Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Georgi pai meriti si tu o mare nuuuuu? Hai ca te-astept maine-n gara, la 5.45 pleaca trenul
Dana mama, de sexoase ai uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sa mai radeti de-al meu ca a spart lustra...Al tau a trantit pepenele...
Apropos de pepene.In seara asta la tara am vorbit cu o vecina care imi spunea ca fetita ei a facut enterocolita de la pepene.
M-am si speriat.Inca nu i-am dat Stefaniei dar as fi vrut sa incerc.

Andreea si imi pare rau ca s-a intamplat asa.Dumnezeu are grija de toate si poate a avut si are grija si de bunica ta.Atata timp cat nu a aparut pe nicaieri, poate mai e o speranta.In fine, nu vreau sa-ti mai rascolesc amintirile.Sunt destul de dureroase.

Dana tu esti mai frumoasa ca ai unghiutele facute.Io nu...Ca mi-e leneeeeeeeeeeeeeee....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty! sunt pe baricade, bagati-ma in seama, am chef de vorba:)))

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

iote cine aparu"!
ce faci mai sadicuto?
cus te-a gasit vb cand am barbat acasa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

si io banano. de unde sa stiu eu ca esti ocupata? sunt cu o mina pe fieru' de calcat si cu una pe tastatura.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinito ,uite de aia te iubesc eu pe tine,ca semanam.
si eu tot asa calc.la culculator.
mai calc o rufa ,mai pun un post.
viata frumoasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

hai ca iau o pauza mica, am calcat prea mult (2camasi si 2 tricouri)
dana, i love 2
andreea, LMA fericiti si de acum incolo! da' vb danelutzei, cit e de lemn?
mirela, georgi, sar'mina de intimpinare:)
andriana, noi acu' la 1,9 ani ne chinuim cu caninii, voi la nici un an??? e normal asa devreme? intreb si io...
georgi, bafta cu apartamentu'!
mai bag o camasa, revin...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ce bine de mine ca al meu se imbraca sport...Camasa si costum la nunti, botezuri, alea alea...

Andreea terminasi cu papucii...Acu ma oftici cu marea....

Alinutza la Alexa i-a placut la mare?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

heeeey, m-ati lasat singurica??? unde sunteti? hai ca pe dana o inteleg, da' restu' nu ati zis nik.
hai ca vb si singura. miine mergem la o nunta fara dar. da' nu putem sa ne ducem cu miinile in buzunar. imi dati idei de ceva cadouri, ceva semnificativ, o amintire f frumoasa, mirii pleca definitiv in state dupa.
astept...

alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75
Alinutza la Alexa i-a placut la mare?

moama era teroare cind plecam dupa plaja. urla cit o tineau plaminii: "ip", "apa"
in 2 zile am fost la piscina, timp in care a stat non stop in apa, chiar si 2 ore, vb f serios.
si mai vedeai si parinti care se chinuiau sa-si bage copiii in mare si noi... ne chinuiam sa o scoatem:)))

alexa

Mergi la inceput