La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

mai fetelor ce faceti?
vedeti ca bantuie un virus ...... nasol, ne da mai multe detalii Elena cand vine din spital ca e internata cu fata se manifesta cu varsaturi, mai mult nu stiu .... cica e plin spitalul de copii nici nu mai fak internari.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineata , multumesc tare mult fac o incercare acum
Dani

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Am reusit mi-am modificat si profilul trimit mesaj sa vad daca am reusit sa scap de cirnat. Multumesc mult Alina.

Liliana si Dani

[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=/627fscd&.dnm=6377scd.jpg&.src=ph]poze[/url]

Mergi la inceput

Am uitat ghilimelele . Mai incerc o data. Va rog nu ma bagati in seama.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Elena,sanatate la fetita! Si Sebi a avut niscavai virus care da 4 zile la rand febra mare si scade f. putin timp in urma medicamentelor,dupa care urca iar. Iar antibioticele nu au nici un efect asupra acestui virus!

Febra dispare dupa 4 zile,la fel cum a venit!

Cineva ma intreba candva cum fac merele coapte la microunde! Pai le tai ca pe cartofii pt. tocanita si in functie de cate mere am taiat,atatea minute le pun la microunde,iintensitate 800-1000w. Ex. 2 mere= 2 minute. Eu nu le pun nimic, dar se poate adauga scortisoara si zahar vanilat. Bine'nteles totul se pune in vase apropriate si acoperite!

O saptamana racoroasa!

Editez ca sa spun ca am vazut toate pozele cu copii, de fiecare data cand a-ti pus si vreau sa va spun ca sunt niste copii superbi! Sa ne traiasca sanatosi comorile!!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Liliana, am vazut pozele. Dar tu chiar ai un baiat mare ..... nu degeaba aud numai vorbe bune despre el. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

Elena, sanatate micutei. Si noi ne-am confruntat cu febra asa cum zicea Delphin, iar dupa 4 zile..... nimic. Oricum in afara de febra nu am mai vazut nici un alt simptom. Asteptam detalii de la Elena daca a primit in spital ceva explicatii.

Acum am sa va las ca am de despachetat bagajele ca noi am fost we asta o fuguta la mare cu bebita, dar nu a fost asa incantat cum speram. Era mai bine in bratele mamei decat pe nisip sau in apa..... asta e.

O zi buna sa aveti. Sanatate multa tuturor!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, mamicute!
Ne-am intors de la mare, ca vremea s-a stricat...insa tot am prins doua ture scurte de plaja. Fata mea a fost ca de obicei, un zgamboi si jumatate, a alergat de colo colo pana n-a mai putut, de dormit a dormit ok, da' cu mancarea...ioc!
Acum nu stiu ce nu i-o fi priit din cele trei fire de mancare, ca a dat in diaree si stau cu un morcov maaaaareee...
Nu va spun cand a vazut apa...n-am mai putut s-o scoatem de-acolo! S-a jucat in nisip, se chinuia sa aduca apa cu galetusa ca sa si-o toarne peste picioare...ce mai, lumea era a ei! Insa eu nu stiu cand voi mai avea putere sa repet experienta...ca ne-a fugarit pe amandoi de ne-au iesit ochii
Cristina, data viitoare nu vrei sa facem schimb de copii?

Va pup si mai veniti la un pahar de vorba!

Elena, sanatate multa la puiuta, sa se faca bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Cookie, vezi ca nu ne multumeste D-zeu nicicum?

Eu una sunt disperata ca al meu pui sta mai mult in gatul meu. Imi doresc sa fie mai intepat asa, sa nu fie fricos..... L-am pus pe nisip, a stat daca am stat si eu langa el dar numai cu mainile agatate de mine. Daca l-am lasat in picioare in nisip singurel, n-a miscat nici un deget de acolo, ziceai ca l-a batut cineva in nisip.... L-am dus la apa la fel. La mine in brate daca statea ii placea. Daca il puneam jos pe mal se suita speriat in ochii mei si ma tinea....de parca acum venea valul peste el.

Si ma gandesc si ca ar fi fost destul de dificil si ca la tine Cookie. Asa ca..... asta e. Ne dorim sa avem niste copii model.

Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Cristina am o colega care a fost anul trecut la mare cu fetita de aproape 2 ani. Cind intra cu copilul pe plaja o auzea toata lumea ca plingea in disperare si tot asa nu se dezlipea de mama. Anul asta in schimb nu a fost nici o problema, sau problema a fost ca nu putea sa o mai scoata de pe nisip.
Cu vorbitul mai ai rabdare o sa voreasca atunci cind vrea el,baiatul sefii mele a inceput dupa 3 ani si e destept foc.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hei, buna dimineata, pe unde sunteti?

Cristina, fereasca-ma Dumnezeu, nu sunt nemultumita...nu ma intelege gresit...Imagineaza-ti ca eu imi spuneam in sinea mea, cand eram insarcinata, ca voi avea o fetita bruneta, cu ochii negri(cum altfel?!), cumintica, pe care s-o imbrac in rochitele si sa-i fac moate...He, he, si uite ce-a iesit! O zvapaiata blonda, cu ochi albastri!
Maica-mea spune ca nici eu n-aveam stare cand eram mica(da' acum is cuminte! ), iar tat-su...era mica teroare in familie! Asa ca totusi...a luat ceva de la noi!

Mergi la inceput