Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAS,acum e albumul,sorry ca te-ai uitat degeaba!
BEE,LAS' CA ANUSKA E TARE DE BURTICA.EU CRED CA A FOST CEVA TRECATOR.SI BRAVO`PT STATUL IN CARUCIOR

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mirela Unde e???????
Bee Nu-ti imagina ca mananca singur. Nu vroia sa manance dar tragea de castron, asa ca l-am lasat in pace sa vad ce face. A rasturnat mancarea si apoi a intins-o bine, pe tava, pe el...apoi a luat lingurita si a ros-o. A fost funny.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sara buna, fetele!
Hop si eu pe-aici dupa multe zile de absenta. Sa ma iertati ca va mai citesc din umbra , dar Sabina mea are iarasi o saptamina de facut mofturi la mincare. Si de aceea sunt stresata si mereu pe linga ea sa vad poate papa sau s-o prind sa-i dau in somn cind se foieste. Grea viata cu copilas mofturici la papa! Azi la doua dintre mese n-a vrut sa pape din bibe deloc, insa a vrut terci din ala cu faina de orez cu lingurita. Acusi ma duc sa fac adunarea sa vad cit a papat azi, dar ma gindesc cu groaza. Oricum mai papa si la noapte o data, asa ca mai am sperante.
Cu diversificarea stam cam prost pentru ca papam de obicei in starea de semiadormita. Mai papam si mar ras , cam cite o jumate pe zi, dar nu in fiecare zi.
O sa incerc sa intru mai des, desi n-as vrea doar sa intru ca sa ma pling numai de copilita mofturoasa. Noroc ca si astia micii cresc.
Ce sa va mai spun fetele decit ca-s taree mindra macar ca Sabina "vorbeste". Zice "am", "mam", "nam" , ba de vreo citeva zile il zice si pe "b", dar cel mai mult imi place cind zice "mam" sau chiar "mama" si spune asa numai cind nu-i convine ceva, cind e suparata sau cind cere ceva, adica sa fie luata in brate. E o dulceata de fetita. Hop si eu ca Bee , cu ciorutza mea.
Sunt copilasii nostri si sunt cei mai frumosi. Si eu ma uit mereu la poze si ma minunez cit de repede cresc si ce frumosi se fac.
Moni, Diana e super tare in miscari. Dar cred ca si Sabina o ajunge usurel din urma. Lamblia stiu ca se face de la apa si ca 95% din populatie are numai ca la f. putini se manifesta. la Dia sa-i treaca.
AnaS, multumesc mult.
Noapte buna fetelor , iar miine sa aveti o zi frumoasa si usoara.

Le urez La Multi Ani! de astazi celor care miine fac un numar de luni, stiu sigur de Ioana lui Anymony (nu stiu cind mai intru pe mess ca sa mai vorbim) si de Iarina lui Szaboali. Daca mai sunt si altii le urez la fel si ii pupacesc.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photospoze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirelus, . CAnd mai dau de cate o belea ma gandesc si la tine, ca ai trecut prin cateva probleme. Acum imi aduc aminte cand ziceai de DAni ca a stat vreo luna cu kk apa verde.
Danast, Andrew va fi globtrotter. Si noi ne straduim, dar in Romania posibilitatile de a calatorii 2000 de km sant limitate (de multe ori din cauza nervilor pe care ti-i faci pe drumurile de groaza).
AnaM, ce face Clara? A scapat de febra?
CAndaH, am vazut ca tu ziceai de Filipel ca ar papa mai mult de 100 g! Asta e o problema? DA-i sa manance ca stie el cat are nevoie. Ash vrea si eu o asemenea problema. DAr matza mea rar depasete 100. E mofturici rau.
RAli, ma bucur ca Anastasia e bine sanatoasa. Cu cine ramane cand te intorci la munca?
Teolinda, vazut filme, admirat Nicolas care da din picioare.Ana nu da din picioare asa (dar nici nu sta pe spate decat in somn). MAi dar n-a dus si el la gura oferta aia Brico? Ana mea cand vedea vreo carte sau vreo revista la orizont, devine maniaca. Nu o mai intereseaz nimic altceva. E in stare sa se tarasca la infinit dupa chestia respectiva si e foarte tenace! Eu chimb locul ziarului fata tzusti dupa el. Mi se pare ca seamana cu o nava cand se intoarce sa schimbe directia de deplasare. Dragut caruselul natural.
AnaS! Am si uitat ca ai catei, pana am vazut ultimele poze! Cum se impaca Tibi cu ei?
fetele si Noapte BUNA!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Sper sa fi reusit de data asta cu semnatura

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Salutare mamici.

Spunea Ana de la Franta, candva, mai in gluma mai in serios, chestiile importante sa se scrie cu rosu ca sa nu se piarda chiar de tot informatia. Pe bune ca ar fi interesant.
Eu acum as vrea sa ii dau sa pape branzica mofturosului meu, dar calciu lactic nu am, asa ca as merge pe varianta cu lamaia. Si nu am timp sa stau sa caut si sa gasesc ce ma intereseaza, dar daca informatia asta era scrisa cu rosu poate tot mai aveam o sansa sa o gasesc.
Fetele care faceti branzica cu lamaie, merge facuta si cu lapte praf? Cata lamaie pun si cand?

Vazut si eu ceva poze azi.
Giova, aveti niste poze tare frumoase si chiar ca aveti inspiratie cand le faceti. Si ca si Bee si eu ma minunez de cat de bine sta in fundulet Marco.
Mirela, un frumos Dani. Pupicei.
Am vazut poze si cu "mancaciosul" de Tiberiu. A avut mami ce curata dupa el...
Teolinda, am vazut filmuletele. Frumoase si Nicolas e tare dragut si "priceput" la toate.
Danast, vazut poze cu Andrew. Frumos foc si are un nume asa frumos. Cat m-am luptat si eu cu barbate-miu sa punem numele asta lui mofturici, dar nu a vrut.

Nu mai stiu cui vroiam sa raspund.

Despre noi? Azi am reusit sa vars piureul de spanac pe covor si sa imi dau si eu seama ce bine e sa ai un borcanel in camara. Era bine daca aveam si un covor de rezerva.
Peter inca nu a invatat sa se intoarca de pe burta pe spate, asa ca inca suntem la faza cand trebuie sa il intorc la cinci minute.(am facut o medie)
Azi aveam cursul de basket, dar vad ca ploua cu galeata, asa ca nu cred ca va mai fi ceva. Dar poate intr-o ora jumate se opreste ploaia.
Vineri plecam iar cu cortul, abia astept, mai ales ca vom merge intr-o zona frumoasa.
Cam atat despre noi.

Uitam, Maraki, cand aveti din nou internet?
Denisa, tu cum mai esti?
La restul fetelor pupicei si sa auzim de bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai fetelor, stau de vreo 2 ore cu pagina deschisa, dar inca nu am reusit nici sa citesc
vorbesc pe mess cu mama si mai trag si ceva la imprimanta!!!
Dana, am pus si eu in albumul comun 2 poze cu Selin, sunt ultimele.
altceva, Selin creste, nu mai vrea singura, nu mai adoarme singura, se plictiseste repede. Altfel mannca bine, in fructe am inceput sa-i pun cereale, de niste zile ii dau si legume, azi i-am dat morcov cu cartof din borcan a mancat tot ce i-am dat!
Doar nu stiu ce sa ma fac cu ea ca nu vrea biberonul deloc....la ceai am renuntat de mult tot din aceeasi cauza, dar acum manaca si macar putina apa ar trebui sa-i dau!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana, eu branza la inceput am facut-o cu lapte praf in care dupa ce fierbea puneam lamaie. CAta lamaie? CAta trebuie( ca sa vezi ca se coaguleaza branzica). Asta inseamna cateva picaturi bune. Acum eu fac branzica din lapte normal+ iaurt.
Mira, cred ca si Selin ca si Ana fac parte din categoria bebelusilor care se simt jigniti daca le dai vreun alt lichid in afara de lapte. MA bucur ca Selin mananca bine! Si eu sunt disperata ca Ana nu vrea nici apa, nici ceai, nici suc. Numai lapte. SI daca ziua ii dau lapte intre mesele de solide, mananca legumele sau ce-i mai dau eu prost de tot ca se satura cu lapte. DAca nu-i dau lapte nu se hidrateaza si tot nu mananca mult mai bine.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bee, cum faci branzica din lapte si iaurt?

poze

Mergi la inceput

Neata, fetele!
Vai de capul meu, am incurcat borcanele pot sa zic.
Asta noapte mi-am adus aminte ca Stefanel al lui Cosmi e nascut pe 12 si nu Iarina. Asa ca azi corectez greseala mea. Neuronul care mi-a ramas vad ca se cam scurtcircuiteaza si el din cind in cind.
Deci, La multi Ani! lui Stefanel de Cosmi

Pupici

poze Sabina

Mergi la inceput