La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare gasca. Scuze ca nu am reusit sa mai intru pe aici sa scriu cu toate ca urmaresc ceea ce scrieti.
Noi ne pregatim de intalnirea cu bebe. Sper ca in prima saptamana din septembrie sa ma programeze la cezariana ca m-am cam plictisit de asteptat.
Acum vreau sa va intreb cate ceva...
1. Stiti care mai sunt scorurile care se dau la doctori ptr cezatrina?
2. Dupa nastere e musai sa imi caut un medic pediatru? Daca aveti vreu nume a vreunuia bun poate ma ajutati si pe mine ca nu cunosc deloc pe nimeni si in general nu am auzit decat vorbe urate despre pediatrii din Galati in general...dar cum nu ma pot muta in alt oras poate ma ajutati.
3. Trebuie sa incep sa fac cumparaturi ptr bebe si ma gandeam poate ma ajutati si cu asa ceva. Stiti pe unde gasesc lucrusoare de calitate dar mai ieftine...caci trebuie sa imi programez bugetul cat mai bine si nu vreau sa raman fara bani..

Va citeam si in paginile trecute am descoperit ca aveti aceleasi idei ca mine cu deschiderea unui centru de joaca ptr copii. Imi doresc ff mult sa imi aduc contributia la asa ceva si sper ca in curand vom gasi in GAlati asa ceva pentru toate buzunarele si ptr toti copii.
bubutzu cred ca cel mai bun magazin cu lucruri deosebite de ocazie si la preturi cat de cat convenabile e Dolce Vita din Tiglina I.

In rest numai bine la toata lumea si pupici la bebeii vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Fetelor ,ne pare tare rau ca nu am ajuns in Gradina.Tati a plecat si nu a mai avut cine sa ne aduca.
Korinna ,fimoza este exclusa-a avut sonda la operatie.
Si sa va spun ultimile noutati:s-a trecut de la telefoane la mesaje cu jigniri si amenintari de genul"o sa-ti para rau".Sau :ma retrag de pe forum sa-i fie bine lui Andrei.De ce i-ar fi bine lui Andrei daca s-ar retrage cineva de pe forum?!?
Dar sa lasam astea deoparte.Am un copil catre care trebuie sa-mi canalizez toata atentia.Mai ales ca plecam saptamana care vine spre Tg.Mures.Sper sa nu ne imbolnavim pana atunci.
Sper sa reusesc sa ma intalnesc cu voi curand.
de la noi pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Buna la toata lumea,
desi nu sunt din Galati permiteti-mi sa ma adresez celei care a putut face un lucru atat de josnic sa ia banii micutului Andrei si apoi sa si ameninte::Draga mea,Krys nu e singura pe lumea asta si ar fi bine sa incetezi cu obrazniciile..Oamenii au dat banii pentru micutul Andrei ,nu ca sa mergi tu in concediu sau sa-i cheltui..Ai bunul simt si inceteaza sa mai o jignesti pe Krys,a trecut si asa prin prea multe..Daca vrei sa te iei de cineva si sa arati cat de tare esti ,cauta pe altcineva..Uite,numarul meu il gasesti la Krys sau mi-l poti cere personal si ameninta draga cat vrei..sa vedem ce va iesi..Poate vei avea vreo suprpriza!!Asa ca lasa tupeul si mergi si pune banii in contul parintilor lui Andrei,pentru ca acest copil chiar are nevoie de ajutor..Si roaga-te la Dumnezeu ,ca tu si familia ta sa fiti sanatosi si niciodata sa nu fi in situatia lui Krys si cineva sa-ti faca mizeriile pe care tu i le faci ei..
O mamica furioasa

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Vad ca s-au incins cam tare spiritele si nu-mi place deloc, sint convinsa ca nimeni nu a avut nici o intentie rea, nu m-am lamurit inca cine pe cine e suparat exact si nici nu vreau sa stiu sint sigura ca eventualele neintelegeri se pot rezolva pe cale amiabila si fara amenintari si jigniri inutile. Fetelor hai sa nu ne mai certam (nu pentru asta e acest subiect deschis) va pup pe toate si sint convinsa ca o sa depasim problemele .
A fost foarte frumos in gradina, Crisa i-mi pare rau ca nu ai mai reusit sa ajungi.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nici eu nu am inteles cine pe cine a suparat ...poate ne explicati si noua sau poate e mai bine ca totul sa ramana la nivelul acesta, fara ca noi sa stim prea multe ...Oricum ar fi bine sa discutati in particular.

Eu sunt acasa , Daria vrea in Gradina Publica, merge cineva cu noi ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Am vrut sa-ti raspund si tie giuliaella dar m-am necajit dupa ce am intrat la subiect si am mai citit din postari si am uitat cu totul.
Nu e cazul sa te inscrii la un pediatru, eu m-am mutat dupa ce am nascut la un nou medic de familie si l-am inscris si pe Dani tot acolo. Sint inscrisa la Cocu Valentin de care sint extrem de multumita e foarte bine pus la punct cu toate noutatile. Din cite stiu sotia domnului doctor este pediatru dar chiar nu a fost cazul sa apelez la alt medic de cind sintem inscrisi la domnul doctor.
Daca te intereseaza are un cabinet particular in Doja la C2 la parter unde poti sa-l gasesti. Daca esti inscrisa la el nu te costa nimic chiar daca vii la cabinetul particular cu bb si-ti repet e foarte atent cu copilul control superamanuntit are si ecograf la cabinet. Mie in spital toata lumea mi-a spus ca are piciorusul nu stiu cum si o sa trebuiasca sa-l pun in ghips ,doctorul Cocu la asezat intr-un fel a zis ca unghiul la picior sta cum trebuie si nu are nevoie de ghips si chiar a avut dreptate .

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Giuliella, sa ai nastere usoara, si recuperare rapida!!
Parerea mea este ca pentru inscrierea bebeului la medic pediatru sa ai ca si criteriu de alegere apropierea de casa, pentru ca acolo iti trebuie sa mergi destul de des in primul an cu copilul pentru controalele de rutina si vaccinari. Pentru alte situatii, de la caz la caz, sper sa nu fie insa nevoie. In cazul nostru, in timp mi-am dat seama ca lumea medicilor pediatri se imparte intre cateva curente, depinde care pe unde s-a format, ca si centru de specializare. Am fost nevoita la un moment dat sa merg la mai multi doctori pentru aceeasi boala, au fost 4 care n-au reusit sa vindece copilul, dar al 5 lea a reusit. Dar tu, pentru inceput, n-ai nevoie decat de un doctor sau o asistenta care sa te invete ce si cum cu ingrijirea nou nascutului CORECT. Sunt multi care dau sfaturi gresite, din pacate, dar ai posibilitatea sa te informezi acum si sa alegi ceea ce e bine pentru voi.
Cat costa cezariana: fiecare cat poate. Limitele erau, in 2003, intre 3 si 5 milioane, dar si cateva cazuri izolate de 6-7 milioane, cat si extrema opusa, desigur. Cu cine vei naste? La ce spital? Trebuie sa ai niste bani si pentru perioada cat stai in spital. La a doua nastere, eu mi-am adus laptele praf de acasa, ca stiam ca altfel trebuie sa ma rog de asistentele de acolo. Din fericire, nu prea a fost nevoie, al doilea copil fiind mai putin "nervos" in ceea ce priveste lapticul.
Pentru primele saptamani, nu ai nevoie de foarte multe lucruri pentru bebelus. Ca si locatii de magazine, cred ca nu exista cartier care sa nu aiba cateva. Preturile sunt cam aceleasi. Totusi, stiu ca in depozitele din Micro 40 au preturi mai mici.

Atentie pentru deseara, cica ne paste o furtuna.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Buna fetelor,
imi cer scuze daca replica mea sa inteles gresit:nu am intrat sa ma cert sau sa amenint,ci doar m-am adresat celei in cauza sa inteleaga ca Krys are multi prieteni..
Am sa va lamuresc eu ce s-a intamplat...Voi,fetele din Galati ,ati strans o suma de bani acum ceva timp in urma(o luna si ceva-doua)pentru ajutorarea micutului Andrei...si ati apelat la "bunavoinata"unei persoane de a pune acesti bani la banca..ei bine nici pana in ziua de azi micutul Andrei nu a vazut acesti bani(nu vreau sa fiu rea,dar sa fim seriosi in 5 minute faci o depunere in banca si in max o zi banii se regasesc in cont)...Au fost saptamani cand Krys a avut nevoie ca de aer de bani si inca vor avea nevoie pentru ce va urma..Eu inteleg ca pot aparea probleme,dar cum persoana care a luat banii a fost atat de "receptiva"la strans,daca avea o problema putea ruga pe alta dintre voi sa faca depunerea..Au trecut deja 2 luni fetelor..Sa cautam scuze celui/celei care a facut un asa"gest"imi pare naivitate..si mai ales obraznicia de a ameninta si a o deranja pe Krys...
Stiu ca majoritatea dintre voi care aveti copii sanatosi nu realizati norocul care il aveti si poate va este greu sa intelegeti prin ce trece Krys,dar va cer pentru un minut sa va ganditi cum v-ati simti voi in locul ei,fiind amenintate si primind telefoane si mesaje jignitoare cand copilul tocmai a trecut prin cel mai mare hop al vietii..
Eu inca sper ca respectiva va reveni la sentimente omenesti si ii va da micutului Andrei ce i se cuvine si va inceta cu jignirile..daca nu vreau sa ii amintesc ca pentru insusirea de foloase necuvenite si amenintari(dovedite.ex.mesajele trimise) exista lege...
va multumesc pentru dreptul la replica si sa ne reamintim ca traim totusi intr-o tara libera unde avem dreptul sa vorbim deschis despre nedreptatile din jurul nostru..si mai ales nedreptatile facute copiilor
o mamica furioasa

Mircea si Anne

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Liniana si Vilma, multumesc pentru raspunsuri. Eu am sa nasc la judetean cu dr. Dimitriu. Am inteles ca nu prea asteapta bani dar ca sa fiu sigura trebuie sa ii dau ceva. Am inteles ca in spital nu am nevoie sa am pentru bebe nimic asa ca nu am preagatit decat niste fese de tifon si vreau sa iau niste Baneocin care am inteles ca e bun ptr buric.
Despre medicul de familie..am unu..de fapt o doctoreasa da nu stiu cat de disponibila e in cazul in care vreau sa o chem in miez de noapte, mai ales ca se stie ca durerile sau febra apare in general noaptea, si atunci as vrea sa am siguranta ca vine daca o chem. Iar in cazul in care o sa am nevoie si de un medic pediatru bun chiar vreau sa aflu care vi se pare mai bun dintre cei de la spitalul de copii.
Despre hainutele de copii..Am fost in depozit si au niste preturi de nu se poate pe acolo, insa ieri am fost in piata mare si am descoperit niste standuri cu lucruri frumusele si mult mai ieftine decat in depozit. oricum nu vrweau sa iau multe ca nici nu stiu exact cat de grasun e flacaul meu. Trebuie sa iau macar strictul necasar ca sa le spal si sa le am in prima faza cand iesim din spital.
Va pupacesc si va doresc o zi mai racoroasa..

Iulia si BB Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

giulliela Nastere usoara!!! D-na dr. Dimitriu e o tipa super de treaba, adica cel putin in cazul meu s-a dovedit a fi un medic excelent!! In ceea ce priveste banii, eu n-am facut cezariana... si cand am vrut sa cotizez nici nu a vrut sa "discute"...pur si simplu nu a primit absolut nimic!!! Asta era acum 3 ani...
Despre pediatru...care sa vina in miez de noapte, eu nu am auzit. Poate or fi, dar nu stiu nimic despre un astfel de medic. Imi pare rau
Hainute: sfatul meu (nu stiu daca e din cele mai bune) e sa nu luati prea multe, adica sa va pregatiti cat de cat dar sa nu faceti "abuz". Bebe oricum va creste fff repede + ca lumea/prietenii vin in rodin tot cu hainutze. Cel putin asa a fost la mine. Iar apoi, vine botezul...Eu am avut hainute pe care nu le-a imbracat niciodata si chiar imi parea rau ca nu am avut ocazia sa le poarte... Tu faci cum crezi ca este mai bine.

Si acum...cel mai fierbinte subiect: despre Crissa si Andrei. Nu stiu de ce s-a ajuns la situatia asta si nu inteleg de ce nu au ajuns banii pana acum la copilul care avea nevoie de ei. Noi i-am strans cu inima larga si daca stau si ma gandesc deja s-au scurs 2 luni, adica de pe 15 iunie, cand noi ne-am intalnit, si pana acum. Cum sa nu ajunga banii nici pana acum la ea??? Nu stiu la cine sunt banutii, nu stiu de ce nu s-a facut ceva in sensul asta, dar eu ma declar usor revoltata!! Si daca una dintre noi a avut asa un "curaj" de i-a trimis mesaje urate, cu atat mai grava este problema. Ar trebui, noi fetele care NU am avut probleme mari cu bebelusii sa ne gandim un pic si sa ne punem in locul ei. Ceea ce este crunt, din punctul meu de vedere, este ca fata n-a cerut nimic de la noi! Noi am facut-o pentru ca am vrut!!! Si acei banuti ar fi trebuit sa o ajute, nu sa ii aduca din nou lacrimi si necazuri! Este absolut justificata reactia ei si dorinta de a nu mai veni cu inima chiar deschisa catre noi! banii nu au fost f multi dar ar fi fost suficienti pentru a "rezolva" o problema minora...
Crissa Din mesajul anterior te-am exclus...dar... sa stii ca suntem fete bune! Nu stiu cine ti-a facut asa o "mizerie" si este pacat sa s-a intamplat, dar trebuie sa intelegi ca nimeni nu are pile la Dumnezeu si poate ca atunci cand ii va fi ei greu, se va gandi la raul pe care ti l-a facut tie.
Pana acum m-am abtinut sa scriu, ca sa nu creada cineva ca as avea ceva cu cineva, dar deja vad ca problema se perpetueaza si nu este deloc placut.

Asta e fetelor, sunt trista si revoltata. Probabil ca este si justificata...

Mergi la inceput