La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua fetele,
Raportam primul coltisor
Da vrem sa ne mutam ca nu mai avem loc in 2 camere, deja suntem ingramaditi de nu se poate.
Se mai aude ceva cu intalnirea?
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Dayssy sa va "cresca " sanatos dintisorul heheheh , deja ma apuca invidia, ca Vlad are aproape 10 luni si nici urma de dinti.

mai da ce e lipsa asta de interes pe voi? unde ati disparut? eu una nu am cu ce sa ma laud, adika casa, calcat ,spalat , papa de beb si in rest stau toata ziua dupa fundul infantului (teroristului).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina iubito, am luat ieri balioara ( eu intelesem suport de balie), sper ca nu l-am deranjat pe sotul tau. N-am facut ca maimutica la geam, dar cum m-a vazut a si deschis usa. Foarte frumos s-a comportat ! Bravo ! Mul;tumesc inca o data ! Din pacate nu am gasit-o pe mama bebelusui acasa ..as fi vrut s-o fac si pe ea fericita ! Poate o gasesc azi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

hehe Laura am aflat ca ai luat cadita ....ca venisesi cu o sacosa , suportul de cada e alta treaba , ala il am si eu de la Cookie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

hello, hello, heloooooooo!
I'am back!

Ce fac fetele dragi??? Salutare la toate fetele si la puiutii vostri!!! Sper ca nu m-ati uitat
Va chinuiti cu o intalnire vad si nu reusiti.... probabil ca cineva acolo sus ma iubeste. Si asa cred ca am ratat una.

Despre mine ce sa va spun. Am reusit de ne-am mutat intr-un final dupa ce am stat vreo 2 saptamani pe la maica-mea.... Si abia acu am reusit de ne-am pus net. Asa ca de acu voi fi prezenta pe aici mai des... Razvan se simte super bine la curte. I-a revenit pofta de mancare de cand ne-am mutat, doarme bine, asa ca cel putin pentru el schimbarea e benefica. Cu mine e mai grea acomodarea dar ma descurc.

Cam astea sunt vestile despre noi. Acum va las ca ma maraie bebe. dar mai vb. Sunt pe aici de acum. Byeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Am fost ieri dupa amiaza in Gradina Publica...Foarte frumos: fanfara, au dat drumul la fantana, racoare, liniste....Apoi am fost pe Faleza si am stat la o terasa( prima experienta de genul asta pt Daria). A fost foarte cuminte, a mancat, s-a jucat cu balonul pe care i l-am cumparat...a rezistat o ora ! Pe faleza era aglomeratie mare, muzica data tare, dar Dunarea a fost o incantare, treceau barje si vapoare, un nene cu o barcuta facea tot felul de scheme...
Ce faceti in weekened ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Laura - frumoasa rochita da si fotomodelul...

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Laura- Cum fac sa pun niste poze si sa nu mai dau copy, paste la tot numele pentru linkul respectiv.
ex. La tine am vazut ca scrii poze fac clik pe poze si ma baga pe linkul dorit

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Seara buna, slaba miscare pe aici mai, ce faceti? petreceti? noi nu facem nik deosebit, plimbari, curatenie , nacare .activitati de we.

Liliana scrii asa: [ url = " aici dai copy /paste la tot carnatul ala care apare la pagina pozelor " ] poze [/url] toata treaba asta fara spatii

poze

Mergi la inceput