La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumesc mult,Cookie.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa!!!
Rise and shine!!! Ce frumos bate soarele in geam si simt cum se emana caldurica....mmmmmmmmmm. Ce bine ca revin zilele calduroase .
Ce mai stati?.... haideti la mine in gradina, la un ness frape si bineinteles la taclalae....

Mai, ce mai dati voi de papat la copii dimineta??? Ca nu mai stiu ce sa-i dau lui Razvan. De ousor si lapte cu cereale s-a saturat.... Dati-mi o idee. Mercic.

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor!
Nu am reusit sa vorbesc cu Eliza,pt ca nu am nr ei de tel si nici nu cred ca as fi sunat-o.Oricum,in urma telefonului de aseara eu zic sa pastrati banii.Nu sunt nici "miloaga" si nici nu am "cersit" nimic.Bine,pers care m-a sunat poate nu a vrut sa sune chiar asa,dar am inteles ca asta sunt pt unii.Ei bine,nu sunt si nici nu voi fi.Daruiti banii curierului .Poate nu am banii unora dintre voi,poate nu am casa mea,dar am un copil pe care il cresc si il voi creste cum stiu si cum pot mai bine.
Multa sanatate va doresc si sa nu treceti niciodata prin ce am trecut noi si prin ce vom mai trece(vom face si a 2-a operatie).
pt voi.Sper sa nu va suparati,pt ca nu vreau sa se supere nimeni.Fiecare are dreptul sa gandeasca ce vrea,iar voi nu sunteti vinovate pt tel de aseara.Nici eu nu sunt suparata.Fiecare are dreptul sa gandeasca ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Crissa, din tonul tau se intelege ca esti extrem de suparata...nu stiu ce anume si cu cine ai vorbit la telefon, insa ce pot sa-ti spun cu certitudine este ca noi nu ne-am gandit la tine in acest mod, ba dimpotriva...imi amintesc ca eram cu toatele emotionate si afectate de problemele voastre si consideram ca va intindem o mana de ajutor, mica-mica, dar puteam sa contribuim si noi cu ceva ca sa va vedeti puiul mai repede sanatos. Acest mic ajutor l-am dat cu toata dragostea si cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca vrem ca banii sa ajunga neaparat la voi.
In alta ordine de idei, acum vreo dupa saptamani m-am intalnit cu Eliza, care mi-a spus ca banii sunt in continuare la ea pentru ca aparusera niste probleme cu banca...cel mai bine te lamureste ea, pentru ca eu nu tin minte exact si nu vreau sa te induc in eroare. Probabil ca a amanat momnetul depunerii lor pentru ca era foarte ocupata cu casa iar acum cred ca e plecata in concediu.
si te rog sa nu fii mahnita, vorbele unora pot rani foarte tare, dar te rugam, gandeste-te la puiutul tau, fii puternica si mergi mai departe! Noi iti suntem prietene!

PS Activeaza-ti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ooooo ce-mi vad okii! Krissa banii aceia noi i-am strans pt copilul tau asa ca la el vor ajunge mai devreme sau mai tarziu , nu stiu cine te-a suparat dar cred ca persoana respectiva nu e reprezentativa pentru grupul nostru :(

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Crisa, sigur e o neintelegere. Am facut-o din toata inima pentru Andrei. Te pupam. Multa putere iti dorim tie si bebelusului tau.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Nu pot decat sa va multumesc pt tot ce ati facut pt puiul meu.
Cine m-a suparat ....nu conteaza.Uneori cuvintele dor mai tare decat o palma.Sau poate sunt eu prea sensibila in perioada asta.
Andrei e racit si mi-e frica .Daca e racit nu ajungem la controlul de o luna.Si o parte de coaste se misca atunci cand respira.
Va multumesc pt ajutor.Cine mi-a telefonat e o persoana care e zero pt mine din momentul acesta.
pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Buna , fetele

vin si eu cu o rugaminte.

In topicul "Brailaaaa" o aspiranta a postat un mesaj prin care ne intreaba daca e adevarat ca dr. Botezatu ar fi facut pareza.
M-am gandit ca voi stiti daca e adevarat sau nu.
Speram ca dnul dr sa fie ok.
Asteptam un semn de la voi.

Pupici

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Crissa In primul rand, noi am facut acest gest pentru Andrei, nu pentru ca ne-a cerut-o cineva, ci pentru ca asa am vrut noi. Hai, nu fi suparata, incearca sa te mentii optimista pentru ceea ce va urma. Eu sunt convinsa ca fetele au avut bune intentii si acest gest se va repeta ori de cate ori va fi nevoie pentru cineva. Suferinta altora nu ne hraneste sufletele, din contra...Toate suntem mame si te intelegem f bine.
Capul sus si banii aia, chiar de n-au ajuns inca la tine, cand o sa ajunga, sa-i primesti cu tot sufletul...atatia cat sunt, pentru ca ei au o bucatica din sufletul nostru!!!
Te pupam si asteptam sa ne aduci vesti bune. Ne rugam sa fie ok, sa te poti duce la controlul acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Fiicamea a vomat dis de dimineata ...pe la noua am sunat-o pe dadaca sa vad cum se simte ( ma gandeam/ speram sa fie doar un accident)...vomase din nou, asa ca le-am trimis pe ea si pe mama la pediatra. Verdict: gatul plin de puroi si injectabil ampicilina. Fara alte simptome: febra sau tuse. Ne-am tot dus in parc saptamana asta si probabil s-a lipit de virus de la vreun copil.
Ma gandesc cu groaza la saptamana asta: croitoreasa, nunta soramii si acum si boala fiicamii. Iar infectii iar plansete. Mititica de ea si de curuletul ei !
Va pup. Aveti mare grija de bebelusii vostri, cica e plin Galatiul de copilasi bolnavi.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput