Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea, rabdare si succes ! Ai sa vezi ca o sa reusiti sa scapati de pampers !
Lavi, felicitari Hanei ! Ce draguta trebuie sa fie ea vorbind in mai multe limbi deodata !

Am reusit sa pun cateva poze din plimbarile de saptamana asta: in Gradina Publica, pe Faleza Dunarii, in parc la leagane si topogan...Tare mi-ar placea s-o duc pe Daria la inot, din pacate nu prea avem astfel de optiuni aici in Galati...Toate bazinele pentru copii au fost lasate in paragina sau sunt in "renovari " de ani de zile.
Va pupacesc, ma intorc la cifrele mele . Week end placut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Codruta ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi.
La noi mutarea in patul de "domnisoara " s-a facut in doua etape. Vreo luna doua, i-am lasat patul nou pe pozitia celui vechi, adica in camera noastra, apoi am dormit eu cu ea in cealalta camera cand i l-am mutat. Sper sa se acomodeze repede Tudor.
Sper sa scapi repede de mastita, din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau ca pe mine m-a ferit Dumnezeu de ea. E bine ca ti-au dat antibiotic. O sa fie bine.
Papusica mica e mancacioasa ? Nu ne arati si noua cateva poze cu ea ? De fapt nici cu Tudor cred ca nu am mai vazut de mult poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fetelor bine v-am regasit

In primul rand pupici la toata lumea si la toti BB
Sunt tare dulci m-am uitat la toate pozele....mi-am adus aminte si de Romania din pozele voastre

Felicitari Codrutei pt Petruta si Laviniei gravidutza

sanatate la BB , si noi am avut enterocolita in 2- adica si eu , a fost crunt, nu am ajuns la spital dar suntem incontinoare pe lapte sans lactose, regim, si nu-mi mai trebuie orez si morcovi fiert pana la sf anului

la noi incepem sa ne mai revenim/obisnuim fara tati , viata merge inainte. cred ca Stephie e cam frustata ca nu-l are pe tati, cu toate ca pshihologul zice ca ei inca nu realizeaza asta acum, doar ca simte nevoia de prezenta masculina in viata ei

Stephie a inceput de aproape 2 luni gradinita, a fost la milieu familial pana acum 2 saptamani, dar nu prea i-a priit, saptamana asta am reusit sa prind loc la stat si tare i-a placut...dimineata imi arata cheile de la masina si e tare nerabdatoare sa mearga la gradi, a inceput sa intelega franceza, canta un pic in franceza...
in romana in schimb nu-i tace gurita, e innebunita sa cante, sa merga la bazin, sa-l smotoceasca pe Toto si sa nu-l piarda din vedere cand iese afara.
Noi am schimbat apartamentul ne-am mutat la casa, avem curte, maine sper sa am timp sa umflu piscinutza si sa o umplu cu apa.
Mama e in continuare cu noi, mai are o luna si pleaca, mi-a fost de mare ajutor, pe toate planurile, nu stiu ce m-as fi facut fara ea.
Eu mi-am terminat integrarea de curs de franceza, de o saptamana deja lucred in domeniu- in cercetare veterinara, la sectia de animale de laborator, mi-a fost tare dor, si ma simt oarecum norocoasa sa fac parte din echipa de cercetare, avand in vedere ca inca franceza mea nu e la nivelul cerut, dar pedalez tare.

in sfarsit parca a aparut soarele si pe straza noastra, sper sa nu fie numai pe perioada veri si sa ramna tot timpul ,ceea ce va doresc si voua.

o sa incerc sa pun si poze, daca nu va fii maine

Pupici la Bb inca o data, stephanie a zis ca vrea si ea un fratior, ca acum nu-l are decat pe cel din carte

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

am uitat sa va zic de pat, noi l-am schimbat de vreo 4-5 luni, stephie a luat o singura cazatura, azi, ca s-a culcat de la 6 a fost tare obosita de la gradi, si pe la 9 nu stiu cum s-a invartit si am auzit-o jos, in rest e tare incantata de patul ei mare, si nu a zis nimic cand am mutat-o nu a plans, cand i-am strans patul...nik, l-a primit razand....daca doarme ursul cu ea nu mai conteaza unde doarme

si noi facem progrese cu toaleta, ea merge la wc, are capac pt toaleta si e tare incantata, acum cu enterocolita a mai scapat si caca pe ea, dar e mai bine acum, la gradi face deja numai la toaleta, de luni nici nu-i mai dau pampers cu ea

hai ca bag nasu sa vad ce fac cu pozele

Mergi la inceput

Corina, ce bine ca nu ne-ai uitat ! Si tu ai fost in gandurile noastre sa stii !
Ma bucur ca sunteti linistite acum. Imi inchipui ca nu va este tocmai usor nici tie nici lui Stephie. Sunteti fete puternice si o sa ajungeti la liman.
Locul tau de munca e in cercetare ?? Wow , ce bine suna ! Important e ca e ceea ce ti-ai dorit ! Mult succes !
Pupici fetitei tale iubite pentru progrese si mai ales pentru ca ii place la gradinita. Poate reusesti sa ne arati cateva poze !
Tin minte ( sper sa nu ma insel ) ca fetele noastre erau cele mai dolofane , sunt tare curioasa cum a evoluat papusa ta .

Sa mai treci pe la noi, te asteptam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am intrat numai sa va spun ca am pus cateva poze, nu multe, dar sunt in viteza ca Petra plange. Ne-a tinut azi noapte de veghe asa ca sunt cam cu lipsa la somn. Revin mai tarziu.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Codruta, tare frumosi copilasi ai! Tudor e ca o fetita de frumos, iar bombonica mica iti vine s-o mananci! Cum a reactionat Tudor la surioara? Nu e gelos? Nu o bruscheaza? (Stefan il batea pe Simon; cum nu eram pe faza, cum ii facea ceva; acum se iubesc, slava Domnului!)

Laura, ce pofta de Galati mi-ai facut cu pozele... ti-am mai zis ca-mi place fff mult orasul? Cand am venit prima data la voi am fost socata; ma asteptam sa vad un oras cenusiu, cu blocuri ceausiste unul dintr-altul, cu oameni posomorati etc. (ceva gen cum e combinatul); si am gasit cu totul altceva; m-am indragostit de galati si de fiecare data cand ajung acolo ma ia cu fiori de bucurie.
Mortala trebuie sa fii fost Daria cand o certa pe dadaca !

Lavinia, eu nu sunt din MM istoric; in zona mea nu se practica agroturismul; e o regiunea de deal+lunca Somesului (deci relief impresionant nu avem, ca la Izvoare de ex); nu avem obiective turistice (gen cimitirul vesel de la Sapantza); nu avem bai (ca la Ocna Sugatag); suntem la 27 km de Baia Mare, in granitza cu jud SM, deci facem parte din cultura "codrenilor"; e frumos tare si la noi, dar nu cred ca impresionam turistii; asa ca habar nu am de pensiuni. Dar daca vrei, incerc sa ma interesez la cunostinte, ok?

Corina, bine ai revenit; ma bucur ca ati trecut peste greul cel mare si ca a rasarit soarele si pe str. voastra! Va doresc numai bine! Asteptam poze.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Andreea, perseverentza e mama reusitei ; sunt convinsa ca in curand ne dai vestea cea mare!

Legat de pat, sa va zic si eu: saptamana asta am dat patutzul lui Stefan la o fina care e si i-am cumparat un pat tare dragut; si mie mi-e frica de cazutul din pat, dar in rest nu cred ca vom avea probleme; eu am mai facut incercari de genul sa-l las sa doarma la amiaza in patul mare, iar Stefan a acceptat de fiecare data fara probleme; sau am avut o incercare de a-l culca in camera cu Simon; a esuat incercarea pt ca a urlat noaptea dupa mine, altfel el a vrut cu placere sa doarma in pat mare. Deci si noi evoluam la acest capitol.

Capitolul vorbit la tel: la asta suntem ASI! Asa bine stie sa vorbeasca la tel ca si noi ne miram de el; efectiv purtam un dialog liber (nu trebuie sa-i spun ce sa zica).

Fetelor, sunt terminata de dorul lui Stefan! Am impresia ca-i plecat de vreo 3 saptamani; data trecuta, cand a fost si Simon, parca nu am suferit asa de mult (nu mai fusese plecat de f mult timp la bunici); dar acum ma ofilesc; cred ca l-am lasat prea aproape de ultima vizita; nu mai fac dintr-astea!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

fetelor am pus poze noi

o zi buna la pitici si la mamici

fie-mea s-a apucat azi sa-mi cante twinkle twinkle little star, m-a dat pe spate...

Pupa de la noi

Mergi la inceput

Corina, am vazut pozele...Copila ta pare atat de mare...si matura, nici nu zici ca are doi ani si putin, dar m-a bucurat enorm sa vad ca e vesela..Ii zambesc si ochii ...
Sper ca lucrurile s-au mai aranjat in viata ta (am recitit subiectul tau si mi se pare ireal) si dupa zambetul timid de pe buzele tale inclin sa cred ca asa e.
Ti-ai luat carnetul ?
Codruta, am vazut si eu pozele voastre. Tudor e frumos foc, iar Petra e atat de gingasa. Sa creasca frumos, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput