Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 26
light spune:
Andora, Liviu e bine insa a intrat frica in mine, legat de amigdalitele lui si posibilitatea existentei streptococului aluia urat. Mergem miercuri la analize.Fetele care ati botezat, ce ulei se duce la biserica, pentru uns bebelusul? Ulei cosmetic pentru copii sau ulei de gatit? Am postat eu si la capitolul "botezuri" poate ma lamureste cineva.
fara drept de semnatura
maria2mami spune:
Maria a avut la botez ulei de masline, intr-o sticluta foarte frumoasa....dar la biserica am vazut si ulei cosmetic pt bebei si ulei in sticle viverse ( cred ca era de gatit)
Sanatate multa pustiului.
Just..... Maria
malla spune:
No, imi spuneti si mie ce catati pe pagina doi? :)
Hai pe prima ca e mai racoare acolo:)
Intrai sa va urez "nopticica buuuna", si gata...fug! La dus si apoi la nani!
Pupici la mamici si la burtici si la bebeici!!!:)
Andrei si Adriana
malla spune:
Neata, somnoricelor:)!
Iara va gasesc pe pagina doi:)
Nu stiu de ce s-a speriat Andrei si acum s-a trezit un pic:)Ascultam muzica si speram sa adormim into juma de ora, poate chiar si mai repede!
Vreti cafea facuta pentru dimineata?
Daca nu ajunge, mai dau:)
Asta e a lui Ioana, nu va atingeti de ea:) ca la cat e de obosita cred ca ar trebui sa ii mai fac vreo doua:) Apopo, Ioana cum mai e bebelusul, a adormit bine noaptea asta? Dar mamica lui?
Pa...mi-e somn!
Andrei si Adriana
lunna27 spune:
'neata si de la mine!
Eu m-am trezit de i-am facut lapticul lui fii-mea dar nu am mai putut sa adorm la loc asa ca iaca-ta-ma aici!!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
maria2mami spune:
Heloo fetele si io' la serv
Maria are nasucul infundat si curg mucii...deh daca bunica o lasa sa se balaceasca toata ziua....hmmm.....cam asa
In rest....nimic interesant...azi ma duc la banca sa depun actele pt cardul avantaj...si tre' sa ajung si sa schimb numele de la alocatie si sa o pun pe card ....ca ma streseaza rau postasul...auzi din nimicul ala de bani sa-i dau si lui ceva ca mi-a adus alocatia la usa, sa bea si el o bere...........de 3 ani ma chinui
Sunt cu ochii pe voi...si hai pe prima pagina
Just..... Maria
andora spune:
Neata... bey noi suntem treze de la 7 dar am avut program de joaca si alergatura, am vazut toate stirile ,. desenele, Shakirele si cutremurele din lume si acum plecam afara.Multam de cafei, a propos.
. Miha bafta la drumuri si sanatate Mariucii ! No comments cu bunica.
Adinell la 4 t trezisi? Vroiam sa te intreb, ai curaj sa lasi Andreiutu' singur in timp ce doarme? Eu sunt mai paranoica
Lucia bafta maine la control! Hai un te mai gandi la prostioare ca o sa fie bine si nu e nici un streptococ nimik.
Lunna si printzesa a adormit la loc? Bravo ei!
Fetele celelalte pe unde umbalti domle?
Haio ca va pupa mama grasana si Uca pa, plecam la parc.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Heiiiii, eu sunt satula de atata munca ....si voi dormiti pe pagina 2???
Va dau inca o ....poate...poate
Just..... Maria