Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna mamici si burtici,

iata si raportul meu:

vizita luni 10.07, totul ok, pregatit, dilatere 2-3, recomandare la camera de garda luni 17.07 cu bagajul pregatit, daca nu de declanseaza pana atunci. asa ca stau cam in pat!

va pup pe toate!

unde se pot citi povesti ale nasterilor? ca eu nu am stresuri cu nasterea ci cu bagajul, banii, unde, ce si cum

dandana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!!!!!
Nu am mai scris de mult, dar sa stiti ca nu v-am uitat, am fost cu sufletul alaturi de voi la fiecare nastere. Initial am vrut sa va mai scriu dupa ce terminati toate de nascut, ca sa nu va mai amintesc de mine si sa nu va mai intristez, dar azi nu am mai rezistat, mai ales ca din ce in ce mai multe dintre voi ati devenit mamici.
Mai intai as vrea sa le felicit pe proaspetele mamicute:Mikiion, Amis-Zip, Kehleir, Monicutzabb, Cristina_Ioana, Letitzia, Mitzi, Sabana, Irinuca, 25Miki, Amabela, Pumpkin, Pika-Pika, Ralu80,MadaCristina, Cosmyr, Arghirmonica, Norocuta, Galushca, M-Florutza, MamaluiDavid, Mishi, Muuh, Cornelia, Larrisa, Leistra.
Va doresc din tot sufletul sa fiti fericite si sa va bucurati de puii vostrii scumpi. Am vazut si pozele cu bebeii vostri, sunt toti niste scumpici, iti vine sa-i maninci.

Eu inca nu am aflat de ce a murit bebele meu. La necropsie a iesit ca totul era in regula cu copilul, nu avea nici o malformatie, dar dintr-un motiv anume nu a mai fost oxigenat suficient in ultimele zile. Si daca se nastea vineri prin cezariana nu ar fi trait, pentru ca organele erau deja afectate. Asa ca a fost mai bine ca am nascut normal. Peste trei luni ma apuc de un nou bebe. Sunt foarte bine psihic si foarte optimista, ceea ce nu ma prea caracteriza pe mine.Dar nu prea am alta solutie. Intre timp am mai facut o serie de analize, dar inca nu am rezultatul la ele. O sa va spun daca aflu ceva.

Imi pare rau ca v-am amintit de mine tocmai azi, cind au fost atitea vesti bune si s-au nascut atatia bebei. Dar chiar simteam nevoia sa mai vorbesc cu voi, mi-ati fost alaturi atitea luni si va iubesc pe toate!!!!!!

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dandana, si eu tot luni 17 am recomandare de vizita cu bagaj cu tot, daca nu nasc pana atunci. Chiar ma intrebam ce mai faci. Cand citesc postarile tale, imi amintesc de vremurile de la aspirante, uf, ce greu era... La fel patesc si cu Mishi.
Mishi, bravo, ma bucur tare mult pentru tine! Ai reusit, e minunat!!! Sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el!
Eu tot elimin dopul de vreo doua zile, cu sange maroniu si mucus cu firisoare rosii, cu contractii din cand in cand.
Felicitari pentru toate fetele care au nascut, deja s-a marit mult lista, aproape ca nu mai pot sa urmaresc cine in ce zi naste. Ma bucur pentru fiecare dintre voi si astept povestile nasterii, ca tare sunt curioasa.
Cristina, acum am citit mesajul tau, chiar in seara asta m-am gandit la tine. Imi pare bine ca ai moralul ridicat, sa stii ca foarte mult conteaza. Ai sa vezi cum vor trece toate. Tu ai trecut printr-o incercare grea, foarte grea, putine dintre noi isi pot imagina ce ai simtit. Eu am pierdut 7 sarcini, dar la varsta foarte mica, suferinta insa a fost mare. Nu pot spune ca stiu ce simti, dar imi pot imagina. Vreau doar sa-ti dau curaj si sa-ti spun sa ai mare incredere ca va fi bine in curand, doar asa ai sa reusesti. Trei luni nu inseamna foarte mult, iti doresc mult curaj, rabdare si mai ales incredere, sa te gandesti tot timpul ca va fi bine!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Cristina-ana iubita, bine ai revenit printre noi. Ma bucur tare mult ca ai moralul ridicat, sunt sigura ca totul va fi bine si in curand ne vei anunta ca esti din nou

Felicitari fetelor care au nascut zilele astea, sa aveti bebei sanatosi si cuminti.

Noi suntem bine, papam destul de mult (am inceput sa facem falcute, sa punem sunculite) si suntem cumintei.
As vrea sa le intreb pe mamicile care au avut de a face cu colicii: cum se manifesta? Ca nu stiu daca noi avem sau nu. Alex uneori se screme, se inroseste la fatzuca, isi agita manutele si piciorusele, scanceste, se covrigeste... dar de cele mai multe ori rezultatul este un partz sau cacutza. Nu plange cand face asta (doar daca ii este foame plange putin pana ii dau biberonul), asa ca nu stiu daca as putea zice ca avem colici sau nu.
Si inca o intrebare: pana la ce varsta pot aparea colicii? adica daca noi avem in curand 4 saptamani, putem spune ca daca nu am avut colici pana acum nici nu o sa mai avem?

Pupici

Monica de Alex si taticul Marian

Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Fetelor e 2 noaptea aici si nu dorm fiindca numar minutele dintre contractii. Am sunat la clinica si mi-au spus ca pot sa plec inspre ei daca am contractii la fiecare 5 minute. Pana una alta sunt doar la cate 10. Sa vedem ce se mai intampla in urmatoarea ora, daca imi trezesc sau nu sotul. Daca nu e alarma falsa s-ar putea ca bb-ul meu sa isi sarbatoreasca ziua de ziua Frantei! O sa aiba artificii la fiecare aniversare!
Mare smecher!
Va pup si daca nu apar maine inseamna ca asta e!
39 + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

In sfarsit am gasit si eu un pic de timp sa scriu.
Va pupic pe toate,pup toti bebei scumpi(am vazut cateva poze,am mai ceva de vazut)!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!Pentru toate mamicile numai urari de bine,iar pentru gravidute multi pupici si curaj!!!
arcenciel mult curaj!!!Uite incep eu galeria!!!

Noi suntem de luni acasa,suntem bine.Aina e foarte cuminte,doarme destuld e mult si se trezeste doar sa ceara laptic.Ii dau san si seara doar un biberon de lapte praf.I-as da numai san dar va trebui sa se obisnuiasca si cu laptele praf,am sa merg in Tokyo o zi pe la ambasade si va ramane cu altcineva si mi-e teama ca va refuza laptele praf daca se invata numai cu sanul.Eu m-am recuperat foarte repede in spital,dar cand am venit acasa a doua zi m-am apucat de facut ordine prin casa,iar acum ma doare de cate ori fac efort pelvisul,muschii de acolo...Incerc sa stau cat mai mult intinsa ca sa-mi treaca cat mai repede.Cum mai am ceva timp mai vin sa va scriu.

Am pus niste poze cu Aina la semnatura,la "poze cu noi".

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Arcenciel, incep si eu galeria...poate ai plecat pana acum la spital!!

Fetelor eu nu prea mai pot sa dorm in ultima vreme. Recomandarea proaspetelor mamici e sa dormim cat mai mult in aceasta perioada ca dupa ce vor venii bebeii nu pre mai e timp de dormit, dar eu nu reusesc nicicum. Pe spate ma sufoc, pe stamga sau pe dreapta apar tot felul de dureri...si intorsul de pe o parte pe alta...stiti si voi cum e. Voi cum reusiti sa dormiti? Poate ca in plus e si din cauza emotiilor deoarece se apropie momentul si mi-e tare frica....

Chiara 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

A! mai vroiam sa va intreb ceva. Am observat ca pe biletul de la ultima consultatie eco scrie placenta anerior situata. Pana in acel moment tot timpul a fost posterior sus situata, adica bine. Stiu ca anterior jos situata inseamna placenta praevia, dar daca e anterior sus situata ce repercursiuni poate avea? Eu am cautat pe net si singura informatie gasita a fost ca ar fi mai greu de facut o cezariana in aceasta situatie deoarece ar trebui sa se treaca si prin placenta...Poate are cineva mai multe informatii? va multumesc.

Madacristina toata admiratia mea!!! Ma impresioneaza cat sunt de tari mamicile noastre si incep sa cred si eu lumea care imi spune ca in momentul in care devi mama descoperi in tine o forta pe care nu stiai ca o ai.
Sper ca in momentul nasterii sa descopar si eu acesta forta si sa nu ma panichez la intrarea in spital .

Chiara 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamici cum sterilizati biberoanele, mameloanele etc????
ati cumparat sterilizator sau le fierbeti???
cristina_ana fata scumpa. bine ai facut ca ai intrat, sa nu crezi ca daca nu intri noi nu ne gandim la tine
asa ca e fff bine ca ne-ai mai dat un semn
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

arcenciel....banuiesc ca intrai pana acum daca era alarma falsa, deeeeeci
nastere usoara si bebe sanatos
38+

Mergi la inceput