Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 17
diadaniela spune:
Georgi ,de oare s-o fi spart lustra aia?
Danelutza,norocoaso! poti sa injuri linistita si zambind. mi-ar placea si mie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Salutare cucuietelor!
Mai intai multam mult de urari, azi avem nunta de lemn (de fapt pe 28 e aia religioasa care conteaza dar de ce sa nu pap eu de 2 ori prajitura?)
Porumbelu' bun revenit, povesteste-ne de voi si nu mai citi din urma ca e prea mult de cand ai lipsit te "actualizam" noi)
Alinaaaaaaaa pai eu plec maine iar la mare si vin duminica inapoi, ziceam ca amcar acuma te prind hihi, se pare ca tot prin Buc ne e scris sa ne vedem... dar de Miha stii cand vine? Ce face Alexa e bronzata? I-a placut apa?
Lucia bravos deci de hartie era.... masini numai desenati?
Mmiha ti-a trecut capul? Reteta mea fara gres e un fasconal plus un algocalmin deodata, trece sigur. In caz de durere groaznica cu Ketonal te rezolvi in 5 minutele.
Mirela cum e la racoare?
Georgi dar ce a fost cu lustra, ce faceati, dansati? Scosesi dom'le ciobu'? Vezi ca te ajunsera gandurile mele de bine cu papucii
Adinellule ce face acum Andrei? Nu e naspa revenirea dupa operatie? Ca eu habar n-am in ce consta, dar tre' sa fie tare rau pt un copil....
Dana si io m-am bagat in galeata ta, multam fain
Danelutzo, bravo, te-ai facut cu pepenas deci, io zic ca cea mai buna strategie e sa te faci pretin cu dusmanul... hah asa incercam eu intr=o perioada sa fiu cu o colega de-a soatei si era tare greu, paranoia din mine ma facea geloasa de numa, noroc ca m-am mai maturizat.. nu cred nici eu ce zic.
Flavia succes la trebusoarele pe care le ai de facut si relaxare din plin iti doresc!
Mai dar am un talent sa deviez de la multiplele subecte.. scuzati logoreea, sunt doar bucuroasa ca plec iar la Gogosica.... ... se duce linistea mea, dar e mai bun drogul decat dezintoxicarea
Va pupic!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Andora sa inteleg ca sarbatoriti aniversarea casatoriei?Pai atunci si din partea noastra?Mai desenam si masini dar asta a fost tematica mamicilor de 2002 si am respectat-o si noi.
fara drept de semnatura
malla spune:
Acum am venit si eu de afara cu sotul si bebele. Andora e bine Andrei, multumim lui Dumnezeu a fost greu dupa operatie, am crezut ca lesin dupa ce a iesit din operatie, avea niste dureri de numa si el e asa de micut, of saracu nu vreau sa mai imi amintesc prin ce a trecut!!!Acuma i-a spart un canin gingia si sper ca sa se apuce de mancat mai bine:)Lapte la fel de prost bea, dar mancare papa bine.
Ioana(Porumbelul), exact ca porumbelu zburasi si nu mai revenisi:)
Ce mai faci, mai spune-ne de tine ca ti-am dus dorul, cum zicea si Flavia am crezut ca vi s-a intamplat ceva grav, Doamne fereste!!! Abia am asteptat sa ne dai un semn de viata, ii multumim la mama ta ca ne-a asigurat ca esti bine:)
Maine tre sa ma apuc de curatenie...:( nu prea am chef, dar trebuie! Si mai tre sa fac si mancare:( Am musafiri maine, vine cineva pe la noi:(
Gata, va las, ma duc sa mai citesc pe Dc noutatile:)
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Salutari si scuuuuuzeeeeeee!!!
Am uitat sa-i urez si io bun venit Alinei si s-o puuuup dulce. si pe tine si pe Alexa.
Si tie Andreea multi ani fericiti impreuna cu soatza.
Mi-a adus si mie intr-un final pepene si acum se taraste prin frigider.Am mancat doar o felie
Cu lustra...Aseara a vrut soatza sa omoare un fluture si s-a gandit sa dea dupa el cu un cearceaf.Si in zbor a agatat si lustraaaa .Nu-i bai ca acu imi cumpar alta.N-are ce sa comenteze.Pe asta i-o las aici.De fapt a spart decat jumate din ea.
Ciobul l-am scos cu penseta.Si zici ca tu m-ai blestemat?Ca m-am luat de papucii tai...Auzisi Dana de unde mi se trage?Nu-i bai. Revedere placuta cu gogosica.
Mi-am luat maimutzul.Tati doar ne-a adus acasa si a intins-o iar la firma.Are mult de lucru .Asa ca suntem singure.Ii pregatescbaitza si o bag la nani
Hai pupi si revin
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andora spune:
Multam faaaaaaaain de urari!!!
Lucia ahaa deci aveti tematici.. hihi bravo dom'le pai mai fur si eu din ideile voastre atunci pt la anu'
Adinell atunci sa va urez eruptie usoara si spor la treaba!
Georgi ai maaaaaaaaa ca io nu blestem , doar ma gandeam daca mai poti calca acum in papuceii aceia cu baretute frumoase bleu si roz . Mai dar omorarati saracul fluturas pana la urma? Haha, daca era barbatu-meu il chinuiam sa-l prinda cu paharul cand se aseza undeva ca-l schilodesc daca omoara , fac esxceptie uneori la tantari recunosc . Si ce lustra iti cunperi? Eu vazusem odata una in forma de bec urias si mi se pusese pata pe ea doar ca-aveam camera sa i se asorteze
Pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mirela scuza-ma, m-ai intrebat de bunica.... avea ceva fff asemanator Alzheimer-ului si intr-o zi a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Pe 21 dec. 2001. Nu am aflat nimc de ea doar axctele s-au gasit in fata Sp Militar. In rest nimic nimic, nici la Morga unde tata merge periodic sa vizualizeze neidentificatii... nici la spitale nici nicaieri. Povestea e mai lunga dar nu vrea sa plictisesc.. Doar o clarvazatoare am ajuns sa cred ca i-ar mai da de urma . Inutil de zis cat ma gandesc la n'shpe mii de variante si de cate ori pe zi ma framant pe unde o fi... nici nu stiu care lumanari o ajuta, cele de la vi sau de la morti.
Scuze de mesajul asta
georgi75 spune:
Hi hi.Sa stii ca am fost chiar in ei incaltata in seara asta.Ma durea un pic da' am rabdat eroicLustra a reusit s-o sparga da' fluturele tot nu l-a prins.Era de-ala urat de noapte.Nici nu stiu pe unde a intrat ca io am plase de tantari peste tot.Cred ca de pe scara s-a furisat cumva cand am intrat noi in casa.
Inca nu m-am hotarat ce lustra iau.Oricum cand ma mut las lustre si aplice ca doar nu il las pe noul propietar cu firele in tavan.
Si apropos de mutat.Am primit raspunsul de la Resita.Se pare ca e de acord cea care vinde.Pe 6 august vine la Slatina.I-a promis sotul 15 milioane si la intermediar.Asta ca sa fim siguri ca nu-l da la altul.
Stiti ce ma gandeam?Daca o rezolv cu asta si iau apartamentul asta...poate trag si io o fuga la mare....Ce super ar fi...
Gata, am spalat bebelina si am bagat-o la nanica.A trecut si ziua de azi...Si uite asa imbatranim...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
diadaniela spune:
Georgi ,lasa-ma cu batranetea.
noi suntem tinere si frumoase.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Andreea la multi ani si casa de piatra in continuare. Dar lamureste-ma ca nu pricepui, adica, citzi ani sint ?! Cit despre prietena cu ... nooooo, ca aia-i in stare sa vina acasa si sa uite sa mai plece. Nu m-a deranjat ca a sunat, ca sotzul imi spune de fiecare data, ci ca a inchis cind a auzit vocea mea.
Georgi tocmai am papat o feliutza de pepene. Nu prea era in plan pentru ora asta, dar daca am auzit un cutremur in bucatarie, m-am dus sa vad ce-i. Sotzul culegea pepenele de pe jos, sau mai bine zis doar o bucata, i se facuse pofta sa pape si l-a sacrificat, ca inca nu-l taiasem. Asha ca, tocmai mi-am umplut burta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese