La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 13

viorica avram spune:
bine ca m-am dus acasa sa citesc postarile ca altfel ma duceam singura si stateam la hs!si Shalini e in permaneneta racita,m-am saturat,noroc ca nu face febra.am terminat si cu gradinita pt ca ieri,trecand pe langa gradinita am vazut un copilas care se plimba agale cu o gentuta in mana pe strada.era ora 2,miezul zilei.am mers cu masina sa vad ce face si copilul se chinuia sa sune la interfon.am ajuns langa el si l-am intrebat ce face singur la ora aceea acolo.nici nu stia sa vb,a spus ceva neinteles si a inceput sa rada.intre timp a iesit ingrijitoarea de la gradi si am luat-o la intrebari.mi-a dat un raspuns evaziv,ceva de genul ca ele erau in curte si copilul a iesit singur si a plecat pe strada,asta e,s-a intamplat.
va dati seama ca aseara le-am facut morala si am hotarat sa nu mai duc fata la gradi.azi am primit un tel de la directoare si isi cerea scuze dar...nu stiu daca mai am incredere sa trimit fata acolo.si am ramas cu copilul neinscris la gradi pt ca eu intentionam sa o duc tot acolo la toamna.unde ma duc eu acum sa o inscriu?sunt si nervoasa din cauza iresponsabilitatii personalului de la gradinita,cum s-a putut intampla asa ceva,e de neiertat.habar n-am ce sa fac in continuare.
Viorica Ingerasul meu Shalini

vilma spune:
Viorica, imi pare rau sa aud asta. Nu vreau sa ma gandesc cum copilul acela putea sa ajunga pur simplu in mijlocul strazii, pe strada aceea super ingusta si unde circula masini aiurea. In perioada cand frecventam aceeasi gradinita, cel putin 2 accidente au fost la intersectia apropiata. Oricum, stau si ma intreb de ce nu erau in patuturi la ora 2. Sau macar sa se pregateasca pentru somnic. Nu mi se pare o ora normala de tinut copiii in curte. Pot sta la joaca de la 10, sau chiar de la 9, suficient. In fine, cine stie cum isi organizeaza ei acolo.
Cat despre cum ai ramas cu copilul neinscris, nu cred ca trebuie sa te panichezi. Eu m-am dus cu 2 zile inainte de inceperea anului scolar si mi-a primit-o. Cand e vorba de bani, sunt putine lucruri care mai conteaza, iar la particulare, oricat ne-am dori sa fie altfel, cred ca visam frumos si nu e ceea ce ar trebui sa fie. Calitatea e in scadere, dupa parerea mea, la poarta oricareia ai bate.
Pana facem noi o gradinita cum ar trebui sa fie, trebuie sa ne multumim cu ce primim. Asta e. Nici macar n-ai prea multe de unde alege. Fiecare e cu niste probleme. Mai vorbim, poate cand facem intalneala.
Numai bine.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

cookie spune:
Mai fetelor, am sa va pun absente nemotivate!
Viorica, n-ai fi fost singurica la Horse Shoe...

alinam spune:
neata!
Cookie sa nu imi zici ca ai fost singura la HS ca mor de ciuda, aveam un chef ....... daca stiam ca vii macar tu veneam si eu.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

cookie spune:
quote:
Originally posted by alinam
neata!
Cookie sa nu imi zici ca ai fost singura la HS ca mor de ciuda, aveam un chef ....... daca stiam ca vii macar tu veneam si eu.
poze
Ihi...da' nu chiar singura, ci cu Eliza...dupa ce in prealabil imi parcasem convenabil copilu la mama

Pai, nu ramasese ca vin? Eu n-am mai intrat pe net, am plecat de-acasa, asa ca n-am stiut ca v-ati razgandit

LauraFlo spune:
Vai ce debandada am provocat !!!!!!
De o mie de ori scuze !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

viorica avram spune:
Cookie,n-am ajuns pt ca am citit pe net ca s-a stricat intalneala,daca stiam ca vii veneam si eu.
Vilma,baietelul trebuia sa fie in patut si sa doarma,bineinteles supravegheat de cele de acolo,dar doamnele erau in curtea din spate la o sueta iar copilul s-a trezit si a plecat hai hui pe strada.spre norocul lui noi tocmaio treceam pe acolo si era si strada inchisa pt reparatii,dar erau multe alte pericole in jur,inclusiv gropile abia facute destul de adanci.vroiam sa le spun parintilor copilului dar nu am dat de ei.ceea ce m-a deranjat pe mine la d.Luca a fost faptul ca a gasit cea mai penibila scuza posibila;mi-a spus ca baietelul sufera de autism si nu poate comunica cu el si nu-l va mai primi la gradinita.mie nu mi s-a parut un copil autist, deloc.
urasc faptul ca se fac discriminari, ca nu isi asuma responsabilitatile care le revin prin natura meseriei pe care si-au ales-o,dau vina pe parinti sau pe tot felul de boli.mi-au spus ca este un copil hiperactiv si ele nu tin pasul cu el si de aceea le va spune parintilor sa nu-l mai aduca.iar eu le-am explicat foarte calma ca in astfel de momente se dovedeste profesionalismul de care ar trebui sa dea dovada cadrele didactice,pt ca nu poti educa numai copii docili sunt exceptiile de la regula,acei copii problema care necesita o atentie mai mare din partea educatorilor .si atunci ce facem?ii tinem acasa?eu le-as da in judecata daca mi-ar refuza copilul pe motiv ca e hiperactiv.auzi,autism?!

alinam spune:
Laurica ai cam fakuto .....daca spuneai ca nu vii nu era probleme, da cand ai zis ca ne inviti saptamana viitoare ..... aici a fost bulina :)
Cookie nici nu stii cat de rau imi pare :(, orikum sper sa ne intalnim curand.
poze

delphin spune:
'Neata la fete!
Si va invit la cafeluta!
Vad ca se dezbate un subiect destul de important: Securitatea copiilor la gradi,camin,cresa,etc.
Eu as avea o intrebare,copilul acela cum a putut sa iasa,usile nu sunt incuiate,sau nu se inchid automat dupa iesirea cuiva?
Vio incearca sa iei legatura cu parintii copilului si spune-le ce se intampla,iar apoi nu se poate depune o reclamatie la inspectorat in care sa se relateze faptele si mai ales reactia personalului.
Si eu sunt pt. ideea infiintarii unei gradi,chiar i-am sugerat Vioricai nu de mult,dar nu stiu cat de usor sau cat de greu este sa faci acest lucru. Eu zic ca este ceva rentabil,pt. ca mereu vor fii parinti cu copii micuti,iar cererea a fost mereu mai mare de cat oferta.Ma rog,curaj celui care va incerca!
Noi suntem singurei acasa azi,papa este la parasutism,deci ne vom face de cap.In plus se anunta o zii caniculara!Mergem in parc cu bicicleta si mai vedem apoi!
si o zi placuta!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

viorica avram spune:
poarta de la gradi e cu buton din acela pt interfon,daca il apesi se deschide.usa e tip beyler dar nu se uncuie niciodata,nu cred ca am sa ma duc la inspectorat,nu prea imi bag nasul unde nu imi fierbe oala si pe parintii copilului e greu sa-i mai gasesc pt ca nu mai aduc copilul la gradinita.
si eu imi doresc sa deschid o gradinita dar investita e foarte mare pt bugetul meu si e greu.poate mai tarziu...bancile nu iti aproba un imprumut foarte usor la noi si mai ales pt investitii.mai bine si mai usor e sa plecam din tara.eu,una,m-am saturat de romania.muncesc mult si nu am satisfactii cum mi-as dori.
sotul meu pleaca in strainatate peste o saptamana si o sa raman singura.
we placut!