Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna si de la noi

asa...din umbra...va mai citesc si eu....dar nu prea mai am deloc timp de forum, si cu atat mai mult de postat!

lavi, bine-ai revenit si sarcina usoara

Pucku, ma bucur ca ati reusit sa depasiti momentele grele, eu n-am apucat sa-ti citesc toata povestea, desi in mare stiu ce s-a intamplat. Pupici multi lu' stephi, s-a facut o domnisorica in toata regula !

Claudelu, admirat pozele de la mare, mai mai sa nu-l mai recunosc pe Raul, frumusel foc. Iar tu ai slabit mult, sau poate ca nu m-am mai uitat eu pe pozele voastre de prea multa vreme.
Asa mi s-a facut pofta de concediu.....!!! Noi plecam abia pe 14 august, mi se pare o vesnicie!

Laura, felicitari pentru marirea de salariu .

codritu, admirat papusica mica, sa va traisca, poate ca va fi mai greu la inceput, dar sa vezi peste vre-un an ce bine e . Iti spun din experienta! La noi a fost exact invers, Malina primul copil, o zgubilitica si Daria, al doilea, o cumintica! ce-i drept, acum s-a mai "stricat" si Daria, dar oricum una peste alta am 2 fete cumitele.

mariana, parca am inteles ca vi prin Bucuresti? sau iar am citit pe diagonala !

Noi inca nu ne-am mutat, week-endul viitor se va intampla minunea, apartamentul e aproape gata (alaltaieri au facut deja curat acolo, desi mai au mici retusuri de facut), insa mobila e pe comanda si abia de saptamana viitoare incep sa o livreze. Oricum noi avem pana pe 8 termen de eliberat aici, asa ca nu suntem presati de timp. Vrem sa le facem in liniste, desi presimt ca tot va iesi un mare tambalau week-endul viitor cu mutatul.
Si revenind...abia astept concediul....am avut o luna de cosmar...serviciul super aglomerat iar serile le pierdeam umbland dupa de-ale casei, plecam dimineata la 8 de-acasa si ajungeam seara la 9-10! De fapt inca nu s-a terminat, dar sper sa mai rezit eu si saptamana asta!

Cam astea-ar fi....asa pe fuga...nouatatile de la noi. Despre fete nu prea am ce sa va zic, ca le vad juma de ora pe zi, maxim, ba mai mult, pe daria seara o gasesc de multe ori adormita si dimineata cand plec la serviciu inca nu se trezeste. Da' revenim noi pe linia de plutire !

Am fugit...week-end placut....si poate mai reusesc sa-mi fac timp sa mai apar pe-aici.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, sunt fericita; ieri a ajuns Stefan acasa cu bine; a fost o intalnire emotionanta; sa-l fiti vazut ce fericit a fost ca a venit acasa; s-a bucurat de tot... chiar si de literele de pe frigider (cand vedea cate ceva zicea "oooooooooo"); dar cel mai fain a fost cum au reactionat fratii; Doamne, cat se iubesc! Ce s-au mai pupat si mangaiat! (reciproc); si inca nu a fost nici o bruscare intre ei (adica Stefan nu l-a bruscat pe Simon); i-am zis la maica-mea ca nu-l mai las singur pe Stefan la ei; ori ii ia la pachet, ori nu pleaca nici unul.

Lavinia, drum bun! Sa aveti concediu placut; sa va odihniti si sa va intoarceti cu bine acasa.

Clau, am vazut pozele; super; Raul e tare frumos, ca voi de altfel

Codruta, imi pare rau ca ai bebita maraita si fara chef de somn; va tin pumnii sa treaca cat mai repede perioada asta.

Laura, felicitari pt marirea de salariu! o meritai!

Mickyyy, da, ai citit bine; vin in Buc, dar ~ in 8 septembrie. Ma bucur ca sunteti pe ultima suta de m cu ap; abia astept sa ne pui poze ca sa vad cum v-ati amenajat.

Andreea, pupici prichindelului pupacios.

Acum fug la somn; azi avem o nunta, deci ma steapta o zi grea iar eu stau pe net in loc sa dorm
si un weekend minunat.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

poze cu marea si miting aviatic.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salut fetele

of of of saptamana asta a fost tare grea, ne-am luptat cu febra si cu voma si diaree, am fost de 2 ori in urgenta, am primit antibiotic, se pare ca are amigdalita, adica avem ...nu-mi las gaza sa sufere singura ...si i-au si eu antibiotic...

acum suntem mai bine, dar a fost crunt

haideti sa va povestesc ce a vorbit fie-mea azi la telefon ca eu m-am distrat copios

salut adi
ce faci? uite mami mi-a taiat unghile , dar mie nu-mi place, si la maini si la picioate
acum mi-am luat o carte si ma duc sa citesc
tu ce faci? bine vorbim maine
te pup papa

nu ma intrebati pe cine a sunat, ca vorbea la telecomanda dar era asa seriasa si se plimba prin casa...a fost mortala....ma imita perfect...

Clau, Andreea ....mi-atzi facut o pofta de mare nici nu mai stiu cum arata litoralul romanesc

Iar pitici ce sa mai zic toti sunt tare draguti

ce mai fac celelalte fete? Rayu? Alina Stoica? lumi? Veve? daniela?
nu am mai trecut de mult si imediat voiam sa fac inventarul....cred ca nici pe Ela nu am mai vazut-o sau numai ma incearca memoria la ora asta...

V-am pupat

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

daca aveti timp si chef de ras

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81021&whichpage=3

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Aloooo, fetele, sunteti in concediu de DC? Ce e cu linistea asta? Adevarul e ca nici eu nu am noutati. Am copilul la mama, dar ieri am fost impreuna la plaja. E deja negru. E mai bronzat ca mine si vrea numai in apa. Nici nu stiti ce smecher e si te face pe fata. Uneori sunt cu nervii la pamant. Imi trece mie.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

am intrat doar sa semnam condica....sa nu ne dati disparuti.
noi am intrat pe ultima suta de metri, vineri-sambata trebuie sa ne mutam si mai avem o gramada de cumparat pentru casa.....nici nu stiu cand o sa reusim sa le rezolvam pe toate. Azi ar trebui sa inceapa sa soseasca mobila, sunt tare curioasa cum va arata si daca se vor tine de cuvant si-o vor aduce atat de repede pe cat s-au laudat .

Am fugit....trebuie sa ajung la banca sa-mi platesc creditele.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

mai sunt si eu pe aici... am intrat bine in proiect asa ca nu mai am timp sa intru sa citesc si sa scriu. voiam doar sa sa pupacesc si sa va spun sanatate multa.

am vazut ceva poze din concedii. avem o gasca super de mamici si de copii si de burtici.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc iubitelor pentru felicitari...din pacate sambata a venit si reversul: mi s-a marit mie salariul cu 25 % dar responsabilitatile au crescut de trei ori ( fara nici un fel de exagerare) . Mai naspa e ca am primit termen: "daca pana la data de ... nu demonstrezi ca te descurci si nu rezolvi problemele existente.....aducem pe altcineva " . E drept ca daca ma descurc si le descurc...imi mareste salariul, dar n-o sa fie prea usor ...mai ales cu o astfel de sabie deasupra capului.... Nu reusesc sa plec mai devreme de ora 6-7 de la serviciu, la serviciu foc continuu,...radeam cu sotu' ca ar trebui s-o marit pe Daria ca sa nu sufere mititica din cauza lipsei mele...

Mickyyy, tu cum te descurci ? Fetele iti simt lipsa ? Spor la cumparaturi si la mutat !
Corina, am citit subietul...Super !
Andreea, nu in concediu de DC...doar ca nu prea mai am timp sa postez..

Va pup ! Sa avem vremuri mai racoroase si ...mai linistite !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

dragutelor.
Nu ma intind la povesti ca-i prea devreme

Laura, draga de tine, ce rau imi pare ca ai primit asa un ultimatuum; dar vezi partea plina a paharului: o sa te mobilizezi si-o sa dai ce poti tu mai mult; o sa te surprinzi chiar pe tine ; iti tin pumnii ca sa iasa cum trebuie si pup mititica ta.

Andreea, ce pofta de mare mi-ai facut... vreau si eu

Mickyyy, v-ati mutat? cum e in casa noua?

si somn usor in continuare!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput