Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Andora,pe la OTV erau invitati tot felul de clarvazatori...nici nu stiu cum se numeau,tu chiar crezi in chestiile astea??

Alina si postasul meu suna ca nebunu' numai pe la 14:30 cand fata mea doarme,as vrea sa-i zic cateva dar mi-e ca nu mai vine dupa aia la timp cu banii

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

apropos de postarita noastra, o timpita... suna la usa ca disperata, vine numai pe orele de somn ale alexei, deschid usa, intra ca uraganu' sa ma dea jos, se opreste in bucatarie, se aseaza pe scaun si incepe sa-mi numere banii. imi vine

alexa

Hai ca ma facusi sa rad cu toata durerea, Alinuto sa-ti zic ultima oara la mine... intra postasul (evident ca doar dupa pranz se gasesc sa apara si la noi), asta dupa ce toate babele ma striga in cor fiindca am cutezat sa fac 10 sec din dormitor pana la usa,. Intra in sufra, se pune jos la masa. Dupa el intra una, imi zice ce draguta e uca sculata din somn si se duce glont in baie . Eu ma uit ca prostu', apare sotul la usa, intra, o ved pe aia iesind de la baie fara un cuvant, io sa mor de ras la expresia de pe fata lui. Bai nene imi venea sa-i pun os sa le fac educatie amandurora. Era sotia am dedus noiulterior
Mda, scuze de interventie dar mi-ai adus aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aterizat si eu, nu stau mult, incerc sa ma pun la curent cu ultimele evenimente si am vrut sa va spun ca mi se facu dor de voi:)

Sunt putin aglomerata cu musafiri, planificari, evenimente mai placute sau mai putin placute, dar dupa ce va fi iar liniste ma plang de plictis

Nu va retin, am vrut doar sa va spun ca am trecut prin zona:)
Va pupez

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Amdora multumesc! Si eu sper sa nu fie nici un streptococ. Stai sa vezi tratative. Ca al meu copil nu urla doar la intepatura ci se comporta apoi tot restul zilei ca si cum ar fi operat la mana (Doamne fereste!) isi tine mana aia intrun fel de zici ca... si plange si geme si vai si vai de noi... Asa ca i-am spus cu 5 zile inainte ca vom merge la intepat in mana si la scobit in gat lucruri pe care le detesta, dar acum e baiat mare si trebuie sa se poarte frumos si daca sta cuminte, o sa ii iau o minge (masini nu mai cumparam pana la Craciun - ca avem depozite in casa) si un colac cu care sper sa ajungem si noi la mare cateva zile anul asta. Asa ca sunt tare streasta pentru maine sa vedem cum o fi. O sa mergem la CAntacuzino si apoi ne oprim noi printr-un parculet sa halim.Flavia bine ai venit. Chiar ma gandeam la tine!Sa iti spun ca e a tzaspea analiza pe care o fac pentru candidoza aia care nu mi-a trecut, si acum ultima a fost exudat lingual cu fungigrama. DAca nu imi iese nimic ma urc pe pereti.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lunna nu e vorba de crezut sau nu, stiu ca pe la OTV sunt o groaza de sarlatani care se pretind ca avand diverse capacitati uluitoare.... insa am vazut documentare si am auzit d emulte cazuri "rezolvate"cu ajutorul unor anumiti clarvazatori si cred ca exista anumit persoane care stiu sa-si foloseasca o anumita latura a sensibilitatii lor pentru a percepe anumite energii... in fine, nu stiu cum e mai bine,
va pup ca suna tel, pa

PS" Lucia bafta maine, eu zic sa va concentrati asupra distractiei de 'dupa" asa poate si Liviu va trece mai usor peste tot
Flavia hihi bine c-ai revenit, te asteptam cand se linistesc apele sa mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai cred ca ai dreptate Andreea. Asa vom face.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor salutare!

Am lipsit 2 zile ca a fost soata acasa si am umblat...am fost intr-un parc de fluturi,asa se numea,dar erau si flori,pasarele si pestisori...foarte interesant,raritati din toata lumea...am pus poze daca vreti sa vedeti aici
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 ultimul album

Azi e iar tati acasa si plecam pe undeva.

la toata lumea si numai bine,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,nu cred ca vrei sa faci ce am terminat eu...Inginerie manageriala si tehnologica(Universitatea din Brasov)...bafta la ce iti propui sa faci...eu nu as mai avea nervi de inca una dupa copilul "atomic"...desii si eu vreau sa fac ceva din toamna aici,ceva echivalari...hmmmmm,gera decizie

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Lunna, grea intrebare mi-ai pus! :)
Habar nu am cu cine s ail las pe Andrei dupa terminarea concediului, ca nu am cu cine:)
Parintii sunt la departare de o zi de mers cu trenul, iar de angajat o bona ... nu se pune problema, ca nu am bani de asa ceva:)
Nu stiu, sper ca pana atunci sa randuiasca Dumezeu ceva, ma bazez pe ajutorul Lui.
Flavia, si noua ne e dor de tine... abia asteptam sa fie mai bine la tine, ca apoi sa dai mai des pe aici:)
Crismir, ma duc sa ma uit la poze, chiar acuma.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adinell noi ne-am gandit ca dupa ce termin concediul,in sept,sa mai aman cu inca un an serviciul,pt ca fac si eu ca tine,nu am cu cine sa o las ,sotul meu nu vrea sa o dam la cresa iar bunicele lucreaza asa ca...Si ca sa dau 4 mil la o bona(si asta daca o sa gasesc una de incredere)nu prea se merita.Mai bine stau eu acasa,stiu ca o sa ne fie greu financiar (pt ca e greu sa traiasca 4 pers dintr-un salar,si ala mic) dar mai strangem punga .Oricum ,nu e batut in cuie,ne mai gandim.

Danelutza nu s-au terminat sarbatorile alea??

Crismir io's chioara de somn,asa ca bag maine un oki la poze,oricum distractie placuta in continuare!!Sa stii ca e tare greu cu echivalarile alea pe care vrei tu sa le faci...stiu asta ca am niste verisori care sunt plecati acolo(in Portland,Oregon) si s-au chinuit si au invatat saracii de le-au sarit capacele plus munca...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput