La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmoisi spune:

Buna dimineata.
Fetelor asm nevoie de ajutorul vostru. Este cineva din M19 sau din M20? Ce stiti de scoala 29 - dna Manea invatatoare -? As vrea sa inscriu fata la aceasta scoala in clasa I. Va rog spuneti-mi si mie ceva de scoala asta, sau e una prin zona mai buna?
Va multumesc si astept un semn de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salutare fetele!
Referitor la vorbitul copiilor nostri eu am fost cam disperata cand copilul se apropia de 2 ani si nu ma intelegeam cu ea de nici un fel.
Am dus-o la o doctorita homeopata pentru niste problemute si din start doctorita mi-a spus "nu vorbeste dar nu ca nu poate, ci pentru ca e puturoasa".Nu ca ar suferi copilul meu de comoditate extrema dar pot sa spun ca in ritmul ei a inceput sa formeze cuvinte astfel incit acum ne intelegem foarte bine.
Si uite ca in toamna vom merge la camin si Domnul cu mila ce o sa mai fie si acolo.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

'Neata!!!
Fetelor, mi se pare mie sau e cam liniste prin zona?? Unde sunteti: dragelor? Ati intrat in concediu?

Liliana
, asta am banuit si eu, ca fiind primul an in care merge la mare e intr-un fel normal sa fie un pic speriat. Si poate data viitoare va fi mai relaxat...

Cookie, cum te descurci cu sofatul???? Ai facut ceva escapade de una singura in masina???

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Cristina, tocmai vroiam sa ma dau rotunda!
Aseara am iesit in oras cu prietenii si sotul meu s-a apucat sa bea o bere(chestie pe care o face de doua-trei ori pe an, deci il banuiesc de premeditare ) si cand am iesit mi-a inmanat cheia de la masina Am ajuns si eu acasa...cu greu, dar am ajuns...am observat ca am cam uitat ce-am invatat, dar imi trebuie exercitiu
Da' de luna viitoare, gata! Numai la ma vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Cookie cu uitatul ma inscriu si eu: am condus si eu (in sfarsit -sotul meu nu-i atat de darnic ) masinuta noastra. Nu-i bai, m-am descurcat, dar siguranta pe care o aveam acum vreo trei ani cand conduceam mai des s-a dus...Asa spun si eu: exercitiu imi trebuie. Sau si mai bine : o masina personala. Oare la cine am mai multe sanse : la sefu sau la sot ?
Cristina sa va fie de bine mutatul. Nu te necaji, fiecare copil are stilul lui de abordare a lumii. Cu fiica mea e o nebuloasa totala: cand e indrazneata cand timida.
Dinedana, ne-ai amenintat cu postari mai dese. Unde esti ?
Liliana29s, am vizionat pozele tale. Ce maricel si frumusel foc e Daniel. Imi place mai ales in pozele de la tara, e tare vesel. !
Liliac tu cum stai cu condusul ?
Ele, sper ca sunteti bine.

Si eu ma duc azi cu Daria din nou la pediatra. E la a doua serie de antibiotic, nu mai tuseste decat foarte rar, febra n-a facut, dar parca in gat mai are ceva. O sa vedem ce ne spune.
Va pup ! O zi buna sa aveti. S-ar face termenul pentru o noua intalnire. Ce-ar fi sa ne intalnim azi ? E prea din scurt ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Am si eu o problema. As vrea pentru nunta soramii sa-mi fac ceva de culoare rosie. Deocamdata n-am ajuns decat in depozit, unde oferta m-a dezamagit total.
Aveti idee unde gasesc si eu niste tafta rosie ?
M-am uitat si pe la costumatii de gata, dar cele care imi plac cat de cat sunt foarte scumpe, iar celelalte sunt prea impopotonate dupa gustul meu. E drept ca prefer sa-mi lucreze croitoreasa ceva decat sa-mi cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Buna dimineata fetelor,
va citeam ca deobicei si am vazut ca bantuie nu stiu ce virus.fiica mea are diaree si stari de voma de sambata, e pe regim si pe pastile si nu-i trece deloc.m-am saturat de orez si morcovi iar ea plange ca vrea fructe, vrea lapte si mi se rupe sufletul ca nu pot sa-i dau.
Cristina, si noi am patin la fel cu Shali 2 ani la rand cand am fost la mare.nu punea piciorul pe nisip, nu suporta sa intre in apa dar anul acesta cand am fost o zi in mai,era schimbata total. eu ma bazam pe faptul ca nu se misca pe pe sezlong din cauza nisipului si am fugarit-o toata plaja de mi-a iesit sufletul si mie si lui tati.nu mai spun ca vroia sa se plimbe cu hidrobicicleta pe mare!!!!!!!!!!!!si se baga in apa cu o inconstienta ...a intrat de cateva ori cu capul in apa...nu-ti face probleme.copiii au etape proprii de dezvoltare.si eu vreau ca fiica-mea sa mearga pe role sau sa se plimbe cu bicicleta precum baietelul nasilor mei care are exact aceeasi varsta cu ea dar ea nu suporta nici rolele nici bicicleta.merge sambata cu mine la sala si face aerobic de rade toata sala cat de concentrata este...
mi-as dori sa fie mai intepata dar ea este timida si blanda.asta e!
uite, cookie ,ce zgatie de fata are!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Viorica, eu chiar ma gandeam la tine de dimineata..."Oare s-o fi intors Viorica din concediu?" Nu ne povestesti?
Ai fost cu Shali la doctor? Ce-a spus de starile ei?
Sanatate si la puiuta!

Laura, incearca pe la magazinele alea cu tesaturi din micro19(Habib) si Tiglina(in complex), stiu ca sunt tesaturi mai deosebite, insa eu stiu ca-s foaaarte scumpe. Succes in cautare si sa-ti iasa rochia cum vrei tu!
Bravo tie pentru condus! nu-i asa ca merge usor de tot?
Si eu zic asa: masina proprie si personala , vezi si tu unde te lipesti

Mergi la inceput

Gmoisi, Scoala 29 e foarte buna, cred ca cea mai buna, dar ii dau voie lui Cookie sa ma contrazica ( ea stie mai bine ). Poti sa-mi spui si numele celorlalte invatatoare care iau clasa I ? O sa intreb in familion ( avem multe invatatoare , dar nici una nu ia clasa I din pacate) .
Daniela, asa este fiecare copil are ritmul lui. Ce mai face pisicuta ta de fata ?

Mergi la inceput

gmoisi, scoli bune in cartier sunt mai multe, iar Scoala 29 este cea mai, cea mai...
Parerea mea este ca ar trebui sa te interesezi prin cartier daca cineva o cunoaste pe doamna aceasta, adica pe la parintii care au avut copii la clasa ei. Ceea ce stiu eu e ca invatatoarele bune au clasa completata inca de la inceputul anului. Personal, nu cunosc decat putine invatatoare...iar cele mai cautate au clasa full inca din ianuarie.
Cel mai bine te poate ajuta Laura culegand informatii despre invatatoarele de la clasa I , e mai usor cand esti direct conectata la sursa
Succes si tine-ne la curent!

Mergi la inceput