La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Da Cookie trebuie sa ii iau copilului ceva da nu stiu cand, in we probabil. hehhee si din ciclul "asa e soacra mea" sa va zic: de obicei cum il vedea pe asta mik ii baga mana in gura sa il caute de dinti , ieri cand i-am zis ca eu cred ca ii iese un dinte nici nu s-a mai apropiat de guralui sa il vada ......de ce oare? hehehe si iar a inceput povstea: "tasu la un an nu stia numai domnitorii din cartea de istorie stia si povesti lungi " "ca domnule trebuie sa te okupi de copil ca sa invete" ei aici mi-a sarit mustarul si i-am zis ca bb seamana cu mine mai puturos ca el nu o sa mearga ca tasu la 9 luni ci ca masa la un an jumate si o sa stie povesti la 3 ani ca doar e plodul meu si eu ma okup de el si i-am zis ca meritul ca tasu era asa "destept" nu e al ei ci al bunicii ca doar bunikasa l-a crescut nu masa si cu asta ma inkeiat diskutia.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Liliana da asa sunt toti copii mai, mie imi povestea mama ca imi dadea de mancare cand plekam de acasa si oriunde mergeam incepeam ca mie imi e foame hehehehe cred ca ei asa atrag atentia stiu ca atunci cand e vorba de foame toata lumea roieste in jurul lor sa ii rezolve.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, felicitari pt dintzoc si...pentru meci ! Cand e de bine sunt copiii lor ( ai tatilor cu tot bagajul genetic de la socri ) cand e de rau sunt ai nostri ( ai mamelor ). Da' tot noi suntem in castig ca am putut sa-i cucerim pe baietii lor (cu tot cu bagaj genetic )
Liliac, si Daria mea face la fel...doar ca la a mea chiar nu se vede ca ar sta vreo clipa flamanda ! E plina de pernute, buculite si...colacei ! Sa se streseze lumea cat o vrea, oricum la iese pe ochi cand or avea propriul copil "vorbaret ".
Cookie, nu te stresa iubita ! Fiica mea pe langa multele calitati pe care le detine, are una care ma da gata: vorbeste foarte tare frate. Sa vezi ce suav ma dau la fund cand iubita copila exclama pe strada: Nenea ala e uat(urat),cu cine bobeste tanti (vorbeste), de ce o pupa nenea ? Se ceata(cearta) oamenii aia?A spalat tanti maul(marul) inainte sa-l mamaance(manance)?....etc. Daca cumva e invitata se se serveasca din punga unui copil, ea continua pana i-o termina !
Edit: cea mai jenanta faza : striga dupa doamne batrane : mama uite o baba !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Haideti, mai fetelor, ca m-ati inveselit de numa'-numa'!

Alina, game, set si match!!!
Nu cred ca-i mai trebuie sa faca observatii despre cat de destept e nepotu'...doar daca n-o dori sa se implice direct si personal in educatia lui

Laura, eu am o banuiala ca fiica-mea o sa fie o maaaaaaaare cuvantareatza, caz in care am spus ca i-o pasez lu' tat'su, ca el e cel destept in familie , sa-l turuie pe el, ca el zice ca nu se plictiseste(eu il cred, ca ii place nespus sa vorbeasca!!)
Si la noi e la fel: cand face traznai sau are bazdaci, seamana cu ma-sa; cand da dovada de desteptaciune, seamana cu tat'su...

Si din ciclul " Ce a mai facut copila mea AZI": cam atata doar: mi-a spart cana de cafea (cica cioburile aduc noroc!) atunci cand eu o stiam in dormitor-da' de unde!!! m-am prins abia cand am auzit zgomot! si o gasesc pe Sabina cu cana fara toarta in mana, cu botul manjit de zatz si toata bucataria in picatele. Iupiiiiii!!

Pe strada mi s-a smucit din mana sa intre intr-o cabina telefonica(o alta pasiune de-a ei ) si o doamna n-a observat-o si a rasturnat-o, bine ca nu s-a lovit prea tare...Biata femeie, isi tot cerea scuze...da' ce sa faci cu zgubi, pe care nici eu n-am putut s-o opresc, desi o tineam strans de mana?
Si ziua e la inceput...

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!
Nu e nimeni pe-aici?

Eu posed o durere de cap de toata frumusetea...o fi presiunea scazuta? Mai e cineva ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neataaaaa

Cookie, eu n-am durere de cap, nu mai am de cateva zile, dar sunt alaturi de tine....poate iti trece

Mi-a placut enorm ce-ati scris despre ai vostri puiuti. Eu una cum is disperata sa vorbeasca mai repede, nu ma mai intereseaza ce-o sa spuna...numa sa spuna!!! Si orice-ar spune copii is atat de dgragalasi incat nu te poti supara pe ei ca te-au facut urat, batran sau alte alea....

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

neata!
Cookie sigur e ceva in aer, pe mine nu ma doare nik doar ca am o stare de lehamite, de indispozitie , de ........ multe nici eu nu mai stiu, am senzatia de imbacseala, vreau sa fak curatenie in casa, din aia cu geamuri, dulapuri sa arunc lucruri vechi , nu stiu ce m-a apucat, ion cand a auzit ce planuiesc a zis ca e din cauza starii mele deprimate, el crede ca imi scoate ideea din cap da nu cred ca are vreo sansa si cel mai mult ma enerveaza ca nu pot sa fak cu asta mik nik si maine tasu are un curs .....cred ca neputinta ma streseaza cel mai mult.Gata m-am plans destul.

poze

Mergi la inceput

Mai Alina...ce sa zic...cred ca e de la vreme starea ta, plus faptul ca stai dupa bebu tot timpul...Lasa ca se face el mare si se joaca singurel, o sa vezi ce bine o sa fie! Cam asa cum face Sabina, jocurile ei de dimineata au fost: datul televizorului la maxim, inchisul calculatorului(eu cica butonam!) si mers la baie de doua ori(fata stie sa deschida usile, adio in liniste!) si a dat drumul la apa la bideu...Bineinteles, s-a udat la piele... A, am uitat, a luat si fierul de calcat si a rasturnat apa din el...
Ieri a fost in vizita si la soacra-mea si a facut si pe-acolo dezastru, plus un set nou-nout de pete de vopsea de par(cum o fi ajuns la ea nu stiu!!) pe salopeta ei si pe camasa lu' tat'su...
Cred ca ziua de ieri mi-a ajuns si mie...asa ca azi mie mi s-a pus pata, dar diferit de tine: ori ma duc sa ma tund, ori imi cumpar o toala, ceva...
E prea liniste, ma duc sa vad ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna,fetelor!Am inteles ca ati bagat banii in cont pt printul meu.A fost sotul meu la banca si cand sa scoata banii de pe card,nu era nimic.As vrea daca se poate sa-mi spuneti daca s-a facut sigur tranzactia ca sa stim daca mergem la banca sa intrebam ce s-a intamplat.
Va multumim pt sprijinul acordat.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Crissa, cel mai bine e sa iei legatura cu Eliza, stiu ca ea urma sa depuna banii la banca.
Numai bine!

Mergi la inceput