Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mada, ai toata admiratia mea. Daca nu ai luat-o razna (dupa un travaliu asa lung si complicatiile ulterioare nasterii) inseamna ca esti o femeie foarte puternica iar Bogdan Andrei e un fericit si un norocos cu asa parinti. Pune-ti mucii pe piept sau in batista, fa scandal, numai descarca-te cat mai repede. Depresia post natala e super pacatoasa si daca incerci sa o pacalesti, n-ai nici o sansa.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Felicitari Larissa, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by bits

Andreea25 nu stiu daca e regula dar uite ca mie mi-au curs sanii cu doua zile inainte de a ma lua contractiile.cine stie poate bebelina ta vrea sa fie mai rapida.oricum iti doresc nastere usoara!octy13,KENZO(1nov 2004) merci de raspuns eu sper sa mai stea un pik bebika.dar si aseara s a agitat destul de rau si ma gandeam si eu ca o fi vreo legatura cu apropierea marelui eveniment.contractii vad ca nu am asa dese si intense.mai asteptam sa vedem.oricum merci inca odata
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Dragi mamici, nu stiu cum reusiti voi sa prestati atat de mult pe forum, ca eu abia mai reusesc. E adevarat ca am calculatorul la Bebe in camera si mi-e teama sa nu il deranjez cand doarme, iar cand nu doarme...va imaginati ce fac. Imi pare rau ca nu pot fi mai mult timp cu voi, ca inainte sau macar pe jumatate. Nu stiu cum reusesc sa fiu asa ocupata, ca Rares e un bebe cumintel...in principiu.

Vad cu mare bucurie ca au aparut o gramada de mamici noi! Galushca, M_floruta, Mamaluidavid, Mishi, Muuh, Cornelia, Larissa (Doamne, multi bebei mai sunt!!!) si imi cer scuze daca am omis pe cineva, felicitari, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, fericiti, destepti si norocosi si sa va bucurati de ei!!!

Noi am avut aseara un episod de colici (cred), ca Bebe al meu a tipat cam 3-4 ore si nu a dormit de la 15:30 la 23:15! Iar azi a fost un cumintel pana acum, dar tare mi-e teama ca daca doarme linistit in tipmul zilei, o sa ne tortureze la noapte.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

bibi sper sa fie asa sa am laptik ptr bebik.si io cred ca e semn bun ca imi curge asa nu cate o picatura .oricum pompa deja e luata
oncicu eu nu am sanii tensionati chiar pot sa zic ca doar la inceputul sarcinii m au durut asa un pik in rest nu.
mercik oricum fetele ptr pareri
Larissa felicitari sa ti traiasca alexia!
Muuh felicitari sa ti traiasca alexandru!
CORNELIA felicitari sa ti traiasca eric!
sa va bucurati de bebei, sa fie mancaciosi si voi mult laptik!
madacristina bine ca toate s au terminat cu bine si tu si bebe Bogdan Andrei sunteti bine sanatosi!mult curaj si multa rabdare!
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Am trimis si noi niste poze in contul comun. Madyn mai am si o rugaminte: modifica si la noi, la "mamici care au nascut" numele doctorului (nu am mai nascut cu dr Gliga, ci cu dr. Moga) si trece si la noi 53 cm lungime la nastere. Multumim frumos. Multi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Doamne ce de vesti minunate!

Miruna, Cornelia, Larissa & Mishi FELICITARII PENTRU PUIUTII VOSTRI, SA FIE SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE EI!

Eu merg la consult saptamana viitoare si abia astept sa vad care e situaia cu colul si cam cat mai am de asteptat. Mai am si o echo la 37 sapt, in 27 iulie. Sunt aproape gata cu bagajul de spital, mai am maruntisuri. Fetelor care ati nascut cu cezariana - burtiera se foloseste inca din spital? Nu mi-am luat inca pompa de sani pt ca eu am sanii cam micuti si sper sa am laptic.
Inca o intrebare pt mamici - voi le faceti baie bebeilor in apa simpla sau amestecata cu ceai de musetel? I-ati spalat si in zona buricului pana sa cada?

Madacristina esti o curajoasa si o puternica iar faptul ca bebele e ok conteaza cel mai mult.

Eu sunt nerabdatoare sa-mi tin bebele in brate si ma rog sa fie totul ok si sa fie sanatoasa.

Ancutex 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Larisa,Muuh, Cornelia bravo, mamici! Sa aveti o convalescenta scurta scurta si copii sanatosi tun!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi mamici, nu am mai scris de mult timp, in primul rand ca a venit mama si am stat la taclale de dimineata pana seara si apoi pentru ca am nascut luni, 10 iulie, la ora 12:32, o fetita de 3220 grame, Apagar 9-10, pe care am numit-o Elena, dupa numele mamei mele, dupa doua ore de la nastere am putut pleca acasa, acum suntem bine, dar nu prea avem laptic si ne cam chinuim.

Vreau sa le felicit pe fetele care au nscut in acest timp, sa le urez multa sanatate, atat lor, cat si bebelusilor, mult laptic si numai bucurii!

madacristina, am aflat prin ce ai trecut, te inteleg ca nu a fost usor, pentru mine a fost cea mai cumplita experienta din viata mea, noroc ca au fost mama si sotul cu mine in sala si m-au ajutat in momentele in care mi-am pierdut efectiv orice urma de ratiune, mama a fugit de multe ori si s-a inchis in wc ca nu mai suporta sa vada prin ce trec. Ma bucur ca au fost acolo sotul meu si mama, a contat enorm! Sa dea D-zeu sa va fie bine si sa iti revii!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragi mamici si in curind viitoare mamici!
Am intrat aici la voi ca sa va intreb ceva ,poate ma puteti ajuta,poate este cineva care a trecut prin situautie asemanatoare cu a mea.Mie de la 17 sapt mi s-a descoperit colul scurt si intredeschis la exterior,stau in pat inca de la inceputul sarcinii,cind am avut o iminenta de avort,si iau tratament zilnic.Se intimpla sa am contractii din cind in cind ,care ma sperie ingrozitor,citeodata ma si doare putin burtica atunci cind se intareste,dar tine f putin.Oricum dr meu stie situatia si mi-a dat no spa,scobutil si diazepam la nevoie,gravibinon si duphaston.Trebuie sa va spun ca acum 2 ani am pierdut o sarcina la 24 saptamini ,am intrat in travaliu prematur si nu s-a mai putut face nimic.De aceea acum sunt destul de speriata si as vrea sa ma pot bucura si savura mai mult sarcina asta dar sunt cu frica in sin.
Vreau sa va intreb ati ajuns careva la sfirsitul sarcinii cu un col scurt si intredeschis?si contractii??
Va pup si v-as fii recunosctoare daca mi-ati impartasi din experientele voastre!

Adina 22+

poze

Mergi la inceput