu pricepe nimic si intreba muuuult si in zeci de chipuri, construieste scenarii, etc-arta totala ..ca aia de la banci abai asteapta sa-èti puna vreo clauza micuta care sa te incurce cand nu e cazul
hai ca m-am apucat a fac pe desteata si am uitat ce mai vroiam sa spun.......ceva sigur cu lanu de floarea soarelui, cu ursulina-gospodina-ascunsa cu cristina, pentru care ma bucur ca sunt in formatia completa, cu monica, care e scumpa caum(la vorba)-lasa ca se face diana bine si doboara recordu la kg, cu david care si eu zic la fel trebuie sa bea multe lichide, nicholas balaciosul si tiberica-cel cu scauna de masina.......si....si..........acum chiar am uitat
aaaaa.........dana.......baga mare cu site-ul....cred ca erai la mare da io am facut marturisirea publica ca ma uit impreuna cu consortul des acolo si ne place si promit si sa fiu modeala si sa trimit date........ce-mi place oana cu sapca
ana si alexandre (17.02.2006)