Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
S-a mai incheiat o zi, gata plimbarea si baia si alaptatul acum fata mea doarme linistita pana la foamea urmatoare, adica in jur de 12 noaptea.
Bee, ma bucur ca ti s-a mai linistit copila si sta si ea in carut. Ia baga niste banana la Ana poate asa se repara la stomac! Daca se combina cu Ioana se vor kk si ele normal ca la a mea bag suc de morcov, para si caisa in aceeasi zi si deabia deabia...
Ioano traznet se distreaza Razvan! Si Ayan mai rade asa. A mea ioc, zambete largi la toata lumea si ras mai rar!!!
Chiar ma Ali, daca nu spuneai tu nici eu nu observam!!! Sunt convinsa ca va trece!
Bee ciupituri de barza? Cred ca are si Ioana prin par pe la spate!!! Ia sa arat doctorului sa vad ce zice ca si asa maine bag o vizita la cantar sa vad cum stam cu greutatea ca luna trecuta am luat doar 300gr si mi s-a parut cam putin!
Ana de france zi-mi fata pentru ce era statueta??? Ca n-am citit din urma, imi fac mea culpa alta data
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
T_Ioana spune:
Bee, aia sunt doi ursuleti/catei (nu ii pot identifica
) care se "pupa" cand se apropie...i-am luat cu 20.000 de la un tip din ala ce face pe mutul si aduce pe la mese pe terase tot felul de pixuri si rahatele din astea. Am vazut ca l-a pufnit pe fi-miu rasu cand ne-a demonstrat cum functioneste dracia si am zis ca merita sa o iau macar pt simplu fapt ca stiu ca exista ceva ce il inveseleste indiferent de circumstante!
"Ciupiturile de barza" sunt semnele alea rosietice care apar pe ceafa? Daca da, si noi avem ceva de genul, dar nu mi-am facut griji pt ca am vazut la f multi copilasi si oricum, vorba ta, e intr-o zona cu parut deci nu se vede.
Ali, ti-am dat PM
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Ali Si Tibi are un hemangiom. Mie pediatra mi-a zis ca sunt 3 variante: poate sa creasca si devine inestetic si deranjant, in cazul asta se intervine cu laserul (oricand dupa varsta de 6 luni,) poate sa stagneze si atunci poti sa-l scoti sau sa-l lasi, sau poate sa se retraga. Tibi il are intre gat si piept, nu se vede cine stie ce, dar pana acum pot spune ca a crescut. I-a aparut la 2 zile dupa nastere. Eu am zis ca-l las pana la 1 an si, daca nu dispare, i-l scot.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ioanaaaa Da-mi si mie un PM!
Fata tu pe mess nu mai intri?!
Maraki Ma bucur ca in sfarsit ai internet.
Sper sa ne auzim mai des acum.
Denisa Emma vad ca papa foarte bine. Cum au iesit analizele? Sper sa fie totul bine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
mersi fetelor pentru incurajari, dar poate ca in poze nu se observa asa bine dar eu toata ziua-buna-ziua numai ala il vad.
anasebe eu sper sa ii treaca asa de la sine si la Iarina si la Tiberica al tau desi la el nu e asa o problema daca zici ca nu e asa vizibil.
T_Ioanaam vazut si ti-am scris si eu tie ca deschid subiect nou si am deschis.
la 
...si la voi fetele

ali
poze IARINA(16.02.2006)
asteryaro spune:
Si puiutu' meu are ciupituri de barza. Habar n-aveam ca asa se numesc.
Am facut baita, am hranit micutul si la 22.15 a cazut la datorie, asta fiind ora lui de somn, cam 22.00.
Daniela, incearca (daca vrei) la 12 cand se trezeste puiuta sa-i dai ceai in loc de lapte. Sau, la ultima masa baga completare de formula, sa se sature bine, eventual si o masura de cereale. Daca nu "tine" nici una dintre figuri, inseamna ca asta-i ritmul ei.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
anasebe spune:
Ali Am vazut-o pe bucalata Iarina. Frumoasa e!
Bey, mie mi-e dor de schimbul 2!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
anasebe ce super e Tiberica in poze si ce bine ii place sa se balaceasca ,ce fain de voi ca stati la casa . E super tare si piscina.Si ce bine sta in fundic, saraca Iarinutza se imboarda intr-o parte daca o tin mai mult timp. Abia astepe sa stea si ea in fundic bine. V-am pupat.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
anasebe spune:
Ali Nu stam la casa. Aia e casa de la tara la care mergem raaaaaaar.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica