La noi la Galati sa veniti (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

M-am documentat putin in dimineata asta si se pare ca sunt ceva conditii destul de exigente,dar nu de nesurmontat, pt. infiintarea unei gradinite. Iar pt. buget,cam 75-80000€ pt. ceva modest,adica nu chiar dotari ultimul ragnet,ma rog.

Se pare ca este considerata afacerea anului!

Vio,nu spuneam sa te duci tu la inspectorat,parintii copilului daca vor sa reclame! Oricum faptul e consumat!

Daca al tau sot pleaca unde cred eu,mult succes,iar tie mult curaj!

In cazul acesta risc sa-l vad la cursa de 10 km in octombrie aici de la Castel. O idee pt. el,exista specializarea tehnician informatic,sau de ce nu,"moniteur auto-ecole"?

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! cum e viata luni dimineata? eu am o lene si un somn.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

'Neata!
Da, da Alinam,cred ca si la noi s-a transmis chestia cu lenea si somnul. Eu n-am dormit toata noaptea din cauza caldurii, iar fikulina mea nici la ora asta nu s-a trezit(10,30). Prin urmare imi savurez cafeluta in fata calc. citind ce ati mai scris in ultimele 5 zile.
Si eu sunt tare ingrijorata de pe acum cand ma gandesc ca treb sa o dau pe fii-mea la camin, stiind din experienta proprie cata grija au de copii educatoarele si ingrijitoarele. Mai grav, e ca nu stiu cu cine o s-o las acasa pana implineste varsta de mers la camin. Sunt tare indignata ca au desfiintat cresele;ce facem dupa ce copilul implineste 2 ani iar la camin il ia de la 3ani?
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, dar ti-o primeste si mai devreme, la gradi particulare. Numai ca situatia sta asa: ce faci pe perioadele cand se imbolnaveste? Platesti la gradi particulare taxa lunara chiar daca (,) copilul a mers numai o saptamana. Acestea fiind datele cu care intri in ecuatie, trebuie sa apelezi probabil la cineva sa stea cu Lavinia.
Nu iti mai povestesc despre ce bani iti ies din buzunar, ca faci tu singura socoteala...:(
N-am auzit sa existe vreo cresa in Galati, fie ea de stat sau particulara.

Alina, si eu am demarat greu de tot in dimineata asta, pe langa faptul ca m-am trezit foarte tarziu. Dupa zielele astea de canicula, ni se demonstreaza ca intotdeauna poate fi si mai rau. Adica canicula si presiune mare si dureri de cap!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sigur mai exista crese in Galati. Stiu cu siguranta ca functioneaza cresa din spatele gradinitei "Step-by-step" din Micro 19. De alte zone nu prea mai stiu, nu de alta dar nu m-am interesant din motive de asezare cu locuinta...
la asta din 19, doar am auzit ca sunt conditii destul de bune. Dar..doar am auzit.
Inca o cresa, care stiu ca functioneaza, este in Tiglina III. Este si un camin in zona. Dar nu stiu mai mult, conditii sau alte chestii pentru ca n-am intalnit vreo mamica de beblin care "functiona" acolo...
viorica imi pare rau de "intamplarea" voastra...Sa speram ca totusi o sa gasesti un loc bun pentru Shalini, in cele din urma. Mult succes!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Liliana, mercic pentru informatie. Cred ca merita sa mergi in vizita, sa vezi ce e acolo.

Pentru fetele care stau acasa cu bebeii: ati vrea sa organizam ceva pentru cei mai mici, sa zicem pe grupa de varsta 1-2 ani, un fel de club de vacanta cu activitati pe masura lor?
Eu am cateva idei, daca mai am niste sustinatoare entuziaste, cu timp liber mai mult sau macar program flexibil si cu simtul organizarii cu care sa punem in miscare niste lucruri, mie mi-ar place.
Astept feedback.
Va urez o seara placuta.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Fetelor,nu prea ma lasa Andrei sa mai deschid calculatorul.Ce sa va spun?Am trecut prin momente groaznice:era sa-l pierd la propriu pe iubitul meu baietel.Nimeni nu mi-a explicat nimic atunci.Au venit si mi l-au conectat din nou la aparate.
Acum suntem bine.Sper sa uitam amandoi prin ce am trecut si sa putem merge mai departe.Numai ca nu prea cred ca putem uita asa usor.Sper sa nu ne imbolnavim luna asta.Sa ajungem la controlul de o luna si sa fim bine.
Ieri am primit un telefon care m-a afectat ffff mult.Adela,fetita Victoriei Stanciu n-a mai apucat sa mearga la controlul de o luna;a incetat din viata.Am fost colege de camera,am impartit si bune si rele.Soarele mamei ei nu mai e printre noi.Sincere condoleante,Victoria.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, buna dimineata!

Crissa, ce sa spun? Cuvintele-s de prisos pentru durerea mamicii care si-a pierdut fetita...

Ne bucuram sa aflam despre voi ca sunteti bine si ca Andrei a depasit momentele dificile...multa putere in continuare!

Fetelor, ieri am patit o rusine , nu puteam sa ma loghez, de-am zis ca face fitze internetul...noroc de sot, care mi-s aratat ca trebuia sa dau un restart, ca se blocase Windowsul...sau cam asa ceva ...insa pana seara mi-am facut nervi aiurea. Oricum, sunt tamaie la capitolul asta...

Laura, eu chiar am auzit zilele trecute de o cresa din TiglinaI, deci doua exista sigur-sigur in oras...stiu pentru ca se gandea cumnata mea sa-l dea pe pitic acolo din toamna si se interesa de subiectul asta.

Viorica...imi place ca ai luat atitudine fata de comportamentul celor de la gradinita...de fapt, se poate genera o intreaga discutie pe tema asta, da' o lasam pe atunci cand avem in fata o

Mie mi-e somn de mor, mai bine totusi decat ieri, cand m-a durut si capul ingrozitor...vad insa ca n-am fost singura, deci fusese de la vreme

Va pupic pe toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Crisa,primeste te rog si condoleantele mele. Grea incercare pentru parinti.
Ma bucur ca voi sunteti bine. Sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva.

Cookie, si eu tot cu o durere de cap cumplita m-am luptat ieri...am facut chiar si un frison azi noapte...nu reuseam sa ma orpesc din clantanit...Cat despre calculator...ce-ti trebuie cunostinte aprofundate cand il ai pe sot ?

Eu ma incumet sa fac o propunere de intalnire pentru joi...Va rog nu dati curosii ...Pe la sase ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Vilma sunt prima sustinatoare a proiectului tau chiar daca luna aceasta fetita mea implineste 3 ani.am fetita mare!oricum ma implic in orice are legatura cu educatia copiilor.poate castig la loto si deschid un centru de educare a copiilor pana la varsta scolara,incepand cu cateva luni si pana la 6 ani.e un vis mai vechi de al meu.
acum vreau sa obtin un imprumut de la banca si nu mi-l da nimeni,m-am saturat de banci.
pe Shalini o tin acasa luna aceasta,n-am alta solutie.o car dupa mine la sala,la coafor,la munca,dar ei ii place.seara cand ajungem acasa vrea iar la plimbare.pt ea e o continua distractie.
ma duc sa dansez cu fiica mea ca m-a invitat la dans.
va pup

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput