La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Si eu da, pentru vineri la ora 5.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

bUNA DIMINEATA. Am cafea fierbinte (daca vreti, ii punem gheata).

Cooks, ma intrebai de poze de la Cisnadioara, am, dar desigur, sunt pe calculator. Cred ca mor de foame astia cu laboratoarele foto. Eu chiar am mai scos pe hartie cate o poza care mi s-a parut demna de tablou, chiar am vazut la cineva ca si-a pus pe perete, intr-o singura rama, un fel de colaj din pozele copiilor. Super fain.
Stiti ce-mi pare rau? Ca n-am mai mult timp sa fac tot felul de decoratiuni pentru casa cu manuta mea. Nu sunt foarte priceputa, nici rabdare nu prea am, dar e asa de relaxant sa faci asta...
Inceput de weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! ce fak fetele?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu in sfarsit am o veste buna...mi-am gasit materialul pentru fusta ( pt nunta soramii )..Cerceii i-am vazut in Modern acum vreo doua saptamani ( sper sa-i mai gasesc azi) ...urmeaza corsetul si incaltarile...Greu tare !

Am uitat ca ne intalnim azi , dar sper sa ma descurc cu Daria pt o ora -doua sa pot veni si eu sa va vad !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cu-cu!

Si eu,si eu...am o veste buna! De 36 de ore Seb nu mai face febra!Yupii! Ca el iar a luat faimosul virus!

In rest....cald si munca!

A! Si am pereti la casa

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Buna iubitelor ! Ploua la noi in Dunarea fetelor ? De fapt stiu ca ploua ca m-a sunat dadaca ...Cica la un fulger ( al doilea ) am ramas fara lumina...toata scara...Sper sa nu se fi ars nimic prin casa.
Asa rau e ?

Din pacate eu nu mai pot veni la intalnire...M-a invitat sotul in oras. Nu puteam sa-l refuz , nu ?

Mergi la inceput

am si eu o intrebeare mai vine cineva la intalnire????

Laura ploua de rupe, ne-a prins afara, alergam prin ploaia cu carutul, mare greseala, am ajuns cu plodul ud leoarca acasa.

Mai Laura de la o vreme ne cam trombonesti, am senzatia ca nu vrei sa ne mai vezi, deci pana la urma vine careva? pai eu am fakut sapaturi si temenele la o bunika sa stea cu copilul si voi ce faceti?

poze

Mergi la inceput

Hai ma Alina, cum sa va trombonesc...Mi-e asa de dor de o intalneala cu voi, doar stii ca eram prima pe fiecare lista...
Da' pot sa refuz eu sotul ? O sesiune de cumparaturi si o masa in doi ? Nu pot. Nu de alta, dar n-o sa-mi propuna si alta data !
Lasa ca va mobilizez eu pe saptamana viitoare la o intalnire. Si n-o sa ma refuzati, nu-i asa ?

Delphin, imi tare tare rau ca iar va luptati cu microbul...Bine ca a scazut febra....

Mergi la inceput

Pai hai s-o lasam pe saptamana viitoare, dar mai pe miercuri-joi. Si eu trebuie sa ajung la Metro pentru aprovizionare.

Delph, ce febra? Multa sanatate la Sebi.

Aici, la Papadie, a plouat putin, dar nesemnificativ. Cred ca in centru n-a plouat deloc.

Abia astept sa se termine canicula asta.
Va pup, we fain.

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput