Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 11

TatianaG spune:
TatianaG spune:

DANIELA, initial (cand incepi sa-i dai carne) se fierbe separat de legume si se arunca zeama in care a fiert. O toc cu blenderul, impreuna cu legumele. Eu am inceput dupa sase luni (mai mult din comoditate sa nu fierb inca intr-o oala), iar acum fierb totul in aceeasi oala. Mazare si fasole verde le-am dat, conopida, nu (are gustul destul de puternic si de teama ca n-o sa manance).
Ieri am facut pireu din cartofi si sfecla rosie, am pus putin unt, chimen si smantana, si ... n-a avut succes (desi mie-mi placea cum a iesit). Pana la urma, au mancat iaurt cu cereale (caci nu dezghetasem pireu de legume). In schimb, intr-o zi am facut pireu de cartofi cu galbenus de ou, au mancat peste portia lor normala si-ar mai fi mancat, doar ca nu mai era.
 Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Clara Maria (31 ian 2004)  Album 1          Album 2          Album 3
 Album 1          Album 2          Album 3  Copilasi ian-feb2004
Copilasi ian-feb2004 Daniel Cornel si
Daniel Cornel si  Eduard Mihai (09 dec 2005)
Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOU
 album NOU www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

marchplayer spune:
marchplayer spune:
 Multam fetele de raspunsuri! Cred ca o sa-i dau si eu carnita cam peste o saptamana cand face si ea 5 luni jumate.
Denisa de care lapte pui in piure? Lapte normal?
Tatiana cum ai preparat mazarea si fasolea verde? Fierte si pasate?
Ioana inca n-a reusit performanta de-a cadea din pat. Dealtfel nici nu se rostogoleste, de vreo 2 saptamani se intoarce de pe spate pe burta dar cam atat, nu poate sa revina la loc pe spate, sper sa nu ma surprinda cu miscarea de rostogolire cand nu sunt langa ea si s-o gasesc si eu pe jos!
Fetelor nu reusesc s-o pun in patut! Plange de numa cand se vede acolo, ma chinui de nu se poate noaptea si pana la urma din cauza oboselii cedez si o culc langa mine unde se cuibareste fericita la pieptul meu si adoarme rapid. Nu stiu unde gresesc dar nu-mi vine s-o las sa planga!
Plec iara la plimbare...deja a devenit o rutina aceasta trambalare cu caruta! Mai intai ii dau niste para sa pape, de obicei ii dadeam si niste branzica dar este cam constipata fimea si sar peste
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
 poze 

Bee spune:
Bee spune:
 BUna fetele.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! 
Cuscra,  fortosului. E mortal! Am ramas interzisa. E o chestie sa ridice pe picioare toata greutatea lui maricica!
 fortosului. E mortal! Am ramas interzisa. E o chestie sa ridice pe picioare toata greutatea lui maricica!
Anda, felicitari pentru reusita. Si sa ai o vizita placuta la Luxembourg. LEgat de Mark si laptic, eu zic sa-i lasi acasa laptele praf pe care-l bea el in mod normal, iar tu sa te mulgi de 2-3 ori pe zi in deplasare (desi stiu ca tu ziceai ca nu reusesti!).Oricum zic eu ca in 2-3 zile nu dispare laptele tau asa odata.
MArch, in sfarsit mai scrii si tu ceva. Mie mi se pare ca Ioana mananca suficient de bine mancare diversificata. Cu carnita, daca n-ai avut probleme la restul alimentelor introduse, n-ai sa ai probleme nici acum. EU una i-am dat cam dupa 5 luni jumate, dar nu mereu.
Denisa, cum e cu analiza respectiva? Au descoperit unde e baiul la tine? Super program are Emma. SI nu te mai stresa ca nu papa cat crezi tu ca ar trebui (daca m-ash stresa asa, cred ca deja ash fi atarnata de lustra cu capul in jos, de necaz ca Ana nu papa niciodata cat vreau eu).
Astery, stii ce cred eu? CA plictisesti baiatul! Sa vezi cand o veni prietena ta si o sa-l apuce de toate cele si o sa-l intoarca pe toate partile si lui o sa-i placa! Pai eu de fiecare data cand mergeam la kineto ii ziceam Anei "mama, noi te plictisim acasa". Ea era tare fericita acolo.
DAna, multam de munca depusa cu site-ul! O sa-mi fac timp sa-ti trimit poze (sper nu asa cum (nu)imi fac timp sa trimit poze la rude/prieteni).
MAraki, bine ti-ai reinstalat net-ul! Te-ai mutat? LAsa, mai bine internet scump decat deloc.
Mira, lasa ca si la Selin e o faza trecatoare cu agitatia. Acum si fii-mea e mult mai linistita decat la 4-5 luni.
Giova, dupa ce ca mama ta alearga pentru toate alea legate de nunta, sa vezi cand va veni ziua cea mare si ai sa sari la gatul ei ca ceea ce a facut nu-ti convine! Eu imi aduc aminte ca ai mei erau ingroziti de toanele mele in ziua nuntii/botezului. Eram fioroasa rau.
Hai ca-l trimit pe asta (mesajul) si revin sa va spun de noi.
Bee 
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee spune:
Bee spune:
 Zana mea draga e tot destul de kk-cioasa. Si doar am bagat in ea tot felul de chestii de strans burta (Humana HN, ceai de menta, smecta, mucilagiu de orez). Nu pot sa spun ca e tare rau, dar nici bine nu e. AM avut eu grija sa nu se deshidrateze, dar de ieri nu papa deloc bine nici laptic (i-oi fi stricat eu gustul cu Humana+ ceai de menta) si altceva nu prea am curaj sa-i dau ca ea e oricum tare sensibila cu stomacul si am facut o pauza de fructe si legume. Tot ce vreau saptamana asta e sa nu-mi scada in greutate. CA de luat nici nu-mi fac iluzii. N-o cantaresc pana duminica, dar sper ca atunci cand trag linie sa nu-mi iasa cu minus.
In rest e parca alt copil. E mai linistita, mai cumintica, sta in carucior la plimbare. TE intelegi minunat cu ea. 
Ioana, multam de sfatul cu laptic in ceiut. Am sa incerc cu siguranta.
Florinini, sanatate lui DAvid. E normal sa manance mai putin dupa ce a avut febra. E in refacere si organismul nu prea are chef sa consume din resurse pe digerat hrana. fetele si bebicii
 fetele si bebicii
Bee 

Bee spune:
Bee spune:
 Diana, mi-am adus aminte de branza din lapte+ iaurt. Eu la 250 ml lapte (gras) pun cam 50 ml iaurt (poate si mai mult). Pun maglavaisul la foc si dupa ce fierbe putin, vezi ca precipita branzica. In felul asta iese branza cam pentru 2-3 zile.
Bee 

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Fetelor am pus si eu un filmulet facut azi "Ce ne mai distram.....", aici:http://www.dropshots.com/T_Ioana pentru cine e interesat sa vada ce il amuza atat de tare pe Razvan........si cand ma gandesc ca am dat 2 lei pe jucaria aia
Ioana lui
lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
 www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005) 
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati" 

andiaroro spune:
andiaroro spune:
 ce va mai distrati dulce foc Razvanel
dulce foc Razvanel
pupi la sarbatoriti
ana si alexandre (17.02.2006)

szaboali spune:
szaboali spune:
 Seara buna la toata lumea !
Bee si eu am avut probleme cu kk la Iarina si tot asa am incercat cu de toate ca si tine numai ca papusica mea nu a vrut din nimic din toate astea :smecta , ceai de menta si sa nu mai spun zeama de aia de orez care e ...uech (ca am gustat si eu) . Stiind ca banana constipa i-am dat banana si sa fi vazut cum casca ea gurita numai cand vedea lingurita( se spune ca banana se da numai de la 6 luni dar la noi cu asta s-a oprit kk).
Si acuma sa va spun de papusica mea cea dragalasa si neastamparata ca se intoarce singura pe burtica si de pe burtica inapoi pe spate (am ramas cand am vazut-o)si sa vedeti ce tumbe face...
cand am vazut-o)si sa vedeti ce tumbe face...
Si tot azi am pus-o si eu in fundic fara perne sa ii fac o poza ca astazi a fost toata ziulica cu gura pana la urechi si  era cat peaci sa aterizeze in cap de pe canapea si asta intr-o frectiune de secunda (cat m-am intors sa iau aparatul foto) , bine ca am fost pe faza si mi-a trecut sperietura.
Apropo de papica noi avem aproape 5 luni si am inceput sa papam cereale "miam","miam" ce ne mai place si vroiam sa va intreb: pot sa incep si eu cu pireurile? si ce combinatii sa fie?
 v-am  pe toate si pe toti bebeii vostri.
 pe toate si pe toti bebeii vostri.
ali
 poze IARINA(16.02.2006) 

szaboali spune:
szaboali spune:
 Apropo era sa uit ...cred ca v-ati uitat si la pozele mele cu Iarinutza ati vazut ce are pe frunte?
Asistenta zice ca e un hemangion...si ca trece( dar nu mai trece) ati mai intalnit careva asa ceva a trecut? 
 Pe mine ma dispera asa in frunte macar de era undeva pe corp sau daca il avea din nastere dar nu... i-a aparut la 2 saptamani de la nastere. Daca stie careva ceva remediu sa imi zica si mie. Mersi mult.
             PUPICI
ali
 poze IARINA(16.02.2006) 

Bee spune:
Bee spune:
 Ioana si eu am jucarie din aia! DAr la mine sunt harciogi si parca ai tai nu erau harciogi. MAine o incerc si eu sa vad cum face Ana, dar Razvanel era mortal cum se distra!
Ali, hemangioamele dispar si mai tarziu. Pana pe la 1 an. Si sa stii ca eu nu vedeam nimic daca nu atrageai tu atentia! Nu e foarte vizibil asa ca nu are sens sa te impacientezi. Pana s-o deranjeze pe ea la "estetica frumosului", ori dispare de la sine, ori e fata suficient de mare si daca chiar vrei se poate interveni sa-l faceti disparut. Ana mea a avut si ea pe frunte ceva, dar foarte difuz. A aparut dupa nastere si acum abia se observa. SI pe ceafa are "ciupituri de barza", dar alea chiar nu se vad, ca e zona cu par.
Bee