Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ioano hai fata ca te astept!!!!
Nico tu pe unde esti???
La Maraki nu merge netul?
Sa stiti ca eu am rugat-o pe Alina sa revina aici in familia noastra dar deocamdata refuza! O inteleg dar tare imi pare rau ca au plecat fete ca mie imi lipsesc bebelusii!!
Va pupicesc pe toate.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela ce pregatiri? ca eu cam somez si saraca mama alearga de colo pana colo dupa panglici, pahare de sampanie, etc. eu tare comoda sunt.Poate ai dreptate, Ioana papa des si putin. daca nu o cantaresti nu ai cum sa stii ce cantitate de lapte bea. asta e faza nasoala cu sanul, dar lasa ca e mult mai bun si sanatos ca formula.
Eu tot acxelasi piure il fac, mai bag cate o leguma, mai scot alta, depinde ce am in casa. mai bagam de la borcanel si uite asa, mai diversificam meniul.
Nico stiu ca e plecata la Constanta la mama ei pt. o luna. asa ca e aproape de tine.
Ana de France l-am vazut la picnic pe Alexandre si cum doarme el in casuta aceea. ce misto e!!!
Bombo am vazut-o si pe Jasmine la plaja si in lebada aia frumoasa!!! Era calda apa?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery,Gio si Daniela multumim.
Deea- felicitari pt diploma.
Daniela- eu ii dau emmei ca legume asa; cartof cu morcv sidovlecele,su cartof cu piept de pui siputzin lapte, sau morcov, cartof si piept curcan.
Lui fiimea nu ii plac pastarnac si ceapa deocamdata, azi incerc si eu ardei sau altceva.
VA pupam,merg sa ii dau cerealele,revin!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am cantarit printul si e foarte bine. Cam face mofturi la masa de fructe dar ster sa se dea pe brazda si sa pape tot.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, hello

Mi-a fost dor de voi mai fetelor cu bebenaci Noi santem bine, am citit doar cap. asta, o sa intru ceva mai pe seara sa va scriu, trebuie sa vina Robert in pauza si are de aflat o gramada dupa o pauza de 2 sapt. Acum am conectare la net prin Vodafone, nu sant multumita deloc, pozele din siteuri nu se vad clare ca inainte( oare care o fi legatura? ce are sula cu prefectura? ma gandesc ca e chestie de viteza nu de claritate cu noul net nu? )am viteza mai mica decat inainte, am limita la GB si platesc si mai mult decat la vechiul abonament!!!pozele pt. Dana unde trebuie sa le trimit? vb. mai pe seara gagici, pupici voua ca tare mi-ati lipsit si bineinteles la bebelushii nostri

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hai ca va bombardez cu o gramada de intrebari...
Multam Denisa si Giova de raspunsuri. Eu inca n-am dat carne pana acum, sa incep si eu sa-i dau? Are 5 luni si 9 zile. Cum fac? O fierb si dupa aceea o toc marunt si i-o bag in piureul de legume? Am decis ca atata vreme cat stau acasa nu o sa-i dau mancare la borcanele si asa stau eu toata ziua si pasez, storc, spal magaoaiele.
Mazare, conopida si fasole verde de la ce varsta se da?
Giova bine ca are cine sa se ocupe de tot! lasa ca tu ai alta treaba mai importanta!
maraki bine ai revenit!!! Pupicei ingerului!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

GIOVA, cu cei trei copilasi nu m-am incumetat sa merg la cumparaturi. Clara e inca la gradi, are vacanta in august. In schimb, am fost in parcul de joaca, dupa ce-am "instruit-o" bine pe Clara, sa nu alerge prea departe de mine. Si-a fost foarte ascultatoare.

MIRELA, din fericire, baietii stau cuminti in carucior si admira "privelistea" din magazin. Si de fiecare data, s-a gasit cineva sa-i distreze, iar eu imi vedeam de cumparaturi.

Din pacate si Daniel a intrat in randul celor cazuti din pat. Marti i-am lasat pe amandoi pe patul nostru, printre perne, m-am dus la baie si deodata am auzit un tipat. M-au trecut toate sudorile, Daniel era pe burta si tipa. S-a linistit foarte repede, cred ca nici dupa un minut, l-am studiat din cap pana-n picioare, timp in care el radea. Nu stiu unde s-a lovit ca n-am vazut nici o urma pe el (cand se loveste cu jucariile, dupa 5-10 minute se-nroseste locul). Oricum toata ziua stateam cu sufletul la gura sa nu fi patit ceva rau, iar seara mi s-a parut c-are burta balonata si mi-am facut griji ca poate s-a lovit la ficat (mama paranoia ) pentru ca sa-mi dau seama ca in ziua respectiva nu facuse kk. De-atunci nu-i mai las pe pat singuri (nici cu o suta de perne de jur imprejur), si patuturile le-am coborat.

Am pus si eu niste filmulete la www.dropshots.com/tatianagut

DANA, unde sa trimit pozele?

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki bine ai revenit!!! pai de ce ai schimbat netul din mai bine in mai prost???? Mi-a fost dor de tine.
Ce face Angelo?
Daniela eu i-am dat carnita de pe la 5 luni si jumatate. am fiert carnea de pui- piept, o ora in apa separat de legume. pe urma am bagat-o la mixat cu legumele. a iesit pasta nici nu se simte, doar la stomacelul lui.
Alearga saraca mama, si pt. casa, care e in santier, si pt. mine, si pt. ea. dar lasa ca pe urma vine la Tm sa-si ia toaleta, caci aici ai de unde alege.

Va fug la dus, si pe urma cu piciul afara. a plouat la noi si e racoare .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Daniela-tot de la 5 luni jumate i-am dat emmei pt ca am vazut ca aregreuateta ok si am facut la fel ca Giova, doar ca dc carnea s-a fiert in 40 d emin am scos si pus la blender cu legumele si gata, si putzin lapte sa aiba gust.
Cuscra-pupicei dulci, amincercat pe mess dar vad ca nu esti!
AnaS- felicitari pt fotzosul de Tibi!!
Anda- spor la gasit bile si calatori placuta!
Eu ma bag la conta ca apoi vine Emma de afara si treb sa o culc.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Cuscra-pupicei si de ce nue sti pe mess dc te arata online?
Daniela- eu am fiert carnea pian s-a fiert ,cam 40 mi nsi am pus la blender tot si putzin lapte si a iesit crema.
Anda-spor la gasit bilet si calatorie placuta!
ANAS- felicitari pt Tibi!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput