Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irinaaaaa Ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Deci va prieste aici! Ma bucur ca sunteti bine, si te asteptam sa intri mai des. Pupici lui Mario! La Multi Ani pt. cei sase anisori de casatorie, sa va dea DD tot ce-i mai bun si in continuare, sa vi se implineasca toate dotrintele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina, deci si voi mergeti la Constanta? Cand?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

DANIELA, mazare si fasole verde pun in supa de legume. Inca nu le-am dat preparate separat. Clarei ii faceam mazarea ca pentru noi, putina ceapa si mazarea puse la fiert cu un pic de unt si-am facut piure cu blenderul, am adaugat lapte si patrunjel.

Si eu le-am dat sa bea din canita cu supapa, dar si mie mi-e greu sa trag din ea, ce sa zic de ei. Am ramas la biberon, doar ca nu le mai dau ceai (care pata toate hainele), ci apa plata. Si mi se pare ca beau mai multa apa decat ceai. Tot raul spre bine.

IOANA, am ras odata cu Razvan! E tare-tare scump!

GIOVA, nu m-am exprimat bine. Mai nou, merg la cumparaturi cu baietii, (Clara e inca la gradi). Pana acum ne faceam aprovizionarea seara sau in we, mergeam toti 5 sau numai sotul. Cand masina ramane la mine, profit de ocazie si strabat orasul in lung si-n lat, ca m-am saturat sa stau doar in cartier, sa vad aceleasi magazine - putine la numar - in care nu gasesc mai nimic. Ma enerveaza cand nu ma pot deplasa acolo unde vreau...

BAietii sunt pe zi ce trece tot mai cuminti. Azi, de exemplu, s-au jucat aproape tot timpul impreuna, eu am facut curatenie generala in camera Clarei (pe rafturi, prin dulapuri, am aruncat jucariile stricate), iar ei stateau pe jos, in sufragerie, chitzaiau, radeau, se rostogoleau. Daca-s doi, macar sa se joace impreuna. Amandoi stau in fund foarte bine, se tarasc, studiaza atent orice le pica in mana. Mai nou, Eduard vrea in picioare, cum il prind de maini, e sus in picioare.

Voua v-au aparut VARICE (nu din acelea groase, ci vinisoare mov). De cand sunt caldurile astea m-am umplut pe picioare, pe coapse si pe gambe. Ieri am fost la medicul de familie, mi-a dat ceva medicament - Detralex, trebuie sa iau 3 luni si sa ma dau cu crema cu galbenele. Dar s-ar putea sa nu dispara (doar prin chirurgie estetica, cu laserul). Daca aveti (sau ati avut) ce-ati folosit?

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina bine ai revenit. cred ca-i prieste lui Mario in Ro. inca o luna departe de tati? nasol! dar ma bucur pt. ai tai, care sunt in culmea fericirii, cred.
Astery, in tabara nu cred ca mai revin, doar am plecat din invatamant. dar cine stie cand ne poarta pasii spre Buzau. auzi la ea...deasupra la Mc.
Tatiana am inteles acum.e a devarat ca in Zorilor nu sunt prea multe magazine si e cam departe centrul cu 2 copii dupa tine.eu cu unul merg de nu am treaba. strabat km intregi de oras pe jos.si tot nu scad kg .
Anas imi pare rau ca nu papa Tiberica, poate din cauza caldurii, cine stie.Sau ii este dor de bunici?
Ioana e total Razvan cum rade. m-am distrat pana la lacrimi. Voi ioncerca si cu lapte, doar ca vroiam sa o folosesc doar la ceai sau apa.
Daniela am inteles, ma gandesc cum tre sa fie, tare naspa. Pai solutia de la Chicco e pt. sterilizare la rece. asa ca nu se topesc linguritele. Cana e din Italia de la Prenatal. dar cred ca e la orice magazin, in orice tara, mai putin Ro. Si nu stiu de ce, caci jucarii am gasit si la noi, de firma asta.

fug sa-mi imbrac copilul si sa o taiem dupa restul de bomboane pt. marturii. Maine mergem in Alba.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March eu bagam linguritele de silicon la sterilizator si nu s-au dezlipit, nici nu puteam sa pun mana pe ele asa frigeau!
Irina multi ani inainte, casnicie fericita si casa de piatra!!! L-ai bagat in apa pe Mario? Nasol ca trebuie sa astepti atata dupa acte...
Tatiana esti o fericita! Eu astept sa se scoale Giorgos sa il trimit afara cu Angelo ca sa pot face curatenie.
Fetelor ce stiti de Mirela?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela-esti ok?
Irina-La mutzi ani si numaifericire-si noi cu casatoria tot in iulie-pe 10 insa si nu am ajuns la restaurant caci sotul lucrat tarziu
Noi de ieri avem dintzisor si vine si al 2-lea curand, ca suntem maraitzi si noaptea!
Treb sa o culc,revin-pupicei l totzi bebelasii!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Salutare fetelor si pupici bebeilor.Au plecat si musafirii mei sunt chiauna si ma doare si un cappppppppp de zici ca mi plesneste.STEFAN e bine se intoarce non stop si azi am stat departe de el 5 ore pt ca am fost la coafor ca nu se mai putea cum eram asa ca acum sunt bella.STEFAN a stat cu matusa si a fost ok pap bine dar am descoperit o smecherie nu i mai dau supa cu legume si carnita am inceput de vreo cateva zile la 3 si i o dau la 6 si surpriza numai papa noaptea ca pana acum papa pe la 2 noaptea .Sa fie satul sau e vreo nimereala.In rest v am citit v am vazut pozele niste scumpi ce sa mai .VA PUP SI VB. am uitat sa va zic ca am luat un bibe cu flux continuu asa se numeste curge mai repede nu se mai chinuie bebe sa pape 180 ml in juma de ora.VOI CE MAI GATITI CA EU NUMAI STIU CE SA FAC DE PAPA PT TRUPA.

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna!

Noi tocmai ne-am intors de la tara unde nu ne-am simtit asa de bine cum credeam pt ca de.......suntem bucurestence. Am stat doar 10 zile tb sa stam mai mult dar Anei nu i-a prea placut acolo si asa ca ne-am intors de ieri acasa. Din 10 zile 7 a fost racita rau-rau si am fost si acolo la medic si dupa nu stiu cate variante de tratament vindecarea ei s-a produs numai dupa ce i-am dat augmentin deci ce este mai tare. acum sper ca suntem bine o sa mergem la dr cat de curand sa vedem de ce suntem in continuare destul de maraiti si poate ne da si ceva de imunizare ca deja am racit de 3 ori pana acum.Mai sa stam in picioare toata ziua si cum ma prinde maini se ridica in picioare si topaie, partea asta ma cam termina de spate caci cam toata ziua stau aplecata ca sa o tin pe ea, asa ca nu ma bucura deloc daca merge in picioare mai devreme ca eu cred ca ce va fi pe mine atunci........... pt ca eu obosesc mai repede ca ea. Cu diversificarea nu merge prea bine ca nu prea ne plac fructele supa o acceptam cu greu si cu cantece si jucarioare mainutareli si alte. Cam asta despre noi sper ca in timpul asta voi si bb sa fi fost mai bine si sa fi scazut rata divorturilor pe aici.
Va pupam! si noapte llluuunnnggggaaaa fara treziri pana in zori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Buna, dragelor!!!
Noi de vreo 2 saptamani ne-am trambalat cu catel, purcel si bebel la locuinta de vara care este, evident, la tara. Conditiile lipsesc cu desavarsire, dar facem un efort ca puiul sa stea macar 2 luni la soare si la aer curat. Astazi am venit in capitala din motive de doctor si de gauri la urechi pe care abia astazi le-am dobandit. Am avut mari emotii cu gaurile astea...mi se parea ca imi supun copilul la o suferinta inutila. Eu nu am putut sa merg cu ea la cabinet, am trimis-o pe buni. Of, bine ca am scapat si de asta.

Ar mai fi doua probleme care ma streseaza...una, i-au aparut niste pete albicioase pe frunte, un fel de depigmentare, iar pediatra nu pare sa stie de la ce sunt...iar doi, are un fel de galma in partea stanga a gatului despre care doctorii spun ca e ba torticolis, ba ganglion...scazuse intr-o vreme iar acum mi se pare ca a crescut din nou.

La capitolul diversificare nu facem mari progrese. I-am facut la inceput niste piureuri cu morcov, telina si cartof pe care nu le-a agreat deloc. Adevarul e ca aveau si un gust naspa...eu n-as fi mancat asa ceva. Cand i-am facut cartof cu dovlecel s doar putin morcov si telina a mancat cu pofta. Mancat este impropriu spus pt ca deocamdata linge lingurita. Azi i-am cumparat un borcanas Hipp cu legume...nu i-a placut. Voi ce borcanase le dadeati la inceput la bebei??? In schimb, Clara bea supa de legume din biberon cu mare pofta.

Va pup dulce...mai stai si maine, asa ca mai dau pe aici.
Multumim pt urqarile de ziua noastra

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna seara fetelor dragi si pupici la bebelacii scumpi!
IRINA ,LA MULTI ANI FERICITI SI O CASNICIE BINECUVANTATA IN CONTINUARE!
denisa,NU AI SPUS CE rezultat ti-au dat,sper ca esti mai bine...
MARAKI,bine ca ai net!ca nu mai stiam nik de fratelo...si zici ca doarme cu tine,in locul lui giorgios,si el ce zice?
eu...cu munca asta sunt super obosita,si weekendul asta ma astepata grda de cate 12ore,asa ca plec la 6.45de acasa si vin la 21.00.sper sa rezist,pt ca operatia inca nu mi s-a inchis si a inceput din nou sa supureze,si mai nou ma doare de mor.probabil si de la stat in picioare...
dani se scoala de n ori noaptea si urla si ma plimb cu el in brate.ii e tare greu pe caldura asta,plus ca mai are ceva colici...
va pupic pe toate-toate si va las ca-s rupta,parca as avea 10copiii

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput