La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 3
alinam spune:
Neata zanelor!
Incep prin a lauda una bucata Dragos, frumushel si grasunel :)
Dayssy acum sa te tii....toata ziua o sa te auzi zicand doar"nu e voie acolo, nuaia, nu cealalta" hehehhe adika nu la priza, nu la cablu, nu la floare, nu se papa pamantul etc.
Eliza nici nu stii cat te compatimesc, dar cine o sa aiba casa frumoasa si curata la toamna? in septembrie zici? ok, te vizitam in octombrie-noiembrie hhihihi.
Eu ropun o intalnire saptamana viitoare ....asa ca sa aiba lumea timp sa planifice .....si merg mai departe si propun si o zi de ex: miercuri.
Laura sotul a plekat la munca dotat cu cadita ....sper sa ne vedem in zona, daca nu, il tragi de maneca: stii tu e singurul mascul aratos si simpatik din zona hehehe, ca el stie ca vii, a si daca ajungi dupa 6.30 si e usa inchisa faci ca maimuta la usa si iti deskide(io asa fak) heheehe ca orikum e acolo pana la 8 cel putin.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Ok Alina, azi fac ca maimutica !. Multumesc.
Bravo lui Dragos! Dayssy, faci bine ca vrei sa-l dezveti acum de leganat pe picioare....noi am scapat pe la doi ani, nu de alata dar avea deja peste 15 kg...si ne cam rupea !
Eliza, nu te plangeeee...Mie imi place la nebunie perioada asta: planuri, cumparaturi multe, tot felul de ganduri: cum o sa iasa, culoarea o sa fie chiar cea din catalog , vaza asta oare se mai potriveste cu .....Si tot asa ! Nu vrei sa facem schimb ?
La noi (adica in centru port ) a tras o ploaie !!!!!! La voi ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
N-am dormit azinoapte ca nu m-a lasat Dragos care avea o groaza de treaba cu mersul in 4 labe. de la 3 jumate pana la 5 jumate ne-a tinut treji ca sa ne arate ce poate el sa faca. Oare cat o tine nebunia asta?
Aveti idee de vreun apartament de vanzare de 4 camere in zona Tiglina, Mazepa, Centru?
Pt sapt viitoare e ok intalnirea miercuri.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
alinam spune:
neata!
Laura nu ai fakut ca maimutica ieri ........ am fost si eu acolo vreo jumatate de ora pe la 7 da imi era rau tare asa ca la 7.30 l-am ridikat pe tati spre casa.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Mii de scuze, Alina, am uitat ca ieri era ziua soacra mii...Poate reusesc azi. De ce ti-a fost rau ?
Iarasi am poze cu Daria. Vad ca nu aveti timp sa va uitati la ele, dar nu renunt si va invit din nou.
ELIZA MIRON spune:
Laura, eu m-as uita, chiar daca nu prea am timp, numai ca nush' ca are de nu merge!
liliana29s spune:
Laura nici eu nu reusec sa vad pozele!!!!
Liliana si Dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph
LauraFlo spune:
Sorry, acum cred ca merge !
cookie spune:
Laura, am vazut-o si eu pe Daria...scumpica de de, eleganta si frumoasa ca intotdeauna
Dayssy, vreti sa va mutati? Poate ar trebui sa apelati pe la agentii imobiliare, ca din auzite...e cam greu si dureaza.
Eliza, cum mai merge santierul?
Sa nu fii deprimata, acum e momentul de vise., cum zice si Laura..cum o s-arate...ce mobila...ce faianta...cum se combina...si eu as lua-o de la capat...da' sa nu locuiesc in casa, ca am tot avut santier cu noi locuind in mijlocul lui si mi s-a cam luat.
Fetelor, noi plecam weekendul asta la mare, am emotii cu mandra mea, daca nu i-o placea si o sa-mi faca figuri cu mancarea, cu somnul...ma astept la faze dintr-astea.
Ica 1975 spune:
va invit la o cafea sau la un ceai , veniti?
Liliac, eu cu pozele stau cam rau, cand am unele noi le pun, promit.
Laura, am vazut si eu pozele, am revazut-o si pe sora ta cu ocazia asta, Daria este o dulcica
dayssy, frumusel Dragos. Va doresc succes la "vanatoarea de case"
Eu am inceput sa iau ore de condus , imi place dar imi este si frica, am senzatia ca "agat" celelalte masini din trafic, drept care conduc cam incet. Am iesit pe autoruta la o sedinta si la cum conduceam eu de incet, cu 80-90km/h, parca stateam pe loc. Dupa ce am revenit in oras 50-60km/h imi parea normal si parca circulatia era mai umana.
Noi