Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Lavinia, mii de felicitari! Sa ai o nastere usoara si sa aduci pe lume un bebe sanatos, cumintel si mancacios! Asa cum a mentionat si Simo, esti o gravidutza ffff frumoasa! Ah, ce ma bucur cand vad cate o ; imi creste inima.
Hanna e o domnisoara pe cinste .
Daca nu mai treci, va doresc acum drum bun spre Ro si concediu placut; cat stati?

Codruta ne-ai dat o veste minunata; tare ma bucur ca micutza ta e bine acum! Sa o tineti tot asa! Leagt de somn: Stefan avea zile (ca nou-nascut) cand dormea 3 ore/zi (cumulat) in reprize de cate o jum de ora ; Simon dormea non-stop ; fiecare copil cu nevoile lui; asa ca nu te impacienta!

Ela, ma bucur tare ca ati scapat de infectie!

Andreea si pt voi ma bucur nespus ca ati ajuns acasa; va doresc sa nu mai aveti astfel de experiente; am vazut pozele; Alexandru e tare frumos; aveti f bune poze.

Laura, cum e cu sefu` la servici? Mai de obicei e invers : cand e sefu` prezent toata lumea munceste pe branci; cand e plecat toata lumea are de rezolvat altceva (nu probleme de servici); sa inteleg ca ai un sef super intelegator?

Clau, (cu intarziere) LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita; mereu sa te bucuri de viata asta impreuna cu fam ta!
Si... mai faceti un bebe!

Simo, si ai meu au parte de piscina in MM; numai ca acum la noi e frig; nici vorba de piscina . Tu ne-ai scis impresii din concediu?

Noi suntem f bine cu totii; mi-e f dor de Stefan, dar il mai las un pic; nu s-a mai cerut acasa; ii merge f bine; de cum se trezeste merge afara imbracat in pijama si descult.
V-am spus ca Simon face singur cativa pasi? Si ca e un ffff mare povestitor? Deja spune: ao (alo); pa (cand inchid tel spun pa-pa, iar el repeta dupa mine); ti-di-ti-di (ca si claxonul de masina); baaa (la bravo); e fenomenal si ma mir pe el deoarece Stefan nu a fost asa povestitor.
Zilele astea vreau sa desfiintez patutul; cand vine Stefan din MM il pun in pat; am emotii ca va trage trante, dar sper sa se obisnuiasca repede.

M-am intins ca o zi de post!
Va pe toate!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavi, ce bine ! Mi-era asa de dor de voi ! Cum te-am strigat cum ai aparut ; sa te strig la apel mai des ? Hana e o superba domnisoara, iar tie sarcina iti prieste de minune ! Concediu placut in Romania. Forma aceasta cu febra si diaree se face de la un microb, de obicei de la alt copil bolnav, sau de pe holurile dispensarelor .Nu cred ca de la fructe nespalate, poate doar maini nespalate. Din pacate nu putem sa-i spalam din cinci in cinci minute. Infectia urinara habar n-am cum se face , tot de la un microb cred ( nu stiu cum il pot contacta copilasii ).
Mariana, felicitari lui Simon si pentru primi pasi si pentru "povestiri " . Ii e de mare ajutor faptul ca are un frate mai mare. Si noi am facut inca o incercare : aseara a ramas Daria la mama sa doarma si nu totul a decurs fara lacrimi dupa noi. Pacat ca pleaca azi din nou la tara.
Simona, doar atat ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Bravo Lavinia. Sa ai o sarcina usoara. Bravo si pt olita. Noi inca nu avem nici o sansa. Nu inteleg de ce. Are 2 olite in casa (una rosie si una albastra), reductor de wc, dar nu vrea sa spuna. Enterocolita pe care a avut-o a luat-o de undeva, de la cineva, nu de la mancare.
Multumim pt aprecieri Mariana. Incerc si eu sa fac ceva poze bune. daca tu confirmi asta, ma bucur, ca e de la cineva avizat. adev e ca, mi-ar placea si mie sa ma ocup de poze mai mult, dar nu am nici aparate profesionale si nici timp.
va pup pe toate.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Lavinia felicitari . Sa ai sarcna usoara si un bb sanatos. Si Hanna este f mare si furmoasa . Ce dragutz ca se inmultesc fratiorii !!!!
Vreau si euuuu !!!!!! L-am intrebat pe Danutz daca vrea un fratior si deja ieri i-a povestit mamei . Pana il facem o sa ne roage el .

Codrutza Danutz dormea ff mult cand a iesit din spital. 3-4-5 ore la rand - de ne si speriaseram. Asa cum zicea Mariana fiecare copil este diferit.

Andreea bine ca ati scapat de boala. Multa snatate in continuare. Pana la urma am ramas la Grecia sa nu mai avem emotii cu vremea si cu conditiile de la noi. Si vine si fratele lui Cata care s0a hotarat la fel de repede.

Ela bine ca ati scapat cu bine de infectie. Unde mergeti in concediu? Drum bun si distractie placuta. Si multa sanatate.

Mariana felicitari pt progresele lui Simon.

Clau LA MULTI ANI!! super ca petreci la mare !!! Sper ca aveti vreme frumoasa.

Am fost sa-l inscriem la gradinitza (ne grabise cineva ca acum se fac inscrierile). Dar se pare ca oricum nu primesc sub 3 ani la grdinitza asta...Asa ca probabil imediat ce face 3 ani il ducem - si asa tati nu vrea din toamna.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

ziua buna fetele! (ma prinde iar microbu`"dC"

multam mult de felicitari.sunteti niste dragutze ca de obicei

Simona cand ai vreme pui niste pozutze cu piciulicii tai?? nu i-am mai vazut de ceva vreme. Pe la restul fetelor am mai gasit cate un site cu poze la semnatura, insa la tine.....

Mariana o sa stam in Ro 3 saptamani. Abia astept sa nu mai gatesc, spal, calc ca de prin aprilie mi-a fost aici tot casa plina si mi-a cam ajuns.
Doamne si tu ce copii mari ai. Deja pleaca si al doi-lea la plimbare.super! am auzit ca cei mici sunt mai iutzi in toate cele pt ca-i au pe fratiorii/surioarele mai mari ca ex.
Aaaaaaaa! ce vroiam sa te mai intreb: iti mai amintesti cum a reactionat Stefan la prima lui despartire de voi. (imi aduc ceva aminte ca tu erai mai terminata). I-ai dat ceva special cu el? Nu de alta insa in concediu acu am de gand sa o las pe cocolina cateva zile singurica la parintii mei, asa mai am si eu cu sotiorul timp de cateva zile numai pt noi (colindam putin romanica cu niste prieteni de aici)
fecioarasii cei mari si frumosi

Laura multam ca te-ai gandit la noi.(nici n-am vazut ca ai "strigat catalogul")
Sper, daca-i pe "luate-a" cu microbeii sa nu am nesansa sa prinda si Hanna ceva, ca numa`de doctori nu o sa am timp in ro.
Ps: pe listutza cu nume de fetitze, unul dintre ele este Daria

Andreea, Hanna mea a luat olitza cam de la sine. Ce-i drept ca mi-a facut in iarna pe olitza apoi la un drum de ro i-am pus pampers si i-am zis pe autostrada ca poa sa faca in pantaloni si de atunci si pana in primavara cand s-a mai incalzit vremea n-am mai vrut olitza . Acu a cam venit de la sine (ajunsesem sa o stresez din juma in juma de ora si mi-a zis doctorul ca nu e bine se constipa copilu`), am lasat-o fara pampers doar cu chiloteii la inceput si i-am facut clar ca nu mai are scutec. I-am arata ca si mama are tot chiloti si ca face la toaleta si dupa prima sperietura ca s-a simtit uda cand a dat drumu in pantaloni a iceput sa-si dea seama ca vasul ala ce-l poarta mama peste tot o face sa se simta mai bine.(nici nu-i mai e cald cu pampers si vrea mai toata ziua cu popoul la aerisit)
Daca ma crezi pana si cand suntem la piscina ma striga ca vrea sa iasa afara din bazin sa faca pipi
deci lasa baiatul cu curutzul gol si.....cica vara-i cel mai bun anotimp de scapat de pampers

Aaaa! ce mi-am mai amintit. (ca tot zicea Malina de gradi): Hanna mea merge din toamna. Am prins loc la noi in cartier, am fost cu ea deja si la "ziua de proba" de unde nu a mai vrut sa vina acasa. A fost incntata de numaŽ` atat de multimea copiilor cat si de muntzii de jucarii.
Ce sa mai zic?! Are mama fata mare! O sa fie cea mai mica din grupa si aici limita fiind de 3 ani insa pt ca au avut inca loc si ca Hanna e asa sociabila, mi-au luat-o

va pup si va las ca se pare ca sar calu`acu la scris, dar zau ca mi-ati lipsit

Aaaaaaaaaaa! de cuscratica mea,Kata, mai stie cineva ceva?! Mai semneaza condica pe aci?!

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Lavinia, cu Stefan nu am avut niciodata probleme cand l-am lasat la bunici; intotdeauna s-a dus cu placere si entuziasm (iar eu ramaneam plangand ); numai ca, in tura asta s-a cerut acasa de 2 ori si a vrut poza cu Simon ca sa-l iubeasca; este clar ca ne simte lipsa si mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca mai sta o saptamana; e plecat de o saptamana dar am impresia ca e de 2 asa greu trece timpul fara el!

Azi ma intreaba sotu` candv vine Stefan acasa; ii spun ca peste o saptamana; el: "deci sta 3 saptamani????"; eu: "nu, sta 2; e plecat doar de o saptamana"; el: "am impresia ca-i de 2". Suntem necajiti tare ca il mai tin inca o sapt, dar daca cumva se cere copilu` insistent acasa il aduc mai repede.

Laura, sunt cam batuta in cap si nu inteleg: Daria a fost la bunica si a plans dupa voi? si totusi ai vrea ca mama ta sa mai ramana ca sa mai faceti incercari? am inteles bine?

Andreea si eu zic ca acum e momentul sa scapati de pampers; il lasi pe Alexandru sa faca pe el (nu i se intampla nimic fiind cald)(iar tu te inarmezi cu rabdare) si intr-o saptamana maxim o sa fiti fara pampers. Succes!

Malina

Legat de gradinita: eu il dau pe Stefan abia la anul in toamna; motivatie: 1.ca sa nu se imbolnaveasca si sa ia si Simon de la el; 2.oricum, inca nu are 3 ani, deci are timp si de gradi; sper sa nu gresec.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, iubita: mama a fost in Galati doua zile si fiindca ii era foarte dor de Daria a luat-o la ea. Au fost la plimbare, la cumparaturi, totul a fost ok, dar cand a venit ora de culcare a vrut acasa...cu lacrimi ! M-am dus am luat-o, iar a doua seara am repetat scenariul. De ce am insistat ? Mama a fost zilnic in viata Dariei, in fiecare vineri dormea la ea pentru ca sambata eu muncesc si dadaca are program pana vineri. Mi s-a parut ceva exagerat din partea Dariei s-o refuze asa dintr-o data. De fapt, gresesc. Copila a plans dupa mine, iar cand am adus-o acasa a plans dupa mama si sora mea, dar am reusit s-o consolez. Probabil ne vrea impreuna.
In ziua plecarii mamei a vrut si ea la tara...Probabil e putin data peste cap de programul asta de vacanta, dar in septembrie cand ne vom aduna pe la Galati toti ( mama si tata) o sa-si revina.

Azi Daria a fost iarasi suparata. De data asta dadaca a suparat-o: din greseala i-a rupt un picior la scaunel. Mai avea putin si o trimitea pe loc sa-i cumpere altul. O ora cica a certat-o si a bodoganit-o. Copila asta a mea are un simt al propietatii foarte dezvoltat.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Mai fetelor, eu am tot incercat si perseveram. In casa sta in chilotei si face de multe ori pe ei, uneori mai cere. Daca il pui la olita si nu are chef sa stea, nu sta si gata. Afara si la somn are scutec.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!!

oooooooooo pai e lejer bine aici la noi. Ma gandeam ca o sa am sumedenie de recuperat insa....eeeeeeeeeee! vara, concediu vreme buna.(eu tocmai ca-i prea buna si intre 12-17 cam stam in casa sa nu ne topim-35°C)

Mariana - ce misto ca sta Stefanel la bunici. Ce-i drept cred ca si Hanna mea ar fi incantata de zilele petrecute cu bunicii insa cum ii vede atat de rar (mult in poze)... nu stiu zau cum ar reactiona. Ai mei sunt oricum terminati dupa copii. sunt pensionari, destul de tineri si de dorul copilasilor fac ba unu`ba celalaltul pe "bona" cand la vecini cand la cunoscuti, tata fiind chiar "angajat" la un baietzel.
Asta e! nu le putem avea pe toate. Imi pare nespus de rau atat pt ei cat si pt Hanna insa....viata e asa cum e.
Sper ca cele 4 zile sa nu fie un calvar pt Hanna desi stiu ca ai mei vor face tot ce se poate sa ne inlocuiasca , dar.....o sa vedem noi.
aaaaaaaa! ca tot vorbesti de Maramures (plai cu flori hi hi hi): nu stiu daca acum insa intr-un viitor fff apropiat am vrea sa facem un tur in zona.Din cate am auzit/vazut la tele, se practica la un nivel super bun agroturismul in Mm. ai tu pe cineva la care , daca va fi, sa ne trimiti?!
Chhiar in primavara am fost la o ferma cateva zile, in Austria.Mancat, baut luat parte la activitatile gospodaresti si Hanna a fost super incantata.Sunt convinsa ca si la noi se poate, nu-i asa?!Plus ca am vrea sa aratam unor prieteni de aici ce avem si la ce nivel.Oricum mai vb pe tema asta.
pupa baietzii tai cei frumosi (ti-am mai vizionat o data pozele, sunt superi blonduteii mici)

Andreea incearca sa-l lasi fara nika. Nu tu chilorti nu tu body, nik. (prin casa logo)
E posibil ca el sa creada ca acel chilotel e tot un fel de "pampers" si... Risti sa ai poate vreo balta ici colo insa Hanna o data a facut (dupa ce i-am dat si chilotu`jos) si s-a speriat dragutza nestiind ce sa intampla pe piciorusele ei. Incearca, incercarea moarte n-are!
Bafta multa!

Dragelor sunt asa de mandra de fi-mea. Azi, fiind de dimineata plecata si eu cu treburi si ea cu papi acasa singura, mi-a vorbit la telefon. E pt prima oara, de obicei doar rade sau nu zice nimic. Azi mi-a povestit de-a dreptul ca se joaca cu "rutzo(ungureste=ratza) cu mini" (ratza cu lumini= ojucarioara luminoasa) si ca " ipi i hamham venit noi" (Ciprian si catelul au fost la noi) " i papi ace papa bui" (papi face mancare buna ) (sotul gatea) etc. M-a topit, terminat, inmuiat ce sa mai de toate.Nu-mi mai trebe acu o luna de aci incolo.

Gata v-am impuiat capu`

Va pup si.....un week-end fain , de nu ne mai "vedem" pana luni

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare fetele!
Intru scurt sa va salut ca nu prea stau bine cu timpul. Ma grabesc sa ma duc sa ii iau aparatori de pus la marginea patului pentru Tudor. I-am luat pat normal, dar nu vrea sa se muate in el. A dormit doar in prima noapte baricadat pe toate partile sa nu cada si tot a reusit sa cada pe la picioare. Nu stiu cum sa il lamuresc sa doarma in patul mare, poate imi dati o idee. Nu as vrea sa il frustrez sa ii iau patul si sa o pun pe Petra in el pana nu se hotaraste el singur ca vrea sa se mute.
Lavi, felicitari pentru bebe mic, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe. Stii ce va fi?
Mariana, nu mai e mult si vine si Stefan acasa, eu ti-am zis ca pentru mine oricum esti curajoasa ca poti sa il lasi, eu nu pot. Maica-mea tot insista sa il las la Baia Mare, dar mi se pare prea departe si el prea mic, plus ca e perioada in care invata lucruri noi de la o zi la alta.
Simona, merci de site-ul despre somn, se pare ca nu am copii somnorosi, ce sa fac.
Laura, cred ca se cam zapacesc acum in vacanta. Tudor a devenit plangacios si de nestapanit de o vreme, cum l-am tot dus si nu prea la gadi, dar fiind vacanta am zis ca sa-i mai dam si lui liber, se pare ca nu e idee buna. Plus la noi a mai venit si Petra ca schimbare deci e dat peste cap cu toate, si acum mai vreau sa-l scot si din pat.
Ela, bine ca ati scapat de infectie, am inteles ca fetele sunt mai predispuse sa faca infectii urinare si ca recidiveaza. Sanatate multa!
Eu sunt pe antibiotic, mi s-a mai retras roseata si umflatura, dar canalul nu pare desfundat, adica daca pompez nu vad sa iasa nimic pe canalul respectiv, nu stiu cum de nu se mai aduna, poate reuseste Petra sa suga mai bine decat cand trag cu pompa.
Va pup .

Tudorel

Mergi la inceput