Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara la fete,

Giova, netul care l-am avut a fost prin cablu tv, era bun dar am intarziat cu plata si cum au vazut aia ca am achitat mi-au reziliat contractul Robert nu a avut rabdare sa astepte sa bagam DSL si s-a dus in aceeasi zi la Vodafone,a facut contract cu ei pt. bussines man ( 50 euroi ) si a trebuit sa astept sa imi aduca prin UPS cartela Faza e ca dupa o sapt. au sunat aia de la cablu tv sa ne intrebe daca mai vrem sa ne dea drumul la net dar... era prea tarziu In Grecia nu ne mutam,casa aia e asa sa fie.....hai ca mai avem putin, tu pt. nunta si eu pt. botez Mercic mult ca ai anuntat fetele de ce lipsesc
Anasebe am vazut pozicile cu Tiberica, o sa caut si eu o piscinuta atat de mica, vad ca sta super bine Tibi in ea si nu e pericol ca se poate lovi Nu stiam ca ai doi catei sa va traiasca si sa fie sanatosi L-am tuns si eu pe Dixi, nu mai are par deloc si Angelo este bucuros tare ca il las sa puna mana pe el, tipa de bucurie cand il vede langa el
March ce misto ca ai ocazia sa te intalnesti cu fetele din secta si ce pacat ca nu poti face poze sa va vedem impreuna Parca tu spuneai ca nu stii cum sa o faci pe Ioana sa doarma in patut? Cand adoarme o lasi la tine in pat sau o muti la ea? Eu de o sapt. din cauza caldurilor il culc pe Angelo cu mine in pat, ziua doarme la el in patut fara probleme dar seara se foieste rau singur.Giorgos lucreaza numai de noapte, altfel nici nu se punea problema
Tatiana super filmuletul cu gemenii am vazut ca tare bine se joaca impreuna
Fetelor unde sa pun pozele pt. Dana ? De Irina ce mai stiti? Initial mi-a spus ca pleaca pt. doua sapt....credeam ca o gasesc aici astazi
Angelo este bine, deja se vede primul dintisor iar acum urmeaza sa iasa al doilea( o sa incerc si eu cum a spus Andiaroro sa-i dau morcov rece din frigider ) i-a mai crescut si perisorul acum de cate ori pleaca Robert afara, bebu incepe sa planga dupa el si vad ca intelege bine tot ce-i spunPana acum mi s-a intamplat de doua ori sa planga cand a cerut ceva si i-am spus NU E deja un rasfatat
fetelor va pup pe toate, il mai las si pe Robert la comp. ca nu stiu cum sa fac legatura la amandoua....stie cineva sa imi explice cum este cu limitarea de GB ? Pierd din Giga doar cand downloadez ? intru maine , pupicei la bebelasi si mamici si celor de peste ocean

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, merci mult, si eu ma bucur super mult ca am ajuns in faza asta, sper sa fie totul bine si dupa vizita medicala.
Cu mulsul nu prea pot, nu e problema ca nu suge Mark ca el papa si laptic praf, e problema cu sanii mei care or sa se umple si sa vezi atunci distractie, fac inundatie in Luxembourg.
CRISTINA, pai sigur venim in vara asta la Buzau si poate ne vedem intre noi, buzoiencele, cu Dana. Ar fi super.
MARCH, ce statuie iti dadui io?
DENISA, merci mult, sper sa gasesc cat mai repede un bilet, cred ca maine fac alegerea finala, ca nu se mai poate, trebuie sa ma hotarasc.
BEE, merci mult. In ceea ce priveste laptele, o sa incerc sa il mulg cu mana, dar slabe sperante, sa vedem acum ce o iesi. Poate ma controleaza aia si la sani, ca daca ma supar ii inec in lapte si gata!
Si cam atat am citit, mai citesc io maine sa vad ce si cum. Ca acum nu mai pot, am alergat toata ziua dupa acte dar macar am rezolvat-o cu toate
Pupici la fete si la bebelusii frumosi.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
Aseara nu am mai intrat caci am venit tarziu acasa.
Maraki am inteles. Mi-a venit cana de la Fisher-Price, e super si cu 2 euro mai putin. sa vedem dupa ce o scot de la sterilizat daca bea Marco din ea. e misto de tot ca e moale chestia aia. in Ro nu am gasit decat tare.
Pozele pt. site le trimiti pe mail-ul Danei: daniela.ene@gmail.com
Bee eu deja incep sa ma crizez. Chiar ieri zicea sora-mea, ca vine mai repede daca am nevoie de ea. Mi-e groaza ca trebuie sa ma suporte o gramada si mai ales saraca mama.
Ali am vazut-o pe Iarina, scumpa-scumpa.
Tatiana, credeam ca ai fost cu ei la cumparaturi. Oricum ii ziceam si la sot de tine si a zis ca toata cinstea. Statuie pt. super MAMA trebuie sa-ti ridicam.
Anda n-am cuvinte. ma bucur enorm pt. voi. A meritat din plin. lasa ca...cu sanii se rezolva. iei pompa cu tine sa nu inunzi Luxemburgul.

Nu mai stiu la cine ce trebuia sa zic, merg sa scot de la sterilizat sticlele si biberoanele si revin.daca nu se trezeste puiul intre timp.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Giova din cauza asta am fost si eu super multumita de canita, are chestia aia moale si doar daca apasa cu gingiile incepe sa curga apa.Angelo bea foarte multa apa, dimineata jumatate de canita.
Anda ce faceti la Luxembourg? O sa stati mult acolo? Cu pisoii ce facī?
Ali, aseara am vazut-o pe Iarina, e o frumusica scumpa Sa va traiasca si sa fie sanatoasa
Am vazut filmuletele cu Razvan- Gabriel, Nicolas si gemenii! Sant toti niste copii reusiti Hai mai fetelor, nu cititi din umbra, v-am gasit pe pagina a doua
Mirela cum te simti???

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu putin pe aici...am culcarit printesuca si am intrat sa vad ce mai faceti, asa ma apuca pe mine harnicia de intru si de 5 ori pe zi si apoi lipsesc 5 saptamani! Dar sa stiti ca vara este mai aiurea ca am tot felul de neamuri in vizita, de care n-am nici un chef si o gramada de prieteni si mai am si ceva turisti ca am 4 camere pe care le inchiriez asa ca va dati seama cam ce zapaceala este pe la mine.
Anda scuze, te-am incurcat cu Ana de France, ea zicea ceva de un oscar si nici ala intreg da nu stiu pentru ce mi-l acorda! Plimbare placuta la Luxemburg, nici eu nu stiu de ce te duci si cat stai da iti urez distractie placuta!
Giova de unde ei pastile din alea pentru sterilizat si cat te costa?
Maraki ce mai face Angelo?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetele!
Despre ce canita tot vb voi ? Cred ca am sarit peste si nu am observat, ca sunt putin stresata ca pustoaica mea toata ziua mi-a dormit , atat a fost treaza cat a papat putin si iarasi somnic... oare sa fie bolnavioara? nu e ceva normal la ea sa doarma atat , daca stau bine si ma gandesc ca daca ar fi bolnavioara nu ar dormi nu?????

si sanatate la pitici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Giova de unde ti-ai comandat tu caita fisher price? ca as vrea si eu!!! Ioana mea nu prea bea apa cred ca din acest motiv ma tzitzileste toata ziua, de sete!!!! Si vreau sa incerc si eu cu canita asta poate vrea sa bea cu ea! Biberoanele le-am exclus de mult ca nu vrea cu nici un chip sa suga din ele!
Imi zicea cineva sa-i dau formula seara sa-i tina de foame peste noapte, ce naiba sa-i dau lapte cu lingurita??? Cerealele ca sa le fac cu lapte ar trebui sa bag muls ca n-am chef s-o trec acum pe lapte praf, si asa eu sper ca sarim peste acest aliment!
Ali, eu am mai auzit ca bebelusii dorm atunci cand este foarte cald! Acum nu stiu ce sa zic daca copilul mananca bine, nu are febra si nici diaree n-are! Asa are ea chef!

poze

Mergi la inceput

March, bebu meu de la o vreme nu mai doarme bine ziua.Acum a dormit 40 min. si deja il aud cum se joaca in patut la el, o sa mai doarma cel mult o ora pe la 14.00-15.00 dupa care poate, poate inca vreo 30-40 min. pe la 19.00.Cred ca este din cauza caldurii.Ioana cate ore doarme in timpul zilei? Vad ca esti fata buna, gazduiesti rudele Matusi-mea in toti anii o singura data NU m-a invitat la ea sa stau in vacanta la mare
Ali nu ai scapat nimic, de canita vorbeam cu Giova acum doua sapt. dar pt. ca nu am avut net pana mai ieri,am reluat discutia Este canita cu supapa, in loc de biberon pt. ca Angelo refuza bibe de foarte mult timp.Iarina daca mananca, nu este apatica si se joacā, nu cred ca este vreo problema cu ea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nu vrea sa bea din ea. e drept ca nici din bibe nu a vrut, dar pe urma i-am dat bibe nu sticluta si a ras 100 ml ceai.
Nu stiu ce i-am facut, nu cred ca am pus bine supapa caci mie imi curge ceaiul .
Daniela eu am luat sol. de sterilizat de la Chicco. are un paharel gradat si zice cat trebuie sa pui la 1-2 l apa. e 250.000 lei, parca, si inca nu am terminat-o. am de 2 luni. dar e drept ca o data pe sapt. le sterilizez.
Canita mi-a trimis-o sora-mea, ca nu am vazut prin Timisoara.
Ali e vorba de canile alea cu supapa din care vor bea bebeii, dupa ce renunta la bibe. sunt de mai multe feluri. eu si Maraki avem de la Fischer-price.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Pai cam doarme Ioana sa stii, se trezeste in jur de ora 6 dar o mai ametesc eu cu cate o tzatza in gura si asa in hoputi si salturi mai castig inca 2 ore de somn dupa care cedez si ma scol in jur de 8, dupa schimbat alaptat iesim in curte unde dam buna dimineata la toata lumea, se plimba din brate in brate vreo ora dupa care plec la plimbare cu ea prin cartier, asa in carut imi doarme vreo 45 minute, venim acasa, papam fruct si in jur de 12 vrea somn, asa ca o culc si mai doarme 1.30-2h depinde si de la 4 iara trage un somn la fel 1.30-2h si cateodata, nu mereu mai doarme si la plimbarea de seara pe faleza. Deci imi doarme cam 4-5h pe zi!
Ce naiba sa fac ma cu rudele? Oricum nu chem tot neamul si dealtfel nici nu-i chem eu, se cam autoinvita si mie mi-e rusine sa le zic nu!
Giova nu vrea sa bea din canita cu supapa? Pai atunci nu mai iau nici eu!

poze

Mergi la inceput