Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
si io tot repede 
Sunt acasa, n-am avut chef de mers la lucru, am simtit nevoia sa ma odihnesc, lucru pe care l-am si facut, am dormit ca porcu pana la 10 ![]()
Alte noutati n-am decat ca n-avem copil, e plecat in prima lui excursie cu bunicii la tara! E foarte ocupat cu animalele, dragutu de el n-are timp nici sa vorbeasca cu mine 
va pupitez si sper sa mai viu azi, ca doar azi e zi de frecat menta la greu ![]()
mariana tache spune:
Clau, ce fain de tine ca ai zi de frecat menta! Bravos! Mai trebuie si dintr-astea. Nu te simti ca pe vremea cand erai cu burtica si stateai muuuult pe DC? De cand a plecat Raul? Cum e fara el? Dar lui fara voi?
Am vazut pozele; excelente, ce mai!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Mariana, e plecat de 3 zile si banuiesc ca ii e foarte bine pentru ca de cnad a plecat n-are timp si chef sa vorbeasca cu noi la telefon
Zice mama ca de cand sunt la tara doarme si mai bine, de la 13 la 17.30
si ca toata ziua e dupa tati mei, nici la WC nu poate merge fara Raul ![]()
Aseara i-am sunat si al meu pui plangea ca n-au mai stat la grajd
Cica ieri au fost si la pescuit, are activitate intensa
Ma bucur ca se simte bine si-mi pare rau ca nu l-am mai lasat 
Noi suntem ca-n luna de miere
Ne e dor de raul dar ne-a picat bine si aceasta pauza
Incercam sa "o punem" de o surioara
Sper sa ne si iasa ![]()
Si ai dreptate, acum ma simt exact asa cum ma simteam pe vremuri...stau linistita la calculator si nu ma bruiaza nimeni, dar imi si lipseste ...ciudat sentiment
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
claudelu, spor la treaba
, sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!
noi am reusit sa ne rezolvam cu pasapoartele (ca ne platisem avansul pentru concediu in Bulgaria, da' pasapoarte ioc
), abia acum o ora m-am intors de la Pitesti, malina a fost incredibil de obraznica si neascultatoare, ne-a luat mai bine de un sfert de ora sa-i facem o poza, si aia a fost cu gura cascata
, a fost show acolo, cu un ochi radeam si cu altu plangeam de draci. S-a facut o coada uriasa in spatele nostru, unii radeau, alti strangeau nervosi din dinti. In fine, am facut-o si pe asta!
Mai avem sa ne mutam si ma declar un om fericit. Vineri si sambata incepe nebunia, deocamdata stam si asteptam. Mobila o sa vina toata maine, au zis baietii ca n-are sens sa o aduca pe bucatele, vin cu ea toata de dimineata si pana seara o monteaza.
In schimb am avut probleme multe cu frigiderul....niste dobitoci aiai care ni l-au vandut. Am vrut beko cu water dispenser, nu aveau pe stoc, asa ca am platit pentru cel fara water dispenser, in ideea ca ni-l livreaza a doua zi. A doua zi, surpirza, nu-l mai aveau pe stoc, daca voiam neaparat ni-l puteau da pe cel din magazin. Asa ca m-am dus la ei, am platit diferenta si-am zis sa-l astept pe ala care-l vreau, daca tot e de asteptat. Si ieri ii vine lu barbata-meu ideea sa sune la ei sa vada ce si cum e cu livrarea. Cand colo, pe comanda era trecut frigider argintiu (ma rog, nu scria nicaieri argintiu, ci doar codul era pentru cel argintiu), desi eu n-am cerut asa ceva. Intr-un final a ramas ca ni-l aduc pe cel alb, dar cand o vor face, naiba stie. Culmea nesimtirii, daca nu ne place, sa mergem sa ne luam banii inapoi, asta ne-au zis EI! Ma mir cum n-a zburat angajatul ala pana acum, ca eu sa fi fost patron acolo, il faceam prastie pana acum. Ca sa nu mai zic ca tot acel angajat inteligent ne-a stornat factura pentru primul frigider, ni l-a facturat pe al doilea, eu am platit doar diferenta de 1 milion, dar el mi-a taiat chitanta pe toata suma
. Si eu fata cu bun simt am incercat sa-i explic ca nu-i bine, da el o tinea una si buna ca asa se face. Asa ca daca eu ma supar azi, ma duc cu amandoua facturile la ei, si au sa-mi plateasca dublu frigiderul, ca eu asa am chitante, pentru dublu sumei ![]()
In fine, le mai dau azi o sansa, nu de alta da frigiderul e cu vre-un milion mai ieftin ca in restul magazinelor si nici nu ne trebuie pana vineri. Dar ma enerveaza ideea.
hai ca iar m-am scapat pe forum...si-am o tona de treab....pupici si ne mai auzim.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:

Mariana noua de ce nu ne spui de www.shoperotic.ro/sex-shop/oferta_speciala_0.html" target="_blank">aceasta oferta speciala??? 
Mickyyy, sa nu cumva sa nu ne pui poze cu apartamentul! AUZI, da? 
Laura, esti ingropata in stiva de dosare? Ca sa te racoresti iti dau o 
Pucku spune:
salutare de la noi
incepusem sa ne aranjam, dar cum incercarile nu se termina niciodata, gaza e in spital, se pare ca a cules o bacterie care-i cauzeaza voma si diareee de 6 saptamani, am avut o saptamana crunta, incercand sa le impac pe toate: spital, un servici nou, casa in capatul celalt de oras, azi a ramas mama cu ea, maine trebuie sa intru devreme la servici, ca sa ajung si la ceva analize dupa amiaza, si sa preiau stafeta de la mama
al ei tatic nu stie nimic si ma intreb daca sa-l panichez de acum, sau sa-i spun cand am un rezultat clar
pupici la BB si la burtici, si sanatate
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
LauraFlo spune:
Clau, dupa cum ti-ai dat seama sunt inca ingropata in stiva de dosare...Cred ca si tu recuperezi ziua libera de ieri..Cel putin la mine asa e: plec in concediu sau in libere cu inima stransa ca n-are cine sa-mi faca treaba si la intoarcere muncesc dublu.
Mariana, deja incep sa vad luminita de la capatul tunelului...Greu o sa-mi fie pana pun pe roate noile departamente...Nu am vrut niciodata sa fiu sef...si acum am fost oarecum fortata...Vom vedea cum evolueaza lucrurile.
Mickyyy, mare nebuneala si la tine ! Te pup si iti doresc tarie si rabdare !
Corina, greu imi e sa-ti dau un sfat. Imi pare tare rau ca boala a recidivat. Macar e bine ca e mama ta inca la tine si ai putin ajutor. Stef cum a reactionat ? Sta singura noaptea la spital ?
Cat despre sotul tau....si eu sunt genul care da a doua sansa, dar chiar nu stiu ce sa-ti spun
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Eu va urez un we perfect. Sa veniti cu noutati.
Mickyyy, spor la mutat. Felicitari. Asteptam invitatia virtuala, o cinste mica.
Corina, sanatate multa lui Stephy. De spus eu zic ca trebuie sa-i spui. Eu cand l-am avut pe Alex in spital, tot cu o enterocolita, i-am spus, dar dupa ce a trecut ce era mai rau si mai aveam 2 zile de stat in spital.
Laura, cred ca stai acasa in we, nu?
va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Andreea sunt la munca, deja de vreo 4 ore...maine as vrea sa stau acasa...Azi se varuieste la mine in dormitor si maine sper sa le pun la locul lor ca luni vine Daria acasa....Asa ca week end plin....Apoi probe la croitoreasa,..cumparaturi pentru nunta, organizarea ei,...si marea petrecere...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004