La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 26

cookie spune:
Pai, daca o simpla consultatie costa atata...imi imaginez cat o costa o plomba sau o lucrare...
Oare cine si-o face dintii acolo?

Crisa-77 spune:
Noua ne-au iesit analizele bune la urina.Andrei nu are nimic,dar tot tipa cand face pipi.Analizele bune,pacientul mort.
Doamne fereste!!!Ce are?Nimic.Analizele sunt bune.
Liliana ,telefonul a trecut.Nu-mi mai aduce aminte.
Alina ,noi cand plecam la Tg.Mures,de obicei plecam dimineata pe la 3-4 sa fie racoare.Nici Andrei nu suporta caldura.Incearca ,poate merge.
Liliana , poate venim si noi sambata.Nu promitem,incercam.Aveti vreun punct de intalnire,sau va cautati toata Gradina???pt voi toate.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi

vilma spune:
Cookie, nici nu mai stiu, eu sunt tot timpul calare pe masina, iar daca zici ca avea capul scos pe geam, cred ca eram opriti, nu in mers, caci nu le dau voie. Eu nu prea ma uit la masinile din trafic, in general, doar asa, sa fie ceva deosebit si sa-mi atraga atentia.
Corina, nu am raspuns la intrebarea ta cu plasele de tantari. Noi nu avem deloc.
Liliana, mi se pare ingrozitor de scump, pare a fi o pacaleala cu clinica Dental. Imi pare rau ca ati avut asa o aventura. Sper sa nu aiba consecinte naspa pentru dantura definitiva.
Noi o sa plecam vineri la Valcea, asa ca nu suntem in GL pentru plimbarica din gradina publica. Cat despre drum, oricum e greu, eu am probleme cu Anca pentru ca are rau de masina, iar Tudor nu vrea sa stea in scaunel. Fac mizerie si scandal in spate. Alina, ia si tu perne pe bancheta, il mai culci, il mai distrezi cu o jucarie care face zgomot....sper sa nu fie chair asa de greu. Nu te sfatuiesc sa mergeti pe autostrada Bucuresti-Pitesti, ca e cosmar, si nici pe centura Bucurestiului. Chiar, ce traseu veti avea?
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

liliac1 spune:
La 9 jumate dimineata fetelor??? Pai fii-mea la ora aia, daca are chef sa deschida un oki, de bine, daca nu..se intoarce pe partea cealalta, tratandu-ma cu sictir: mamiiiii, lasa-ma sa dooooooorm!
Nu prea suntem matinale din pacate
Laura Sa aveti grija de voi si va doresc muuulta sanatate. Tare-i aiurea ca toate se aduna parca de-odata dar sa speram ca trece cat mai repede.
Crissa Poate ca e modul lui de manifestare, ca sa anunte ca face pipi, un fel de ritual de-acum...chiar nu stiu ce sa zic Sper totusi sa nu mai fie nimic grav!
Tizo Cum, mai, sa ramana frumusete de baiat fara dintzoc??? Offf, mititelul!! Si cand vad ce preturi sunt la stomatologie mai ca-mi vine sa-mi trag una-n freza ca la vremea mea n-am ascultat de taica-miu ca asta iesea din mine, si primeam toti copiii gratis! Dar...am gresit meseria...
cookie Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt stresata rau!!! Plus ca am un copilot cicalitor rau de tot. De fiecare data cand conduc are grija sa ma chinuie...dar o sa invat eu pana la urma. Nicio luna n-am de cand am capatat permisul, raman optimista si plang in sinea mea . As umple o pagina cu greselile de incepator pe care le-am facut...dar ar fi plictisitor aici...
alina Ce curaj aveti!!!! La un asa drum eu nu stiu daca m-as incumeta, cu copil mic in brate. Macar ia un ajutor dupa tine. Sa ne spui cum v-ati descurcat, ca sa stim si noi, pe viitor.

liliana29s spune:
Pai asa pentru inceput cred ca o sa ne gasim linga fintina din mijloc, nu am stabilit inca nimic exact. A meu se trezeste la 8 intr-un caz fericit ca mai face uneori ochi si pe 6,30-7. Am spus 9 jumate ca mai tirziu e mai cald si chiar daca e umbra acolo nu o sa am chef sa alerg dupa el in caldura.
Liliana si Dani
poze

alinam spune:
neata!
toropite de caldura?
Acum sa raspund: nu am cum sa lipsesc de la nunta, mireasa imi e prietena de 22 de ani, in plus ea pt nunta mea a venit special din italia asa ca nu se pune problema sa lipsesc. sa il las pe bb acasa si la asta m-am gandit dar nu cred ca rezista psihic vreo bunika cu el atata timp, plus ca lapte nu bea delok din biberon si de adormit tot cu tzitzi adormim.
Crissa m-am gandit si eu la plekatul dimineata dar .....sculat dimineata, drum lung, toata ziua sa ma tin dupa nunta si seara crezi ca mai sunt buna de ceva??? plus ca sotul a doua zi dimineata conduce inapoi ....... :( am zis ca plekam pe la 2 , criminal nu? ca sa prinda bb somnul de pranz pe drum, nu stiu ce sa zic mai vorbesc cu familionul pana atunci sa vedem cand plekam exact.
a, luam o bunika cu noi, numai ca e bunika aia bolnava, imi e sa nu imi faka si ea probleme de drum de la caldura :(.
Laura nasol de tine cu criza, pai se poate sa fie probleme mai veche si sa dai vina pe stomac, ia fa tu o eco sa vezi exact ce ai, la fel zicea si Ele ca o doare stomacul, greata, s-a dus la eco si defapt are o fiere puturoasa, ca pacatoasa de fiere te doare de zici ca e stomacul, asa am zis si eu initial ....... dar in afara de asta partea buna e ca eu am ajuns la marimea 40 la haine, mai nou mi se spune scrumbia, sotul mereu imi zice ca m-am uscat prea tare, aseara am fakut niste probe cu rochiile pe care vreau sa le imbrac ( ma rog, nu ma pot hotara cu care ) si una e lunga, neagra si mulata, are si ceva voaluri deasupra, da pana sa pun voalurile (de obicei alea se pun sa mai acopere una alta) aratam ca un paianjen hihihi.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

alinam spune:
a, am uitat sa spun ca nunta e la Targoviste pt ca el, mirele e din Targoviste, ea din Galati, s-au cunoscut in Italia si din pacate pt noi ....nunta e la Targoviste ......mai bine o faceau in Italia :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

bubutzu spune:
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati !
Sunt din Focsani si as dori sa vin in Galati sa-mi cumpar o rochie de seara pentru o nunta.
Rugamintea mea e sa-mi spuneti va rog ce magazine merita vazute si cam pe unde ar fi ( un punct de reper);
Am dat o cautare pe google dar din pacate doar 2 magazine au site: Agnes Toma si Brumi Har ( str. Tecuciului, nr.3)
Multumesc anticipat !
Cristina

liliac1 spune:
alina Distractie placuta si un drum cat mai usor!!
bubutzu Pai daca iei toata Ada Marinescu (daca stii orasul cat de cat), dai din magazin in magazin, cu tot felul de chestii dragutze de ocazie. Adica ai de unde selecta. Zona asta, tine de la Spitalul judetean, pana la iesirea spre Braila, aproape. Apoi, ar mai fi pe Balcescu inca un magazin cu rochii de mirese si alte ocazii. Daca vrei, iti putem explica pe larg cum se ajunge, depinde si cu ce vii...tren, masina, maxi-taxi...
Mai sunt si altele, dar magazinele astea sunt mai la strada, sa zic asa...

LauraFlo spune:
Liliac, are dreptate. Cred ca si magazinul Modern trebuie mentionat, dar in Ada Marinescu ( sau Micro 18, dar cel mai bun reper este Spitalul judetean, cum bine spunea si Liliac ) abundenta este maxima. Chiar astazi am vazut la magazinul de langa pasaj (al Irinei Schrotter cred ) o rochita superba... Succes la cumparaturi, Bubutzu !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004