La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 25

liliana29s spune:
Buna dimineata la toata lumea!!
Nu am mai intrat deloc in ultimul timp la voi si-mi pare taaaare rau vad ca am ratat ceva intilniri si evenimente. Va rog eu mai trageti-ma de mineca pe mail daca se mai face o intilnire.
Sa va zic de puiul meu. E bine frumos sanatos si fara un dintisor. Un copil de 5 ani la trintit jos pe ciment si i-a crapat tot dintele, radacina care mai ramasese i-am scoso la stomatolog. Asta sa intimplat acum 2 saptamini cind eram la tara, de atunci avem un pui stirb de un dintisor in fata sus. Pina pe la 5-6 ani asa o sa fie.
Am fost ieri cu el la clinica aia noua Denta de vis-a-vis de banci sa vad daca pot sa mai fac ceva si mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si sa astept sa-i creasca. Pentru ca sa uitat 1 min. (fara exagerare) in gurita lui si pt. raspuns ne-a taxat 500.000 ROL ca atit costa o consultatie.
E inebunit dupa povesti si ma birie intruna cum taie el capul la balaur si cum tine sabia si face viiiijjjj cu sabia si e taaare viteaz si "nu-i e fiica". Vorbeste tooooata ziua dar noi ne bucuram ca nu are volumul puternic. Ne inebuneste cu intrebarea "Ce fatzi acoio?"(ce faci acolo?).
Roxana cum e cu cresa ? nici nu stiam ca sint crese in Galati , ce program au ? Mai am sanse sa-l inscriu ?
Crisa, i-mi pare tare rau ca ai puiutul bolnavior,ce face cum se simte ? Ce fel de om a putut sa-ti dea asa un telefon?? eu nu am stiut de tine ca nu am mai intrat de mult dar cind am intrat mai inainte si am citit mi sa facut rau efectiv. In loc sa te felicite pentru curajul si optmismul cu care lupti pt. puiul tau trinteste niste vorbe fara sa gindeasca. Multa,multa sanatate la puiut m-am uitat la pozele lui e un dulce, un ingeras nevinovat si scump. Pup minuta si burtica la brotacel.
Liliana si Dani
poze

korinna spune:
Buna dimineata!
Noi am fost aseara pe faleza,cu tot cu cupii.Am prins finalul manifestarii si artificiile.cel mik a fost superentuziasmat de artificii.
Dragut,dar aglomerat.
liliana29...sunt 2 crese in Galati.Una e in Micro 19,dar nu ti-as recomanda.E foarte naspa.Nu te lasa cu haine de acasa,nu au dotari:pe jos e linileum,nu am tv,nu au jucarii.E foarte nasol.Eu am incercat sa-l duc pe cel mic,bineinteles ca-l luam seara,dar e foarte nasol.S-a imbolnavit ,a luat de acolo nu stiu ce virus ca voma si facea diaree.Nu mai mi-a trebuit.Mai bine dai bani la o femeie sa stea cu copilul.
Nu are nimeni nici un raspuns la intrebarile mele legate de plasa de tantari?
O zi buna va doresc!

alinam spune:
neata!
mai se anunta canicula adika temperaturi pana la 37 de grade ziua si 24 noaptea de joi pana marti si nu as fi disperata dar duminika mergem la o nunta la Targoviste cu bb dupa noi si cu dacia din 84 care nu are aere .....valeu o sa mor, eu hai ca suport da ata mik e rau tare de caldura ,are oroare de masina (tot de la un drum lung pe calduri) nici nu vreau sa ma gandesc.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Tare buna cafeluta ta Cookie pentru nesomnul meu din ultimele zile, dar ...nu prea merge la criza de fiere pe care am facut-o azi noapte!
Alina, draga mea, acum inteleg taria cu care urmezi regimul alimentar impus de fierea bolnava: CRIZELE SUNT NASPA RAU DE TOT ! Bineinteles ca eu am suspectat un inceput de ulcer ( ca de' cu stomacul ma stiam in pioneze) dar pana dimineata m-am lamurit. De la doua felii de pepene mi se trage !
Va dati seama ce bine m-am distrat eu cu copila dand la rate, vaitandu-se de injectii mai ales ca de la doua a vrut s-o legan pe picioare...N-am dormit decat 3 ore azi noapte, iar acum sunt la serviciu...Saraca sora mea insarcinata, mireasa peste 2-3 zile (ea ii face injectiile ficamii )....cred ca o sa dormim cu capul pe masa sambata toata familia !
Alina, chiar ca va fi greu in masina cu bebe, chiar daca era mai racoare tot greu era.... Tu vrei sa-l iei cu tine pentru ca il alaptezi ? Stii, cand o alptam pe Daria, am plecat 4 zile la munte. Ea ramas cu mama care i-a dat sa pape biberon, iar eu cu o pompita de muls am prestat la orele de alaptat. A functionat la noi, dar eu nu puteam s-o iau pe Daria cu mine. Mi se pare cam mult stres si oboseala din partea voastra pentru o nunta...Chiar trebuie sa va duceti ? Crezi ca nu te-ar intelege ? Zic si eu, ...ca mi se pare imposibil sa te distrezi dupa atata drum cu bebe enervat de caldura...Dar voi stiti mai bine. Sorry ca mi-am dat cu parerea.
Corina, ma bucur ca v-ati distrat ! Felicitari si pentru noua casa ! sa fiti sanatosi si fericiti ! Despre plase nu stiu nimic, ca le-am facut odata cu fereastra. (dar daca afli spune-mi si mie please ca la baie nu am plasa-am considerat ca nu ne e necesara, dar acum ne-am data seama ca ar cam trebui)
Liliana, felicitari lui Danut! E un dulce !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

cookie spune:
Laura, sora ta e insarcinata??? Felicitari si o sarcina usoara!
Ce saptamana mai aveti si voi...bolnavioare, of, of! Tu cum ai descoperit ca e vorba despre fiere?
Alinuto, da' ce cauti, fato, tocmai la Targoviste?
E musai sa mergi la nunta?
(Pun si eu intrebari stupide, banuiesc ca-i musai, daca plecati...)
Distractie placuta! cat se poate...mai luati si vreo bunica in deplasare cu voi ca sa stea cu bebu noaptea?
Liliana, cum a suportat Dani vizita la stomatolog? Si sa-i scoata radacina...cred ca n-a fost tocmai placut pentru el...mititelul.
Ma gandeam sa merg si eu cu fiica-mea care si-a spart unul dintre incisivi(s-a spart un coltisor si cred ca o cam doare, ca evita sa mestece cu dintisorii din fata), da' ma gandesc c-o sa-mi spuna cam acelasi lucru...
Si...mai, 500.000 pentru o consultatie? Si la copil??? Pai la copii nu e gratuit???

LauraFlo spune:
Cookie, n-am ajuns la doctor ca sa-mi spuna exact ce am...dar s-a lasat cu greata si vizite dese la vecinu' Costica....asa m-am prins.
Nu m-am prins din prima, dar acum da, asa ca te intreb: erai la volanul masinutei noi cand l-ai vazut pe Tudor al Vilmei? A venit ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

liliana29s spune:
Cookie - aparent nu e gratuit la copii sau cel putin nu la clinica aceea . Dental se cheama clinica e o cladire noua si f.frumoasa vis-a-vis de banci. Si sincera sa fiu daca-mi cerea undeva pina in 200 de mii, zau ca nu mai spuneam nuimic dar sa-mi ia 500 numai pentru ca sa uita 1 minut in gura lui si mi-a spus ca-i totul in regula i-mi pare superexagerat. Mi-a facut si bon ca de ieri ma tot uit la el si nu-mi vine sa cred.
Laura - multumesc mult si Daria ta e o frumusete si o dragalasa
Liliana si Dani
poze

liliana29s spune:
Am uitat sa va spun am aranjat cu Cristina Serban sa ne intilnim simbata dimineata pe la 9,30 cu copilasii in Gradina Publica. Aviz amatoarelor .
Liliana si Dani
poze

cookie spune:
Mai Laura, ce vigilenta esti......da' noooo, n-a aparut inca...cica s-a mai prelungit termenul
Poate o s-o am pana de Craciun
Si oricum, n-aveam eu curaj sa ies in traficul ala infernal-chiar ma gandeam ca nu m-as fi descurcat, mai ales ca dupa semafor, cand sa facem la stanga, a trecut pe rosu un tip cu un copil de mana si altul mic in brate ,chiar pe langa botul masinii, fara se se uite...cred c-as fi sucombat instantaneu! Imi faceam o mie de probleme: daca...daca...
Cred c-o sa fiu sofer de duminica...sau de bere ...sau de sosea libera
Chiar, Liliac, la tine cum mai merge ?

cookie spune:
Liliana, am veni si noi, dar sambata avem pomana pentru socrul meu...
Poate data viitoare!