Mamici casnice (60)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana_ch spune:
am fost plecata,acum m-am intors cu galeata de cafea
care doreste poftiti
revin mai tarziu
Poze cu Lucas
poze noi
diadaniela spune:
pai hai ,mai Alinuto ,ca ar cam fi cazul .
Miha ,ce face capul? e ok?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Andora, albinuta e din hartie in totalitate, iar operele anterioare sunt tot ale noastre.Azi am alergat cu treburi prin oras iar acum astept sa adoarma Liviu sa imi beau si io cafeaua si sa ma apuc de ordine si spalat vase.Miha ce mai face Maria? DEspre ce picaturi era vorba si ce are micuta? Sanatate multa si tie si ei.
fara drept de semnatura
Danelutza spune:
Lume nouaaaaa, Ioana, Alina, bun revenit, ia trecetzi la scris, ca noi ne-am tocit unghiile de tastatura
Maria2mami da-i un panadol, un fasconal ceva... eu stiu cum e cind itzi crapa capatzina de durere
Dana gata, m-am linistit, daca chestiunea s-a rezolvat repede, e ok
Adinella cam in cit timp crezi ca pot trimite, stii tu ce, adica frige, frige, nu ? Ca sa o sun pe nepoata sa-i expedieze
Lucia am vazut si eu albinutza. Ce face Liviu, a adormit, ca si eu tot asha am spalat fufuriile, in timpul cit ishi face fiicamea somnul de frumusetze
Anaaaaa taurashule, unde disparushi ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
alexa si mami spune:
banana, danelutza, merci, merci de primire. incerc sa-mi reiau vechile obiceiuri=tocitul unghiilor la tastatura:))))
alexa
light spune:
A adormit Liviu si au inceput vecinii cu Bormasina, iar eu cu injuraturile de rigoare in sinea mea si bombanelile de genul "bine am revenit in Ferentari" ca sa nu zic altfel. M-as duce sa vad de unde se aude bormasina dar Liviu doarme acum si nu pot sa il las singur in casa ca blocul are 10 etaje si pana descopar eu infractorul, mi-e teama sa nu se trezeasca. Ar putea sa mai astepte si neneaa cu bormasina pana pe la 5, nu?
fara drept de semnatura
georgi75 spune:
Ce fac fetele cucuietele?
Aha...ati intrat deja in week-end...Bravos.
Io mi-am luat o pauza si ma apuc de strans putin ca tre sa iau maimutul de la tara.Tre sa dau cu aspiratorul ca mi-a spart soata lustra aseara si vad ca m-am pocovit cu un ciobulet in calcai.
Hai si ne auzim pe seara
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Am si eu AC
Bun revenit ALINA si IOANA
Weekend placut fetelor...mai revin spre seara ca acum merg sa fac mancarica!
si sanatate la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Danelutza spune:
Mirela sa-ti traiasca mashinaria, adicatelea AC
Georgi te invit la o felie de pepene verde, am si galben daca vrei. M-am suparat astazi pe soatza, rau de tot, pentru ca-l sunase o fosta, am raspuns eu si aia a inchis. Hmmm, , ca sa-si spele pacatele negindite sau neinfaptuite, s-a prezentat cu de toate, sa-si alinte soatza
Lucia si la mine dormea Isa, dar a venit o mashina la vecini sa le aduca combustibil pentru centrala, a biriit mashina de mi-a trezit kupilu Le-am spus pe romaneste tot ce am avut de zi, bineintzeles ca auzeam doar eu, ca eram in casa, si afara tot nu pricepea nimeni nimic. Mama, ce-mi place sa ma racoresc si sa nu priceapa nimeni nici o boaba.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
light spune:
BA io as fi vrut sa ma auda da nu stiam cui sa ma adresez ca altfel ma duceam glont la usa si le spuneam ca ma deranjeaza.
fara drept de semnatura