La noi la Galati sa veniti (27)
Raspunsuri - Pagina 10

LauraFlo spune:
Alina, dupa un week end in care am ajuns acasa pe 4-5 nu visez decat sa dorm. As vrea si catava zile de concediu....Poate o intalnire cu voi m-ar remonta. Cred ca saptamana asta eu n-o sa pot, dar nu e numic sigur, ...hotarati voi si eu am sa vad...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

LauraFlo spune:
Buna dimineata !
A voastra sper sa fie mai buna decat a mea: la 7 am ajuns acasa de la serviciu, am sperat sa nu imi ceara Daria s-o scot la plimbare pt ca n-o pot refuza, dar mi-a cerut, asa ca pe la 9 am intrat in casa si bineinteles ca m-am apucat de facut mancare ( daca am muncit in week end ) pana pe la 11 si ceva.
M-am trezit foarte greu si sunt cam zombi. Ma duc sa incerc o cafea ( in vena ar avea efect mai bun ?).
Veniti si voi ?
P.S. Eliza ce mai stii de Crisa si bebelusul ei ? Sper ca sunt bine .

cookie spune:
Buna dimineata!
Mie tocmai mi-a pus in brate Sabina toate sandalutele si ghetutele ei...oare ce-o vrea?
Ieri n-am avut timp de net(vad ca nici voi ), lunea la mine e programul administrativ si am bagat cu spor...
Laura, cred si eu ca esti obosita! iti trebuie neaparat concediu! Mai, da' ce va munceste in halul asta, si-n weekend?
Hai ca plec, fiica-mea s-a cocotzat!

vilma spune:
Noi am fost plecati, ieri ne-am intors. Am avut de lucru cu injurat drumurile patriei, am facut 9 ore la dus pana la Sibiu, iar la intoarcere "numai" 8 si jumate...
In schimb, am stat la o pensiune super faina in Cisnadioara, am luat micul dejun in curte, a fost asa liniste si n-am stiut de tv sau radio. Niste oameni super acolo! Si imprejurimile sunt frumoase, daca va plac pasunile, livezile, padurile, casutele cochete.
Sper ca v-am facut pofta.
Va pup.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Ica 1975 spune:
Va invit la o cafea si cat o savurati puteti arunca un ochi aici
www.youtube.com/watch?v=fpZFfzDg5nQ&search=ocean%20kayak%20shamu%20orca%20water%20sea%20world%20whales%20shark" target="_blank">superb
Noi

LauraFlo spune:
Ica, ce frumosssss ! Superba relatia dintre balena si instructor. Bineinteles ca nu am putut sa nu observ si cat e de frumos instructorul. Ups ! Nu ma spuneti !

liliac1 spune:
Mai, Laura, cum sa spuncem ceva?? Mormant suntem, nu de alta, dar cred ca in primul rand am ramas si noi fara glascior vazand exercitiul respectiv...
vilma Ne dai idei...fain traseu, poate la toamna-iarna, ar fi bun de luat in calcul. Noi vara suntem mai comozi, la mare, la soare...si cand incepe frigul ne facem haiduci, pe drumuri de munte...
In alta oride de idei, la noi s-a terminat concediul de vara, s-a terminat cu marea...
A fost destul de bine, Andra a fost fata de gashca , s-a purtat cum nu mi-as fi putut inchipui dar..a trecut
In schimb acum, am program de condus masina, ma scoate hazbandul seara pe strasse, incep si io sa "invat" cum stau treburile, dar tot mi se pare extrem de greu!
Oricum, inceputul e bun...o sa vedem in continuare cum o fi...
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006