Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 27
malla spune:
Neata inca o data!:)
Of, Maria 2mami, bine faci ca treci alocatia pe card, nu imi vine sa cred d epostasul tau!!! La postarita mea, nu ii las nimic, pentru ca consider ca e platita sa imi aduca banii care imi aduce. Se uita ea urat probabil zice ca sunt zgarcita, dar nu ma intereseaza parerea ei despre mine, doar am un copil de crescut, nu? Si daca ii adun banii care i-as da ei, s-ar strange de numa, asa ca mai bine ii pun deoparte pentru Andrei, ca doar ai lui sunt nu ai mei:) Deocamdata nu am reusit sa ii strang nimic la copilas, ca a trebuit sa ii cheltui tot pentru maruntisuri pentru el:)
Sa imi spui cum ai facut de ai trecut alocatia pe card, te rog, sa o trec si eu.
In rest, fetele ce fac? Nu s-au trezit? Nu cred ca dormiti voi la ora asta, cred ca sunteti la plimbarica ca ii fain afara:)
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Ia spuneti-mi voi mie...ce facultati ati facut...si terminat, bineinteles
Ca vreau sa ma inscriu si nu am cea mai vaga idee.....ma gandeam.....poate la economia turismului la ID, facultatea rom-americana....sau la spiru la finante banci.... ...nu stiu....imp e ca tre sa ma inscriu anul asta ca am pierdut 5 ani de pomana
Adriana, la mine e mai complicat, ca atunci cand am nascut nu eram casatorita...si alocatia e pe numele de fata....asa ca trebuie sa schimb si numele si tre sa schim si modalitatea de a o primi....
3 ani m-am descurcat eu cu postasul...da uite ca nu am fost odata acasa, a venit altul, si nu a vrut sa mi-o dea. Am fost la posta si cucoanele alea plictisite nu au vrut .
Asa ca n mai stau eu la mana lor....oricum cu 200 de mii ce mai faci....nimic........oricum nici nu cred ca merita efortul sa pierzi o zi intreaga pt birocratia asta nenorocita!
Eu ma duc la Directia pt protectia copilului , la serviciul de alocatii prescolari, pee mosilor, duc un extras de cont card, actele mele si ale Mariei.....tipa de acolo completeaza 2 formulare si ma anunta ca peste 2 luni pot scate banii.
Si gata
Just..... Maria
malla spune:
Andora, cum sa il las singur pe Andrei, ca nu as putea sint lipita de el:)
Are patutul lipit de patul nostru, cap la cap, cand se trezeste ne mangaie pe cap. Nu la-s putea la sa singur, serios, mai ales dupa operatiile astea, e cam speriat, uneori mai plange in somn...dar sper s aii treaca, saracul ... totusi a fost greu la operatie, l-a durut si poate ca inca mai resimte o frica mai mica:(
Asa ca si eu sunt paranoica si imi convine:) nu iti face griji de asta... mai bine sa fiu paranoica decat sa stau cu grija ca Andrei e in cealalata camera si poate plange...
Cand se trezeste noaptea, fff rar, ii pun muzica de la calculator, si in zece minute adoarme, numai ca eu ma iau cu forumul asta di ma intind vreo ora:)
Gata, pa, te pup... ti-as spune o veste, dar ti-o zic mai incolo pe privat:)
Andrei si Adriana
malla spune:
Of, cat ai de umblat acum mai maria!!! Imi pare rau, sper sa reusesti!
No, acum vrei facultate? Mai ai putere pentru asa ceva ca eu nu as mai avea nervi cu Andrei pe cap:)
Eu am terminat Asitenta Sociala la Timisoara, dar daca ar trebui sa fac alta facultate tot asta as face:) ca imi place ce-am terminat...
Si mi-am gasit in domeniu la o ora departare de mine:(, insa nu mai merg acolo ca nu au stiut sa ma pretuiasca sefii mei cei "crediciosi", numai cu numele. Nu au vrut sa imi de-a concediul legal, nici prenatalul pe motiv ca nu au oameni in loc:( Ca de aia nu mai puteam eu ca nu au ei oameni, doar le-am spus cu trei luni inainte sa isi gaseasca om ca eu plec cat d ecurand, mi-am bagat si concediul, si cand sa il iau cu trei zile m-a chemat seful in birou sa imi de-a vestea. adica faptul ca nu mi-l poate acorda. Adica statul mi-l acorda dar el, nu!!!
Ce nebuni sunt unii!!! Si mai eram si cu burta mare, si imi era un raaaau...
Asa ca tot am plecat in concediu ca m-a ajutat Dumnezeu sa plec:) Am rezolvat cu un doctor care mi-a scris nu stiu ce infectie urinara pe foie si am scapat de ei:)
SCuze ca ma intinsei atat, am logoree:)
Andrei si Adriana
andora spune:
Mai-mai-mai... nu stiu pe unde umblati dar pe vremuri lipseam juma' de zi si gaseam 5 oagini.... acum nu gasesc nici 5 postari...
Adinell pai eu te-am intrebat daca-l lasi singur pe Andreiut cand doarme ca asa ai zis ieri dupa masa si ma gandeam ca nu mai ea nimeni acasa . Super vestea
Miha...... da' ce-ti veni chiar asa cu facultatea.... sa stii ca la distanta e f bine, acum e sotul meu la ID si trece timpul de nici nu-ti dai seama..... io facui Relatii Internationale "normale", da' evident ca n-am treaba decat cu romanasii nostri.... ce vremuri.. acum mi s-a pus si mie pata sa fac ceva legat de design vestimentar, asta ca sa-mi satisfac o dambla din copilarie, dar nu stiu unde, cand si cu ce bani... ca a doua fac. se plateste si oricum tot la distanta ar fi sa fie dac-ar fi
Noi am fost afara si bine c-am luat carutul ca mi-a adormit la venire si nu ma vedeam carand-o si pe ea si sacosele de la piata... hai ca va pup, fug sa fac o cafea ceva ca mor de somn.
PS: Mai fetelor eu m-am hotarat fac subiect sa gasesc o clarvazatoare care ma poate ajuta in cazul cu bunica...voi ati auzit de vreo clarvazatoare "cu rezultate"?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
A, andora, am vrut sa il las pe Andrei un pic singur cand era dormit, si fugeam un pic la Cristina sa ii dau un pic de papa, ca sta la blocul vecin cu mine, dar cand sa ies pe usa s-a trezit, parca a stiut:) Asa ca a trebuit sa il imbrac de strada si sa il iau cu mine:)
Pana acuma nu la-m lasat niciodata singur ca stau cu frica, era prima data cand indrazneam sa il las, dar ce sa fac daca copilul s-a trezit:) ? Deci nu prea imi merge cu el, :)
Andrei si Adriana
lunna27 spune:
Adinell sa stii ca si eu intelesesem tot ca Andora....ce vei face cand termini concediul de crestere a copilului?
Andora inseamna ca ai un copil tare linistit daca iti adoarme in carut,pe a mea trebuie s-o bag plangand in bloc si pe sus cand nu e in carut....ce sa mai...o aude tot blocul de 10 et.
.Cred ca nici nu pot numara pe degetele de la o mana de cate ori mi-a adormit in carut de cand e ea deci...
Maria2mami ce-ti veni cu facultatea???Eu una n-as putea sa mai trec o data prin stresul examenelor,si cu 2 copii pe cap Eu am facut Politehnica,Chimie...nu cred ca te-ar interesa Incearca sa dai Mariei oscilococcinum,noi ne impacam tare bine cu el,chiar era un subiect la parinti,e bine de dat preventiv .
De postas nu mai comentez,e idem si la mine,am noroc ca de ceva timp imi vin alocatiile pe card insa nu si indemnizatia si sa vezi cum asteapta nesimtitu' de-mi vine sa-l I-am lasat o data 20 de mii si nu a fost multumit...vrea numai cate 50,auzi la el
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
alexa si mami spune:
apropos de postarita noastra, o timpita... suna la usa ca disperata, vine numai pe orele de somn ale alexei, deschid usa, intra ca uraganu' sa ma dea jos, se opreste in bucatarie, se aseaza pe scaun si incepe sa-mi numere banii. imi vine
alexa
andora spune:
Adinell asa deci cu adormitul .. eu zic sa nu mai incerci ca cine stie ce gand ii vine
Lunna pai sa-ti zic cu carutul.... cand era bebe de 1-3 luni dormea afara in carut ca era cam iarna si nu avea incotro, apoi de pe la 6 luni parca n-a mai dormit nicicum in carut, o perioada nu vroia sa auda, o alta perioada mergeam in parc fara nimic dar dupa vreo doua ore obosea si ma rupea daca o caram in brate... deci de atunci dormit in carut pauza. La mare ieseam din camera pe la 8.30 si pe la 12.30 era franta asa ca desfaceam frumos carutul, o depozitam si pica lata neavand de ales. Asa ca am avut noroc cu somnul, chiar daca dormea doar rveo 30 min pe zi .
Alinuta, hai ma, stiu ca am vorbit insa nu-mi pot gasi linistea gandindu-ma ca poate e-n viata... mai am si-o ruda peste mari si tari care-mi tot zice sa fac asta samd... sincer chiar nu stiu ce sa fac, oricum pt mers acolo imi tb enorm curaj si deocamdata nu-l am Te pup si multumesc! Poate mai vb odata "live"....
Miha daa a sa este cu oscilococcinumul, si la noi face minuni nu numai preventiv.....
Ma doare capu' asa naspa... si vroiam sa merg diseara la fitness Hai ca va las.....
Danelutza unde umbla? Dar Danuta? Dar Georgi?Dar Ioana? Dar celelalte fete?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea