Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
szaboali spune:
Buna dimineata, hop si noiin primul rand sa le uram si noi "La multi ani " bebelusilor care schimba prefixul la luni astazi.
Vai de capul nostru ca nici Iarina nu vrea sa be alt lichid decat laptic, dar oare se hidrateaza numai cu atat lichid? De papat am inceput sa ii dau cereale pe care le papa super bine si cu pofta (are gurita plina dar ea casca gurita cand vede lingurita) si am incercat sa ii dau ceai sau apa dar nu vrea asa ca ii dau de sete lapte ...
Si sa ne laudam si noi cu intoarcerea pe burtica ...azi de dimineata s-a intors si Iarina singurica (dar acuma nu mai era in somnic)era treaza , acum v-a trebui sa stai si eu mai pe langa ea ca e tare neastamparata si imi face plimbari in pat de la un capat la altul, nu stiu cum reuseste dar asa face.
AAA... si noi am inceput sa vb. "am", "ma" mai iese cateodata si "mama",si multe alte consoane.
Si mai am o probleme ,cam grava spun eu ma cam face de "rusine" cand o ia cineva in brate sau se joaca cu ea se apuca la un urlet de nu stiu ce sa mai fac cu ea ,in rest nu stie sa planga (eu care credeam ca nu stie sa planga)dar nu la toata lumea numai la anumite persoane. A mai patit careva asa ceva? Oare o sa treaca? Oare ce nu ii convine?
Oricum eu sper sa ii treaca repede .
pupici la pitici...si la mamici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
anasebe spune:
Diana Mare dreptate ai, am avut ce strange dupa Tiberiu. lui Peter.
Bee Fii-miu e fascinat de caini. Se uita dupa ei tot timpul. Iar cainii.....fata il ignora (e si mai batrana), iar baiatul cum il prinde cum il spala, il purica. Sunt simpatici.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ali Foarte bine ca nu-i place la oricine in brate. Probabil ca simte ea ceva. Si al meu plange la anumite persoane in brate, dar nu-mi fac griji.
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
LA MULTI ANI RARES, STEFAN LUCIAN, IOANA CATALINA!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Rares, Stefan si Ioana !!!
aNASSEBE SI mIRE AM VAZUT POZELE. dOAMNE CE DULCI SUNT,UNUL MURDAREL IN SCAUNUL DE MASA SI UNUL CUMINTE PE CANAPEA CU CACIULITA ROSIE IN CAP.
Anasebe zi repede cat ai dat pe scaun, caci vad ca nu e de pe siteul aloa ci de la Miniblu.
Bee eu am citit ce ai scris despre kk Anei, dar eu stiu ca diaree e la mai mult de 6 scaune moi /zi.Bine ca si-a revenit mai spre seara. Te cred ca nu ai chef de nimic cu sotul plecat. Felicitari pt. statul in carucior !! Nu al tau, ci al Anei.
Danast cred ca au facut neamurile fete-fete cand te-au vazut cu burtic.
Ali si la mine a inceput Marco sa planga, daca e luat in brate de altii in afara de noi 2. sunt curioasa cum reactioneaza acum ca mergem la Alba la parinti. Pana acum plangea numai la soacra-mea cand il lua in brate.
Dana ene mersi, scuze ca am trimis primul gol, dar.... la fete.
Mai nou, al meu copil scoate niste sunete ciudate. Norocul nostru ca le-a scos cand eram la dr. in 6 iulie, si aia a zis ca sunt de mirare. asa se mira el. de atunci toata ziua face asa .
Gata, in oras ca avem treaba multa si sa ne intoarcem pana nu da caldura pe noi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anymony spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE MAI ADAUGA O LUNA LA NUMARATOARE!!! RARES SI STEFAN!
Noi mergem miine la pediatra sa vedem ce mai papam nou de acum..ca ar fi cazul... Ioana doarme pe burta mai nou...din ce nu ii placea de loc sa stea pe burta in primele luni acu e inebunita de pozitia asta. Noi nu ne plingem de scandal cu lumea straina-suntem super cuminti.Stam de "vorba"cu toata lumea. mai cind va aud ca ai vostri bb vorbesc deja...vrem si noi...
Avem si noi scaun de masina de la CAM da inca nu il folosim..avem o scoica care ne place de la ABC si suntem tare multumiti de ea.Ioana e asa cuminte...De miine seara mergem la bunici pina duminica, ca tati e plecat in Italia in interes de job si noi suntem solo si ne plictisim in oras...asa ca de miine pina duminica o sa lipsim la apel... A...Multumiri de urari pentru IOANA si...la toata
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Bee spune:
Buna fetele.
LA Multi Ani RAres, Stefan si Ioana CAtalina.
IAr am facut noapte alba! Mult mai tina luna asta plina, ca nu mai rezist?! PAna la 1 noaptea m-a frecat Ana, cu treziri non-stop. LA unu i-am dat lapte si am pus-o iar la ea in pat, dar n-am mai adormit eu. LA 3 cand am stins si eu tv-ul, am auzit ueeeeeeeee (fii-mea plange imediat ce se trezeste fie zi, fie noapte. Se intoarce imediat pe burta si plange, asta pana sa deschida bine ochii). Si iar am luat-o de la cap pana pe la 6, cand a mancat din nou si a dormit o ora linistita. DUpa o asemenea noapte, evident ca 7 m-a luat de buna.
fetele si va dorim o zi buna!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anymony spune:
Am pus poze noi in album, si am schimbat statusul.As vrea sa stiu daca le vedeti...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Bee spune:
Anymony eu nu le vad. Mai incearca.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia