Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Bine ai revenit Corina. M-am intrebat de multe ori ce e cu tine. chiar vroiam sa te caut pe aici, dar n-am indraznit. Ma bucur sa aud vesti bune de la voi. Iar Stephi e tare draguta. imi place cum e tunsa.
Si am mai vazut o comoara mica si foarte conturata si draguta. Sa-ti traiasca comorile, Codritu.
Noi am fost la plaja, terase, cu copil cu tot, servit pizza la terasa, iar acum de dimineata a vomat din nou. Am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Dupa aia nu a mai avut nimic. Cred ca a mancat cam mult aseara. Nu e de la mancare ca nici unul nu avem nimic.
va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!!

speram ca ati avut un week-end frumos, ca si noi, cu vreme buna si evenimente frumoase.
Orasul in care locuim a implinit cica 1 200 de ani si ieri s-a tinut o parada a anilor. A fost super frumos. am fost si noi cu niste prieteni aflati in vizita, si timp de aproape 3 ore ne-am lasat incantati de parada de costume si traditii incepand cu anii 806 pana in 2006 . super fain.N-am avut timp de poze insa cand apuc, va arat.
Hanna mea si fetitza prietenilor au stat nemiscate la aparitia cailor, fanfarelor etc. Nu m-am gandit sa reziste atata si in pllus sa nu faca in chilotei. A fost pt prima oara unde nemaiavand notiunea timpului n-am mai stresat-o cu mersul la Wc si...nici ea n-a dat drumu`(gata o pot marita)

Corina bine ai revenit (ce-i drept nici eu n-am reaparut de mult) si felicitari pt realizarile voastre. Ai vazut cum se randuie incet incet toate. (imi amintesc ceva de niste problemutze la tine)
Sa dea Domnu sa va mearga pe mai departe asa bine si sa va bucurati una de cealalta cat mai mult.
Pusi la micutza cantareatza (vazut poze- chiar ca pare mai matura decat este piciulina ta, sa-ti traiasca)

Codruta multam de urari. Nu stim sigur ce va fi, se pare totusi ca inca o fetitza. Voi mai vedea acu joi la eco.
Cu patul nu stiu ce sa-ti zic, Hanna mai doarme inca in patutz si pt ca am o prietena a carei fetitza are 3 ani si doarme fara probleme de la 2 ani in patul mare,voi primi patutzul ei; nu o sa cumpar momentan pat normal pt Hanna.
Legat de san, am avut si eu ceva probleme cand a supt Hanna (nu stia sa suga, mi-a facut rana, s-au astupat ceva canale), insa am avut noroc cu moasa care timp de 10 zile mi-a venit zilnic la domiciliu si mi-a pus-o (in ciuda durerilor mele) pe Hanna la san si acu ii multumesc ca am reusit sa -i dau laptic 9 luni. (imi spunea ea ca singurul care poate ajuta cu ceva, e copilul)
M-ai "omorat" cu pozele puse. Sunt atat de frumosi ingerasii tai. Sa fii fericita cu ei si sa dea Domnu`sa se inteleaga cel putin la fel de bine ca in poze .

Mariana o sa te anuntz eu daca o sa trebuiasca sa iei lagatura cu prietenii tai. E oricum in faza de plan vizita in Mm.
Initial am avut o tentativa acu 3 ani cand am facut N Moldovei insa....n-a fost sa fie.
Multam fain. (sapantza am fost ca si copil cu parintii mei, super)
In legatura cu dorul de cel mare,nu mai fii trista si gandeste-te cat de mult ii fericesti pe parintii tai lasand copii acolo. O sa fim si noi bunici si....o sa ne placa sa avem nepotii aproape.
Mie-mi pare rau ca ai mei nu au sansa asta, tocmai de aceea incerc acu sa o las pe H la ei cateva zile (sa plec fara ea din Ro n-as putea)

Laura cine azis ca esti grasutza draga?! Am fost toate dupa o nastere, logo sa avem mai mult. Aratati super toti 3 .
pupam familia fericita

Va las fetele ca am treaba (pregatiri de plecare in ro) Insa nu ies pana nu va stressez si eu cu ceva poze din concediul nostru de acu 3 sapt din Italia (ne vedetiaici)
o zi faina

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavi, ma bucur ca va plimbati atat de mult si ca destinatiile voastre sunt atat de "dorite ". Sunteti de admirat, atat de curajosi: nici copilul de doi ani nici sarcina ta nu va sperie . Bravo voua ca le faceti fata atat de bine.
Eu una inca nu m-am incumetat sa plec cu Daria dupa mine in concediu si e un copil foarte cuminte si ascultator. Trebuie sa-mi schimb optica si sa va urmez exemplul.
Andreea, ce bine ca a fost doar o sperietura. Nici nu pot sa-mi inchipui prin ce ar fi trecut micutul ( si tu bineinteles ) daca ar fi recidivat boala.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceauuuuuuuuuu!!!!!!!
Am revenit si noi de pe litoral A fost super cu toate ca n-am prins decat 4 zile de soare. Raul s-a comportat super super, mult peste asteptarile noastre. Ce a fost cumplit a fost drumul pana acolo...am facut 19 ore pe tren 7 ore de la Mangalia la Bucuresti
In rest toate-s cumplit de scumpe, multa mizerie si nesimtire, dar sarind peste astea a fost un concediu super reusit
Va pun poze cand am chef si timp sa le micsorez si sa sortez ca am vreo 500

Andreea, din pacate abia acum am vazut mesajul tau Am stat in Constanta aprox 1 ora, puteam sa ne vedem linistit Poate anu viitor ca ne-am propus sa mergem in fiecare an

Am vazut ca au revenit fetele Bine ati revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Clau, bine ai revenit! MA bucur ca ati avut un concediu reusit; sa ne mai pove ce-a facut Raul pe acolo, cum a reactionat la apa, nisip etc.

Lavinia, super poze din concediu! Sunteti o familie f frumoasa! Iar acum ca va mariti nr... Ai o burtica tare faina; m-a luat cu fiori cand te-am vazut.
Ce fain trebuie sa fii fost la acele parade si manifestari pt sarbatoarea orasului! E o idee super; trebuie sa propun si eu unui edil a Cj

Corina, sa-ti traiasca minunea de Stephanie; e o printesa pe cinste!

Andreea, cum e Alexandru? Sper ca tot bine si ca intr-adevar a fost doar o indigestie minora.

Eu nu mai am rabdare; joi vine Stefan; deja am inceput sa-l visez noaptea; ultimul vis: a venit acasa si l-am tinut strans in brate ~ o jum de ora; nu ne mai puteam despartii unul de altul; apoi a trecut la tati in brate.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Eu sunt doar pe fuga cu scrisul, de citit va citesc regulat, dar nu apuc sa scriu. Sunt cam rupta de somn, Petra e destul de agitata si nu prea doarme. Problema e ca atunci cand e treaza, ceea ce se intampla foarte des, e si foarte agitata si nu-i convine nimic, plange si se agita in orice pozitie si orice i-ai face, nu stiu ce sa-i mai fac. Tudor a fost mult mai linistit chiar si cand a avut crampe, daca il culcam pe noi se linistea si dormea, ea nu vrea nimic numai plange si tipa.
Lavi, super pozele din concediu, vorba lui Laura, sunteti foarte curajosi sa plecati in concediu tu graviduta si cu copilas de 2 ani. Mie mi-a fost destul de rau in timpul sarcinii asa ca nu am putut sa ma bucur pe deplin de ea si acum imi lipseste deja.
Mariana, mai sunt 2 zile, ce a fost mult a trecut. Tudor nu pare a fi gelos, dar e destul de agitat si el de cand cu Petra si a inceput sa muste, plus plange rau de tot cand merge la gradi. De bruscat nu o bruscheaza, cere sa o mangaie si sa o pupe, dar trebuie sa fiu cu ochii pe el ca vine sa o mangaie si brusc ii
trage o palma.
Clau, bine ati revenit. Ce misto ca aveti concedii, eu am si uitat cum este.
Pucku, am vazut pozele, ma bucur ca sunteti bine si Stephanie e vesela.
Andreea, sanatate lui Alexandru. Bucurati-va de mare si de soare.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!!

mi-am facut rapid timp pt un forum mic si apoi fug ca am o gramada de treaba.

Laura , noi plecam cu Hanna in concedii si drumuri lungi de cand am nascut-o. La 4 luni faceam cu ea primul drum de romania, cu masina asta insemnand 17-18 ore de mers insa eu zic ca nu copii sunt cei complicati ci parintii.
Cum a zis si Clau , raul s-a comportat mult mai bine decat se astepta ea, deci.....copii isi potrivesc ceasul in functie de parinti. Nu-ti fie frica si iesi cu fata nu de alta insa nici pe viitor nu o sa ai probleme de genul :"nu doarme decat la ea in pat" "nu mananca decat pe scaunul ei" etc

Clau ma bucur ca ati avut un concediu reusit.Tocmai cum gandeam si eu , in concediu e intotdeauna bine. Asteptam poze!

Mariana festivitati de genul la care am fost noi duminica aici, se fac si la mine in orasul natal (Fagaras). In fiecare an, in iulie-august depinde de organizatori sunt asa numitele "zile ale cetatii" unde la fel se fac defilari cu oameni in costume medievale, cai si tot tacamul. Un motiv in plus sa se mai adune oamenii din oras la "una mica".
Hai ca pana joi nu mai ai mult. ai vazut ca ce a fost mult a trecut

Codrutza nu ma speria cu noptile nedormite. Eu sper ca si bb nr 2 sa fie macar jumate pe cat a fost cocolina de cuminte.
Multam Domnului cu sarcina mi-a fost si la una si la cealalta ok. In afara ca acu am prins vara asta calduroasa nu ma supara nimic

va pupam fetele, fugim la treburi

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Clau, bine ai venit bronzata, sper. Va astept data viitoare. Acum ai nr meu. Sau poate mai veniti in vara asta.
Mariana, mai ai putina rabdare. stiu ca e greu, doar am trecut si eu prin asta.
Noi suntem bine. A fost o alarma falsa, varsaturile de ieri. Sunt cam stresata ca astept rez la admitere la facultate unde a dat sora mea. Si ea ma streseaza mult. Sa va spun ce mi-a zis puiul meu aseara? vroiam sa-l adorm si il mangaiam pe frunte si ochisori si i-am spus ca vine Mos Ene pe la gene. Apoi nu l-am mai mangaiat si il tineam de manuta. La care el spune: mami, ubetema mai tare!!! Adica, mami, iubeste-ma mai tare. Am murit de placere.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Lavinia, temerile mele sunt oarecum egoiste. Adica nu mi-e teama ca nu ar dormi sau manca ci ca as alerga prea mult dupa ea pe plaja, ca n-as putea iesi seara la o terasa....Am acumulat prea multa oboseala si ( de ex cum a fost anul trecut ) am vrut cateva zile doar pentru noi sa ne reincarcam bateriile. Avand-o pe mama care poate sta cu Daria ne-am permis intotdeauna sa plecam fara Daria.
Vara asta am iesit cu Daria dupa noi la terasa ( ca e mai putin fum de tigara ) si chiar nu ne-a derajat. Ne-a placut si noua si ei.
Cu mancarea cred ca s-ar rezolva; eu nu i-am dat pana acum preparate sau mancaruri cumparate de-a gata ( gen fast food sau restaurant) dar se poate rezolva usor aceasta problema inchiriind un apartament sau mergand la o vila cu acces la bucatarie.

Deci temerile erau datorate de faptul ca nu am iesit cu ea si neavand aceasta experienta nu stiam la ce sa ne asteptam. Oricum suntem in tratative cu sefii ( si al meu si al sotului ) sa obtinem un week end prelungit ca sa mergem la mare. Cred ca va fi peste doua saptamani sau dupa nunta soramii (adica 19 august ). In septembrie , cand are Marius din nou concediu vrem sa mergem la Sinaia si cu siguranta o vom lua si pe Daria cu noi. cel putin asa ne-am propus acum, mai vedem pana atunci.
Intrebai zilele trecute de Katalina...Ne-am intersectat acum o luna (poate doua ) la un alt subiect unde spunea ca s-a intors la munca. Mai multe nu stiu.

Clau bine ai revenit. Te-ai intalnit cu Ela ? Ma bucur ca v-a placut. Asteptam poze.

Mergi la inceput

Andreea, ce dragut ! Copilasii astia ai nostri sunt tare dulci...ne topim dupa ei , nu-i asa ? Ma bucur ca a fost doar o alarma falsa.

Mergi la inceput