Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Io inca sunt franta de oboseala si nu ma pot obisnui cu caldura de aici

Am poze de la mare

ANdreea, sigur nu mai mergem anu asta la mare pentru ca e cumplit drumu, facem 19 ore 7 ore am facut de la Bucuresti pana la Mangalia

Laura, sa stii ca noi ne-am petrecut foarte bine si cu Raul, in fiecare seara ieseam la plimbare prin alte statiunii, mergeam cu trupa la terase...saracu copil tot tarziu l-am culcat E pacat sa nu o luati cu voi, dar daca mergeti cu trupa care n-au copii atunci mai bine singuri...voi stiti cum e mai bine

Lavi, esti gravidutza? FELICITARI

Hai ca mai vorbim, am mult de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare!

Ca vorbeati de caldura, tocmai am vazut stirile la romani unde starea vremii era atat de grav prezentata cu arsitza, apel la unitatile sanitare, firme sa dea apa la populatie de zici ca vin 50 grade frate nu treizecisi....
Ma gandesc ca e groaznic (si aci de doua luni o ducem la 35-38 grade), da`ce ma socheaza e felul in care se da pe post cate o stire.De multe ori stau si plang cand vad ce arata romanasii nostri si cand vb acasa imi zice mama, "stai linistita draga ca nu-i chiar asa".
Oricum saptamana rocoroas va doresc la toate (inclusiv noua aici)

Clau, da draga mea sunt gravidutza, s-ar parea ca tot cu o fatutza. Maine merg la eco (controlul inainte de a pleca spre ro) si poate ne arata mai bine.
Am vazut pozele, super de super. Ce misto arata la M.Neagra (n-am mai fost de 5 ani)
Ce mare e Raul si tu ce bine arati. sunteti o fam. super

Ce-ti mai face cuscrulica??

Laura, ai dreptate cand spui ca iesirile nu vor mai fii ca pe vremuri. Si noi incercam pe cat posibil sa nu depasim 23. S-au dus serile pana la 1-2 noaptea, cu vizitari de cluburi etc, insa acu au farmecul lor iesirile astea.
Cum spunea si clau, daca mereti cu fam cu copii e super pt Daria.
Noi neavand pe nimeni aici (bunici) o caram peste tot pe cocolina si...poate a fost mai bine asa. Sunt convinsa ca de era mama prin zona , am mai fi plasat-o si noi la ea.
Oricum nu o priva pe fata de iesiri pt ca bucuria ei de a fi cu voi iti va infrumuseta cu 100x concediu.
Va pupam si va tinem pumnii sa primiti concediu.
Aaaaaaaaa! merci de inf despre Kata.Chiar ma intrebam ce e cu ea.Ultima oara stiu ca vroiau sa-si renoveze si acu si cu copii si cu munca... sigur nu mai are vreme de DC.

Gata fetele va las , ca azi i-am promis Hannei ca o duc cu autobuzul si pt ca mai am o gramada de cadouri (pt ro) de cumparat profit si mergem intr-un centru comercial climatizat si....ne pierdem vremea si....banii

o zi faina si racoroasa

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu tot la munca sunt...si cred ca mai stau cel putin o ora....

Lavi si Clau multumesc pentru sfaturi....o sa le aplic cat de curand. Asa daca ne lipim la concediu de la sefi.

Va pup, sa aveti o seara linistita !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Intru si eu scurt ca scriu cu o singura mana si cu Petra atipita pe mine. Sper sa nu o trezesc ca iar o tine intr-un plans pana adoame. E tot asa sacaita, nu-i convine nimic si nici o pozitie. Lavi, nu te speria ca tu o sa ai copil cuminte, se zice ca al doilea e mai cuminte, numai la mine nu s-a confirmat regula, Tudor a fost cuminte si ea e rauta si plangacioasa rau.
Se trezeste scandalul asa ca va pup. Concedii placute si vreme buna. Si aici e cald si umed, noroc ca avem aer conditionat ca alfel muream.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

pai sa nu-ti vina sa arunci pc-ul??. Scriu mesajul, dau sa-l postez si....se blocheaza neserioasu`
Acu o iau de la capat, mai scurtutz ca-s in criza de timp

La noapte (dimineata devreme) plecam spre casa (ro) si am deja o gramada adunate in dormitor care asteapta sa fie repartizate in genti , geamantane, etc. Tre sa fie totul gata pana vine papi de la munca, el urmand sa le transfere in masina, un dus pe cinste si un somn pe masura ca avem drum lung in fatza
Am noroc ca vremea tine cu noi si azi s-a innorat, racorit ce sa mai zic, numa`bine de muncit (no ca o dau in versuri )

Fetele va pupam pe toate, va dorim o luna august mai putin "cuptoroasa" si copii veseli si sanatosi. Ne vom auzi la toamna (vb populara: a trecut sf. Marie, te-ai kk in palarie - deci va fi toamna pana venim )

pusilici

Crodrutza, sper din suflet sa fie si cea de-a doua cocolina (ieri am fost la eco, ramanem la fetitza, ma bucur enorm pt Hanna care sigur va avea o legatura speciala cu o surioara decat cu un frate. Eu am unul si nu zic ca nu ne intelegem insa toate prietenele mele care au surori au o relatie super speciala si frumoasa)
Adevarul e ca Hanna a fost un bb super (dormit noaptea, linistita la tot in special la iesit dintii) lucru care pe multe mamici din grupa mea de "bbici si mamici" le-a facut sa-mi doreasca "sa-mi trag pacatele" macar la al doi-lea. Deci de o fi ca al doi-lea nu-i ca primu`am pus-o , copil mai cuminte decat Hanna nu stiu zau de mai exista. Asa ca ma vezi prin oct-noiembrie cum scriu si eu cu "micutza" in brate, Hanna la gradi, hai ca n-o fi asa rau .
hai pusi si sa ai grija de piticutza si fratiorul ei frumos.

Laura ai primmit concediu?? Nu faceti un munte?? Eu sunt in preajma acu, un Balea, Sambata de sus, fac pe ghidul

Mariana "ti-o vint flacau"?? cum a reactionat Simon??? Va pupam pe toti.

Gata fetele fug , va pup pe toate si pe curand

ciaoooooooooooooooooooooooooooooooo

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Lavi, drum bun si un concediu cat mai placut!

Io-s intoarsa rau...avem foarte mult de lucru ca unii sunt in concediu, altii in preaviz, altii prin delegatii si uite asa s-a strans multa munca si plus nu am aer conditionat ca stand singura intr-un birou de 3/3 au considerat ca n-am nevoie si se mai mira astia ca vin la munca mai mult dezbracata decat imbracata
Saptamana viitoare, pentru prima oara de cand am functia de mama raman fara copil Il duc ai mai la Savarsin, la sora lu tata Acolo va fi viata lui, mi-e ca prea il vor rasfata dar eu voi turba de dorul lui

Gata, ma duc la tigara

Mergi la inceput

Lavinia, drum bun ! Sa va distrati ! N-am reusit sa vb de concediu: unu sefu a plecat in deklegatie pana marti, doi: mi-a marit salariul ( 25 % ) si acum imi e jena sa-i cer si niste zile libere...Vad eu cum ma invart. Sambata o ducem pe Daria la tara asa ca ne vom plimba putin totusi.
Clau, aceeasi situatie e si la mine...Mi-au marit salariul din considerente de " crescut volum de munca "....Nu stiu cum o sa impart timpul intre Daria si serviciu... Te-ai apucat de fumat ????
Codruta, imi pare tare rau ca mititica ta e plangacioasa...II dai ceva pentru colici ? Poate la ea s-au declansat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor. Drum bun sa aveti Lavinia.
clau, chiar te-ai apucat de fumat?
Si noi murim in birou de cald. Avem AC, dar pica aerul exact in fata unei colege si nu putem sa-l lasam prea mult. Si la noi tot nebunie. E admiterea, nici vorba de vacanta.
Ce o mai fi facand Mickyy? Cred ca s-a mutat deja.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Laura, sa-ti fie de bine marirea Asa marire mai zic si eu! Nu trimiti microbul asta si prin Arad?

Andreea si Laura, pot zice ca nici nu m-am lasat N-am fumat o saptamana, apoi am reinceput ca in acest timp am pus pe mine 4 kg si nu-mi permit

Mergi la inceput

Clau, il trimit negresit...doar sa aflu unde il tine sefu !
Cat despre fumat si eu zic la fel: fumatoare dar slaba !

Mergi la inceput