La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 11

Crisa-77 spune:
Va multumesc pt ajutorul acordat.Sper sa va intalnesc.Mihaela mi-a promis ca ma anunta cand va intalniti sa vin si eu si sa va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine in momentele grele prin care am trecut.
un pupic de la noi.
Mihaela nu mai are net si m-a rugat sa va salut.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi

liliac1 spune:
Crisa Ajutorul dat de noi cred ca e o nimic pe langa nevoile voastre, dar ne bucuram ca s-a putut sa fie si atat, macar.
Dar, te rugam, spune cum se simte Andrei, ce s-a intamplat?? Eu am mai intrebat daca mai stie cineva ceva despre voi, dar...cred ca nimeni nu avea vreo veste, asa ca te rugam, spune-ne cum se mai simte si daca te mai putem ajuta cu ceva.

LauraFlo spune:
Alina, doar atat ? Povesteste-ne si tu ceva !
Liliac, bine v-ati reintors. Succes la condus !
Crisa, ma bucur ca avem vesti de la voi. Suntem alaturi de voi !
Cookie, subtila fetita ta ! A uitat de episodul cu dintisorii, Sabina ? Ati gasti masina ?
Vilma ce bine ca va plimbati ! Cum s-au comportat copiilasii tai ?
Eu sunt inca la munca si cred ca o sa mai stau ...vreo ora cel putin..
Vorbim maine ! Fiti mai active fetelor ! O intalnire vineri ? A venit mam iarasi in oras si as avea cu cune s-o las pe Daria fara probleme. Sau maine daca nu e prea din scurt pentru voi, ar fi foarte bine pentru mine ! Astept vesti !
Va pup ! Sa aveti o seara buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

vilma spune:
Crisa, ce vesti ne dai despre Andrei?
Laura, copiii au ramas acasa, ne-au dus dorul, dar si noi lor. Nu i-am luat pentru ca e drumul destul de lung si Anca, de ceva timp, are rau de masina. Liliana, noi suntem genul care gusta la fel de mult drumul, cat si destinatia, adica suntem plimbareti. Nu facem trasee cu piciorul totusi, ca suntem comozi. Ultima oara cand am mers cu piciorul a fost in Apuseni, in 2003 in vara, eram insarcinata cu Tudor...
Alina, faci galerie la o intalnire?
Hai sa vedem cine se aboneaza pentru vineri. Eu as veni.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

alinam spune:
mai putin mai scrieti ..... eu nu am noutati,
cu intalneala si eu sunt de acord desi vineri e cam nasol ca nu am cu cine lasa bebu .....tasu e dupamiaza deci vine la 8 :( dar daca va intalniti mai vad eu ce bunika disponibila gasesc.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

cookie spune:
Salutare!
Crissa, bine ai revenit acasa! Ce vesti ne dai despre puiut?
Laura, cand vine concediul? cred ca ti-a ajund munca...
Vilma, ai si poze din calatorie? Sunt sigura c-a fost super, am vizitat si noi zona acum cativa ani si mi-a placut mult.
Noi plecam in fiecare zi de-acasa, vecinii nu si-au terminat inca renovarea, asa ca mergem la mama , unde e liniste si racoare si puiul poate sa doarma in voie.
Liliac, ai inceput deci iesitul la Bravo!
Am mai condus si eu olecuta saptamana trecuta cu sotul pe post de instructor auto. E chiar calm si rabdator, cu o singura chestie nu e de acord...sa ramana cu semnele de incepator lipite pe parbriz si luneta...compromisul e sa am grija sa le lipesc si dezplipesc eu, ca nu cumva sa se faca el de bacanie prin oras.
Da' nu-mi vine mie masinuta? Pazea!
S-a trezit copilul, fug!

dayssy spune:
Salut fetele,
Vad ca o puneti de o gaseala. Daca reusesc vin si eu. Tre sa vad ce program imi face mama mea ca sambata ii face pomana de 3 ani lui tata si spunea ca vrea sa o ajut. Cam cat timp stati pe acolo?
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos