La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 27

liliana29s spune:
Buna dimineata fetelor. Caldura mare azi. Dau asa un mesaj sa plimp subiectul mai in fata sa nu-l mai cautati 3 pagini.
Liliana si Dani
poze

cookie spune:
Buna dimineata si de la noi!
Alinuto, drum bun si distractie placuta la nunta!
Maine plecati?
Laura, gata pregatirile? Cum ti-a iesit tinuta?
Daria cum mai este?
Toate cele bune surorii tale, casa de piatra si muuuuuulta fericire!
Azi am o zi aglomerata...iar maine si mai si! Avem pomana pentru socru-meu maine...si tre' sa merg la o nunta si eu...da' ma duc doar la cununia civila(care o sa fie la Gradina Botanica, la Rozarium) si la biserica. Se marita o colega de-a mea de facultate, asa ca o sa-mi mai vad si alti colegi pe care nu i-am mai vazut de he, he....o gramada de vreme!
Va pupic si aveti grija cu canicula, sa nu va topiti!

alinam spune:
neata!
Cookie plekam duminika dimineata .....adika la 5 ,asa am hotarat :)
Laura cred ca imi scapa ceva, se marita sora ta? sambata?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

alinam spune:
a, Laura macar de curiozitate ai vazut ce preturi au la magazinul al de la pasaj ......eu am vrut sa imi iau anul trecut ceva de acolo , ceva foarte simplu si cel mai mik pret era 5-6 mil.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

LauraFlo spune:
Sorry, Alina, n-am intrat. Acum vreun an-doi am avut o curiozitate (bolnava) si am iesit socata...La preturi din astea eu fac soc...Dar am fost cu soramea la Alb si negru (in decembrie) si un corset, fusta si sacou faceau vreo 13 mil, acolo nu cred ca-s mai ieftine. Dar era tare frumoasa rochita: crem dulce, cu o dantela pe voal, putin asimetrica...Suuuuperrrr
Da, da, da se marita soramea(pacat ca nu puteti auzi si melodia)...petrecere mare in familion !
Cookie, Daria e mai bine. Am fost la pediatra si nu i-a mai dat injectii, i s-a curatat gatul, dar nu mananca nimic: de abia am reusit ieri s-o fac sa manace o banana si jumatate de iaurt, a ros niste covrigei vanilati cat a stat cu dadaca, laptele il refuza cu indarjire(nici macar nu poate sa-l vada), imi spune ca daca papa lapte vomita. Inca se mai trezeste noaptea plangand si ma roaga sa nu-i mai fac injectii....Eeeee, dar e tare mandra de rochita ei, ieri cred ca s-a probat de vreo 10 ori....Tare fudula mai este de "ochitza de pintesa".
Multumim de urari !
V-am spus ca am luat si noi toate virusul ? Entera viroza a fost diagnosticul Dariei. Asa ca, pe rand, eu, mama soramea si de ieri dadaca am data la rate si am facut multe drumuri la ...ieir dadaca a lesinat cand a ajuns la mine acasa, azi in cinci minute cat am stat cu ea a vomitat de n ori, asa ca am trimis-o acasa si saraca mama o are si pe Daria pe cap azi.
Va pup. sper sa mai intru.
P.s Alina sa te distrezi si sa aveti drum bum si bebe intelegator.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

ciristina_serban spune:
Neata.
Fetelor distractie placuta la nunta. Alina, sa aveti o zi racoroasa duminica, ca sa va fie drumul mai usor.
Cookie, cred ca va fi super la Gradina Botanica. Si eu am o nunta pe 2 sept cu stare civila acolo. Abia astept. N-am mai fost pana acum.
Noi suntem bine. Cu psihicul stam mai rau. DE fapt, ma refer la mine. Razvan e un copil razgaiat, care nu vrea sa ma asculte. Cand i se pune pata pe ceva urla ca uapucat si pana nu obtine ce vrea nu tace. Asa ca tre sa fac un regulament si aplic niste schimbari ca eu nu mai rezist. GATA. M-am plans!
Va pup si sa aveti o zi buna!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Crisa-77 spune:
Alina,cred ca va este greu noaptea.Noi plecam asa pt ca Andrei doarme si nu mai facem pauze de masa.Dar pt ca tu alaptezi poti pleca oricand.Drum bun si distractie placuta!
LauraFlo ,imi pare bine ca micuta s-a insanatosit,dar imi pare si rau sa aud ca v-atiimbolnavit toti..Casa de piatra surorii tale!
Cristina , si mie mi-e frica de crize din astea cu copiii.Sper sa nu faca asa Andrei....,cu toate ca ...,dupa cum se manifesta de pe acum...,ar trebui sa ma pregatesc pt mai rau.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi

korinna spune:
Buna fetelor!!
Incepe We!ce bine.
Noi nu cred ca ne trezim asa dimineata sambata .La 9,30 e cam matinal pentru noi.
Crissa 77...baieteii plang cand fac pipi si atunci cand au fimoza si nu mai au pe unde face pipili.Ar fi bine sa te duci sa-l vada si un chirurg la Spitalul de copii.Isi dau seama pe loc daca asta e motivul.
LauraFlo..voi nu stiti ca eu am fost internata cu Mihai in spital acum o luna cu enteroviroza din asta???Era plina terapia intensiva.Numai cu copii cu simptome din astea.Vomau si diaree.Febra.
Eu am tras-o rau de tot.Asta pt ac e prea cald..si se dezvolta tot felul de microbi!!
Eu am o gramada de treaba in we asta.Va pup si va urez toate cele bune!

ciristina_serban spune:
Neata!!
Pagina 4?????? Ia poftiti la povesti!
Fug sa-mi trezesc bebu ca deja trebuia sa fim in Gradina publica!
Am plimbat un pic subiectul.
Va pup pe toate!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)

mihaelabeldimanescu spune:
buna dimineata fetelor!nu ne-am mai auzit de mult. mi-a fost tare dor de voi.am citit aseara ultimile noutati de pe forum si am ramas putin surprinsa.pentru anumite persoane cred ca nu s-au inteles anumite lucruri.am discutat apoi si cu Eliza la telefon si ea a avut aceeasi reactie de surprindere la adresa unor cuvinte care au fost interpretate in mod gresit.
eu cred ca ar trebui rezolvate aceste neintelegeri in particular fara "a spala rufele in public".
va pup dulce atat pe voi cat si pe cei mici.