La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!!!!!!!!

Oana nu stiu nimik de dr. Botezatu, sorry.

ce fak mandrele? va reveniti cu greu dupa we?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare,LauraFlo.De faptul ca e plin Galatiul de copii bolnavi,iar stiam.Noi suntem la curent de obicei cu astfel de vesti.
Liliac1,nu stiu ce sa zic.De fapt voi nu sunteti vinovate de nimic.Va multumesc pt tot.A fost un telefon pe care incerc sa-l uit si voi sta totusi cu capul jos.
Sa traiti cu numele Marii si Mariani!Sa fiti sanatosi,fericiti,norocosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!
La multi ani pt maine!
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna, fetelor. Am vazut si eu mesajul Crissei de sambata, dar nu pot comenta, deoarece n-am reusit sa contribui la suma stransa. Insa pentru Crissa, pentru faptul ca duce in fiecare zi o lupta, trebuie sa-i spun: imi pare rau ca trebuie sa treci prin acest necaz, dar tu, cea care duci asemenea povara, sa ierti si sa uiti, pentru ca nu merita sa-ti faci sange rau. Tu ai alte prioritati acum.

Trebuie sa va spun ca si noi am patit-o in we asta, copiii s-au stricat la burtici. Si mie mi-a fost rau, cred ca fierea.
Daca as prinde pestisorul de aur care sa-mi indeplineasca 3 dorinte, prima ar fi sa avem sanatate toata viata, sa nu mai suferim niciodata de nimic.
Cred ca a 2a si a 3a ar fi sa imi mai implineasca cate 3 dorinte...:P
Va doresc o zi buna.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Nu am mai avut timp demult sa postez.Acum ma mut si tot smotruiesc..tot aranjez..sunt mereu obosita.
Vroiam sa va intreb ceva poate ma ajutati
UNDE POT FACE NISTE PLASE PENTRU TANTARI MAI IEFTIN?E vorba de plase pentru termopan.
Stiu ca variaza intre 350.000-500.000.dar unde sa le gasesc pe cele mai ieftine???

Va rog daca ma puteti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

A...vroiam sa va intreb:CE STITI DESPRE SCOALA 25?
Am mutat pe Mihai la Scoala 25.O fi buna scoala asta?
In mare ma bucur ca e in cartierul asta apartamentul.Ajungem repede in centru,la faleza,in Gradina Publica.
dar nu va zic cat am cheltuit...cu mobila...amenajarea..si inca.....mai avem o gramada.
In schimb ma simt foarte obosita.Dimineata la serviciu.....seara repede la ap meu...smotru...frecaneala....apoi pe 8 seara acasa unde inca stam la maicamea..fac mancare...mai bag ceva la masina..ma cul pe la 12,chiar mai tarziu.dimineata la 5 jumate iara in picioare...fac ceva de mancare le las pe farfurii la copii..si fuga la serviciu!

cam asta e viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
LA MULTI ANI MARIILOR !
Laura asa scurt?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare si de la noi!

Mariilor, sa traiti, sa infloriti! La multi ani!!

Laura, cum mai e Daria? Se simte mai bine? Mititica de ea, ce trebuie sa mai indure...

Ceilalti copilasi sunt bine? Asa sper...
A mea e ok, tot zgaibarata, are un cucui proaspat vanat-verde in frunte de la o cazatura pe asfalt...si mami trei farfurii in minus pentru ca n-a fost atenta cand fata a explorat contunutul dulapului din bucatarie(tot e bine, trei din cinci...n-a reusit fata sa le sparga pe toate pe care le-a luat in brate...)
Deci, suntem foarte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

SA NU UITAM SA URAM

LA MULTI ANI TUTUROR MARINARILOR ROMANI

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Va poftesc la o mare...ia sa vad, veniti?

Cum petrecurati ieri, fetelor? Noi n-am avut curaj sa iesim pe Faleza, doar ne-am facut o idee de aglomeratie vazand ca n-avem locsor de parcare pe la Sf. Precista(pe-acolo sta mama).

Vilma...ca sa vezi chestie...l-am zarit pe Tudor cu capul scos pe geamul masinii la semaforul de la papadie...cre' ca erai tu la volan(da' pe tine nu te-am zarit, ca batea soarele! ) si nici n-am claxonat, ca sa nu creada careva ca suntem nervosi Asa ca-ti fac acum

Mergi la inceput