Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela, pe cana scrie de la 6 luni, dar cum marco are efect intarziat la toate, poate bvea pe la 7 luni din ea. oricum e buna in casa.
Ce rude?vin in vizita sau la mare in concediu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

vin fata la mine acasa sa stea gratis! de ce sa plateasca ei cazare pe undeva vai si asa ma enerveaza....iti dai seama!
zi-mi de unde ai luat canuta atunci!
o sa caut si eu la magazin la chicco solutie de sterilizat ca eu nu am biberoane dar din cand in cand as vrea sa sterilizez jucariile alea de le baga in gura toata ziua si vasele ei! Eu am lingurite din alea de silicon si m-am pus sa le oparesc odata si s-au desprins de coada de a trebuit sa alerg repejor sa cumpar altele asa ca mi-ar fi mai bine cu pastilute!
Fug sa ma intind si eu putin langa Ioana. S-a anuntat ploaie dupa amiaza dar acum este o caldura....vai ce m-as arunca in mare!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Daniela, te invidiez pentru caldura.....aici au inceput de vreo 2 zile vanturile si e frigut! Si unde mai pui ca azi incep si Zilele Bistritei si parca vad ca nu va fi de stat pe nici unde........
Sper sa fie cald si frumos cand venim si noi la mare, dar la norocul nostru.........
Fi-miu bea cand are chef din canita din aia cu supapa, i-am luat una ordinara, de la Angels, ca nu avea sens sa ma risc la una scumpa din prima.....dar repet, doar cand are chef.....si se cam sperie ca sunt 3 gaurele destul de mari si vina cam mare cantitatea de ceiut!
Giova, eu o sa incerc sa-i dau lapte cu ea, cand va fi flamand, ca nu cred ca nu o sa accepte de foame.....poate asa vrea si Marcolino!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Daniela cu rudele te inteleg perfect. Si maica-mea e disperata ca in fiecare an i se invita. Culmea nesimtirii a fost anul trecut cand a venit o verisoara de a ei+fiica acesteia si boyfriendul+un cuplu de prietenia ai verisoarei si au stat 22 de zile......iti dai seama ca mama era disperata. Ca ea face si naveta la Cernavoda si seara cand venea acasa rupta de oboseala, plina casa de musafiri (prin casa a se intelege un ap de 3 camere)

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

Noi am plecat de dimineata pana la mine la serviciu si apoi am proftat si ne-am plimbat un pic prin parcul circului. Nici nu am stiut ca e asa frumos. Dar, pt. ca s-a incalzit afara ne-am intors, am facut un dus amandoi si acum Tibi e ferivcit nevoie mare ca e iarasi printre jucariile lui.

Nici nu stiu daca v-am spus. E a 3-a zi in care fii-miu e in greva foamei. Nu mananca nimic, inafara de lapte (si ala f. putin 400-600 ml in 24 h) si ceai sau suc. Nu pare sa-l deranjeze absolut nimic, nu are febra, e vesel galagios si enervant. Nu stiu ce-o fi, dar sper sa-i treaca.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daniela, sorry ma ca n-am stiut ca fata ta nu bea din bibe. Pai cred ca va trebui sa te cauti de fantezie, sa gasesti o metoda...
Noi nu am luat canita, cand vad gauroaiele alea mari... dupa ce ca mananca lacom, se mai si ineaca. Ma mai gandesc. Azi i-am cumparat de la Sensi Blu o pernita din aceea care se pune dupa gat, in car seat. Este un catel rosu, il cheama Patrick, dar de fapt arata ca o omida rosie. E fain, are si o tiuitoare. Sa vedem cum va sta puiutu cu ea la gat in car seat, de fapt cum va dormi.
Denisa, sper sa-ti iasa bine analizele si sa nu ai nimik serios, poate ca ai avut vreo indigestie mai nasoala.
Irinoooo, ai uitat muica de noi cu totul? Mai baga si tu un ochi pe aici, macar un rand, doua...
Si oricum, lipsesc o gramada de fete la apel. Stiu ca nu-i timp, nici eu n-am, dar nu pot mah fara voi, mi se face un dor... de exemplu acum ma doare piciorul de mor, dar prefer scaunul de la computer decat patul, si-am bagat si rufe la spalat, ca doar sunt harnica . Mai pe seara plec la fizioterapie, l-am avut si pe socru in "vizeta". Ce de treaba am!
Si cica am inceput slabirea, adica nu mai balotez dulciuri, decat un milkshake dimineata la Mc Donalds. Giova, io stau chiar deasupra la Mc Donalds, asa ca oricand vii la Buzau esti bine venita si pe la noi. Sau in vreo tabara .
Hai, ca mai vin!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna ziua doamnelor!!!!!

Uite si noi pe aici, murim de cald, am adormit fetele, David ma bazaie vrea si el sa scrie. dopamasa plecam la strand, i-am promis la fiu-miu, ce sa fac, eu una m-as tranti in pat!
March, sa stii ca si eu tot cam ca tine....Selin mai nou numai langa mine adoarme, aseara cred ca am adormit-o de vreo3-4 ori plus s-a mai dus si tata-su la ea, si pana la urma m-am bagat si eu in pat, am luat-o langa mine s-a cuibarit bine si a adormit......nu stiu ce gresesc dar eu nu am avut parte de copii care sa doarma singuri.....langa Daria si acum trebuie sa stai mai de fiecare data pana adoarme, cel putin la es stii ceva numai in patul ei vrea, e teroare cu noi in pat, David si el seara vrea bagat in pat, si cum se scoala de n-spe mii de ori pana adoarme si vrea de fiecare data bagat sub patura....plus ca dimineata se in finteaza pe la 6 la noi in pat.
...si eu ma gandesc sa-i dau cu canita apa la Selin biberonul nu-l vrea ii tot indes in gura dar nimic....mai incercam. Si cu suptul tot asa, ziua ii dau cat vrea daca nu stiu cat bea...dar atata timp cat noaptea se trezeste numai odata eu zic ca merge......seara manaca pe la 8-9 ultima data si apoi poate si 2.30, 5 sau chiar 6 cand se trezeste.
anaS l-am vazut pe Tiberica cum s-a ridicat.....ce mai ai baiat mare......a mea e cam puturoasa, se intoarce de pe o parte pe alta, s-a intors si pe burta de cateva ori dar mai mult nimic.
Bee, si pe a ta am vazut-o cum se deplaseaza, si cum se balaceste in mare! e tare ce mai!!!!
ali, e dulce Iarina ta, si nu-ti fa griji pentru semnul de pe frunte, chiar daca nu se va duce ii creste parul si nu se mai vede!
Maraki, chiar ma intrebam pe unde esti!!
anda, ti-ai gasit bilet?? Cand pleci?....si de lapte fa asa cum ti-au zis fetele i-ati o pompa si mulge-te.....stiu ca si sora-mea a facut la fel o saptamana cand a plecat in Franta
Noi satamana viitoare mergem pe munte, al meu sot e in concediu....sper doar sa fie libera cabana.....daca nu ne-am programat din timp s-ar putea sa avem surprize!!.....de parca n-ar fi loc pentru toti
gata,David cica mi-a expirat timpul, nu mai are rabdare, vrea la strand!!!
Va pupacesc in mare viteza

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

AnaS, nu stiam ca Tiberica este in greva. Ai intrebat pediatra lui, ce zice? Daca zici ca starea lui generala este buna, poate din cauza caldurii. Asa, si felicitari pentru Tiberica-fara-frica ridicat in piciorute! Voinicelul mamii .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Salutare de la mare nu de alta dar la la Franta nu a ajuns decat tati cu tot cu carje si cizma pe care apropo a si scapat de ea zilele astea Noi din motive de birocratie nu avem inca certificatul de nastere a lui Mario si deci mai stam vreo luna. Cam greu fara tati dar bine cu bunicii si cu marea draga.
Mario e ok . Incepand cu avionul unde inainte de aterizare de la presiune a urlat vreo 5 minute si se vedea clar ca il doare totul a fost ok. Dintisorul i-a iesit cu totul si doar unul al doilea vad ca mai someaza da sa stea aclo ca timp este sa iasa. De stat sta bine in fund , de mers in patru labe nici nu vorbesc ci din contra noua gaselnitza este sa se ridice pe pereti sau mobile , canapea sau tot ce e de catarat de unde...ochiipe el ca pe bitelie deci ...tot timpul cineva cu el . Cum sau terminat si borcanele si pe astea noi nu prea le vrea a inceput mama sa ii dea te miri ce adica ciorba (gatita pt noi cu bors, vegeta...) si orice altceva ce e comestibil ...pana si cateva seminte i-am dat aseara ca sa nu mai tipe. Cred ca a depasit lejer 10 kg numai dupa cat ma doare cocoasha.
Si cam atata despre Mario . In rest ce sa va zic doar ca sunt foarte obosita si habar nu am dece si am prins un mic moment ca au pelcta ai mei cu Mario si eu trebuie sa urc la o prietena la o tigara.
Trebuie sa merg poate weekendul atsa sa o vad pe tanti Daniela si as vrea sa o vad si pe Pufumic ca tot suntem aici si o astept pe Ioana care vine saptamana viiotare...dar si pe Astery cu gogonica mea si pe toate care vin la mare. Imi pare rau ca nu am prins-o pe Bee.
Iar fetelor care mi-au dat nr am sters arhiva tot adica nu imi apare aici si eu nu stiam deci nu am putut da un tel. Da mai am timp ca mai stau fix o luna. Plus de atsa ca tot dau din una in alta azi facem 6 ani de casnicie ...si suntem la asa distanta.
Hai ca fug ca urla nebuna aia de la balcon (sta deasupra mea) de ma stie toata Constanta.
Va pup pe toate fara exceptii si pe toti bebeii nostri. Promit ca mai intru cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

>> Cand a intors capul Agripina a vazut cai cu cap de turc .
>> Mai tarziu veni si Agripina ca o oaie beata .
>> Ea ii zice copilului ca taci dragul mamei ca te pune mama la mamela unei capre .
>> Femeile ramaneau acasa in loc de barbatzi .
>> Agripina il baga shi il acoperi pe Paun cu o capitza Agripina se simtzea ca o vaca lovita intre coarne .
>> Agripina avea scheletele unei nebune si maruntaiele uscate , ea cazumoarta shi spuse ca nu mai pot .
>> In poezia lui Toparceanu gazele, gandacii si insectele, cum e cotofana, stau de vorba:"Ce ne facem fetelor ?".
>> Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.
>> Vitoria Lipan este un Hitler in varianta feminina.
>> Calistrat Bogza a fost strangulat de câine
>> A trecut un an si Nechifor nu a venit, femeia nerabdatoare ca femeiaasculta orice clopot auzit de la biserica si se ducea ca sa vada daca-i dela Nechifor când acolo scrisoarea era de la fiul dascalului pentru Miranda pe care o iubea
>> "Ilie Cutiu era botezat buza de iepure deoarece un iepure violent i-a luat buza si a mestecat-o."
>> Din cauza ca calistrat a sarit cu baltagu in aer , cainele simtitor l-a doborat dintr-o muscatura de caine mortala.
>> calistrat a facut pipi pe el cum se mai spune in popor , cand a observat
>> ca Vitoria e atat de desteapta.
>> Vitoria este de 3 ori femeie pentru c#259; umbla cu capul pe sus.
>> Vitoria , pe lâng#259; calitatea de mam#259; aia si pe cea de tat#259;, calitatecare este mult mai dificil de îndeplinit.
>> Gheorghit#259; este foarte t#259;cut, dar explicit.
>> In Lostrita este vorba despre un pescar care a facut sex cu un peste.
>> Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate :))))
>> personaje Toma Alimos: toma alimos-personaj principalManea-personaj secundar calul(murgul)-personaj animalic
>> Toma Alimos era viteaz pt ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tineamatzele si cu o mana se batea cu Manea
>> Bivolul a furat branza in cioc si a fugit cu ea in copac.
>> Fabula descrie povestea unui catel amarat si prost care se deda la peregrinari gratuite in spatele boului.
>> Imparatul avea o gradina si in fund un mar.
>>> Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa-i dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput